Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
823Views
AA

17. IMAGINE 17 - THROWING UP

Jeg blir kjempe glad vist dere deler denne med vennene deres. Å jeg blir kjempe glad når dere voter, liker, commenterer osv.

Her kommer enda en Imagine.

Håper dere liker den

Jeg våknet av en ekkel kvalme og satte meg opp i sengen. Jeg tok meg til hodet og kikket bort på Justin som lå vedsiden av meg og sov i verdens søteste stilling. Jeg skulle til å vekke han før jeg kjente magen vrenge seg. Jeg spratt opp av sengen og løp inn på badet og kastet meg over doen og kastet opp. Jeg falt på knærne mens jeg holdt meg over doen i noen minutter. Jeg ble ferdig og vasket munnen min og trakk opp i doen. Ansiktet mitt var ikke spesielt blekt, og jeg følte meg ikke egentlig dårlig. Var bare kvalm og slapp. Jeg bråsnudde meg over doen igjen før jeg kastet opp på ny. Jeg kjente en hånd på ryggen min og en annen løfte vekk håret mitt. "Er du ferdig?" Jeg svelget og trakk opp. "Jeg tror det" Svelget jeg igjen og skylte munnen min på ny. "Er du dårlig eller?" Spurte Justin bekymret og la en hånd over pannen min. "Jeg vet ikke.. Jeg føler meg ikke egentlig dårlig" Mumlet jeg og så på meg selv i speilet mens jeg sukket. "Jeg skal bare ta en dusj" Mumlet jeg og smilte til han. "Okei.. Rop om det er noe" Smilte han og kysset pannen min. Han gikk ut av badet og lukket døren etter seg.

Vannet strømmet nedover kroppen min i stråler. Håret mitt klistret seg til ryggen og skuldrene mine når jeg skylte igjennom det med det varme vannet. Jeg gjorde meg ferdig og gikk ut av dusjen for å tørke meg, og kle på meg. Jeg åpnet skapet mitt og fikk se graviditetstesten ligge innerst. Det var jo litt over to uker siden nå..? Jeg tok testen og ventet på et svar. Etter noen minutter viste det tydlig 2 streker. Jeg smilte for meg selv og kledde raskt på meg før jeg gikk ut til Justin. Jeg holdt testen bak på ryggen og gikk mot han. "Justin?" Spurte jeg og smilte stort. "Mhm?" Momlet han og så opp fra mobilen sin. "Jeg må fortelle deg noe" Jeg satte meg vedsiden av han uten å vise testen helt ennå. "Hva da?" Spurte han bekymret. "Jeg er gravid" Jeg bet meg svakt i underleppa mens jeg så på at utrykket til Robin forandret seg rimelig fort. "Kan du gjenta det?" Spurte han og smilte. "Ja, jeg er gravid" Jeg tok frem testen og ga den til han. Han stirret sjokkert på den mens smilet hans kom snikende. "Virkelig!?" Jeg nikket og lo. Justin la den fra seg og reiste seg opp. Han dro meg opp fra sofaen vi hadde sittet i og klemte meg godt inntil seg. "Ååh, jeg skal bli far!" Lo han og snurret meg rundt. Han slapp meg og smilte større enn noen gang. Han kysset meg lidenskapelig på leppene mine leeeenge. "Jeg elsker deg, *D/N*!" Sa han så fort han slapp kysset. "Jeg elsker deg og"

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...