Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
808Views
AA

10. IMAGINE 10 - I'M NOT ME WITHOUT YOU

Her kommer en ny inmagine

Håper du liker den.

«D/N!» ropte mamma. «Hva?» spurte jeg sint. «Du er nødt til å gå og prate med han!» sa hun. Jeg ville ikke gå å prate med han. «Det er ikke rart han ikke har fått tid til deg, du må jo forstå det» sa hun og stakk hode inn på rommet mitt. «Hva om jeg ikke har lyst?» sa jeg og la armene i kryss. «Ditt valg, men dere har vært venner siden dere var 3, gi han en sjanse!» sa Mamma og lukket døra og forsvant. «ÅHHH!» ropte jeg og heiv puta i døra. Jeg så ut vinduet. Vinduet mitt har god utsikt og er bare meter fra Justin sitt vindu. Ja Justin Drew Bieber. Vi var naboer, Når han bodde her borte da. Men det er over 3 år siden vi snakket sammen sist. Han lovet å ikke kutte kontakten. Men han gjorde det. Han sluttet og snakke med meg og sluttet og se meg.Jeg sukket og så bort på vinduet. Justin var vist hjemme denne uka. For å være hjemme hele sommerferien. Ikke søren om jeg skal være med han liksom. Han får søren meg ha det gøy uten meg. «D/N!» sa en stemme. Jeg skvatt og så opp på vinduet stemmen kom fra. Jeg så hode til Justin. «Ha deg vekk» sa jeg surt og smalt igjen vinduet før jeg satte meg ned på senga igjen. Jeg savner Justin, jeg gjør det. Jeg savner klemmene, minnene og alt med han egentlig.

Jeg bestemte meg for å gå å snakke med Tommi. «Mamma, jeg kommer hjem i kveld, må snakke med tommi» sa jeg og løp ut døra før hun rakk å svare. Jeg tok på musikken i ørene mine, jeg gadd ikke høre på Justin sine sanger, for det fikk meg bare trist, siden jeg har savnet han sånn. Jeg så bort på huset til Judtin mens jeg jogget. Plutselig krasja jeg i en person og datt langflat på bakken. «Unnskyld» sa en kjent stemme. Jeg så opp på Justin. Han var så fin, mye kjekkere enn jeg husket han var. «D/N?» sa han når han så det var meg. Jeg så litt på han før jeg begynte å gå. Jeg kom ikke langt før Justin tok tak i armen min. «D/N!» sa han og dro meg bort til seg. «Hva?» sa jeg sint. Jeg kjente at tårene presset på. «La meg forklare?» sa han. «forklare hva? Hvor mye du har ignorert meg, hvor mye du har gitt faen?» sa jeg og nå rant bare tårene nedover kinnet. «Nei, kom» sa han. Han dyttet meg nærmest inn døra. Han førte meg inn på rommet hans og han satte seg ned på senga. Jeg husker alle tidene vi har vært her inne og sett på filmer. Sovet og tullet. «Jeg ignorerte deg, ja det gjorde jeg, men vet du hvorfor?» spurte han og så opp på meg. Jeg ristet på hode og satte meg ned på gulvet. «Fordi jeg var forelska i deg, jeg er det ennå, jeg får deg ikke ut av hode, jeg klarte ikke å dra, det var forferdelig å dra fra deg, og jeg måtte prøve å glemme deg, derfor ignorerte jeg deg» sa han. «Men jeg angrer noe så skinnsykt, jeg angrer på at jeg ikke gjorde noe med det, at jeg ikke bare sa noe til deg, og at jeg bare i det hele tatt ignorerte deg» sa han og så på meg.

Jeg så på han. Det forklarte jo alt. Det forklarte jo hvorfor han oppførte seg som han gjorde. Jeg så opp på han og smilte til han. «Du skulle bare fortalt meg Justin» sa jeg og så han inn i øyne. «Jeg var redd» sa han og så meg inn i øynene. «Redd for hva?» sa jeg og så på han. «Redd for å miste deg, som venn» sa han og så på meg. «Du, jeg har hatt samme problemet, jeg har vært forelsket i deg også» sa jeg og satte meg ned rett foran han. «Hva?» sa han og så opp og rett inn i øynene. «Jeg har vært så fra meg fordi du var den eneste jeg hadde i tankene, også ignorerte du meg» sa jeg og så på han. «Men hva skjer nå da?» spurte han. «dette» sa jeg og bøyde meg mot han og vi hadde et langt og godt kyss. Vi trakk oss fra hverandre og så på hverandre. Dette kom til å bli verdens beste sommerferie."Im Not Me Without You" hvisken han meg inn i ørene

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...