Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
819Views
AA

1. IMAGINE 1 - A PERFECT ENDING TO AN PERFECT NIGHT

Jeg kommer til å skrive imagines. Sorry hvis det er noen skrive feil. Jeg har dysleksi(skrives det sånn?). Men jeg skal se ekstra godt igjennom. Jeg kommer til å bruke "Dittnavn".

I dag er den store dagen. Den beste dagen i skole året. Den beste dagen i hele året egentlig. Du har gledet deg så lenge til skole ballet. Og i kveld så skjer det. Det eneste som er kjipt er at Justin ikke kan være der på grunn av at han er på turne. Yupp jeg er kjæresten til Justin Bieber Canada's deiligste gutt. Eller for meg så er han, den diggeste gutten i hele universet. Jeg kan egentlig ikke tro at han er min. Han kan sikker få hvem som helst jente. Men så velger han meg. Jeg elsker han virkelig. Jeg håper han føler det samme. Jeg er redd for at hvis jeg sier det til han, så kommer alt til å bli så sykt kleint. Og det vill jeg jo ikke. Jeg ser på meg selv i speilet. WOW! jeg har ikke følt meg så vakker på lenge. Den lange kjolen som sitter perfekt på kroppen min. Det lange nydelige håret som henger nedover de halv-bleke skuldrene mine. Jeg kan høre at mamma kommer gående opp trappen i gangen. Hun banker forsiktig på døren. "kom inn" sier jeg høyt så hun kan høre meg. "Wow du ser virkelig vakker ut dittnavn" sa hun med en stolt moderlig stemme. Det ser egentlig litt ut som om hun skal gråte. "Du skal vell ikke begynne å gråte skal du?" spurte jeg oppgitt,

jeg kan se en tåre renne nedover kinnet til mamma. "Mamma jeg kan virkelig ikke tro at du gråter akuratt nå". sier jeg mere oppgitt enn istad. "mamma kan vi dra nå, jeg gidder virkelig ikke å stå er å se på deg grine fordi jeg ser vakker ut". hun snudde seg og gikk ut døren. Jeg håper virkelig ikke at hun begynner å gråte i bilen også tenker jeg. Jeg går ned trappen. Jeg kan høre at bilen er på i oppkjørselen. Jeg går forsiktig ut døren. Jeg kan føle at den kalde vinnen treffer huden min. Jeg visste ikke at det var så kladt. Heldigvis begynte ikke mamma å gråte i bilen. Og vi takker de høye makter for det. Jeg gruer meg egentlig litt til å være på ballet uten Justin. Alle vennene mine har en date. Og det betyr at jeg er helt alene. HURRA!!! Det er vell noe vi ikke takker de høye makter for. Jeg gikk inn i den store gymmsalen som ballet er i. Musikken er høy. Jeg kan se vennene mine danse på danse-gulvet med datene demmes. Det ser jo ut som om de har det gøy. Jeg setter meg ned i en ledig stol. Jeg blir sittende der i et kvarter før, telefonen min begynner å ringe. Jeg tar den opp og på skjermen står det JUSTIN ❤️. Jeg kunne ikke blitt gladere for å se navnet hannes på skjermen. Jeg har ikke snakket med han siden i går. Jeg går ut av gymmsalen. Jeg trykker på den grønne knappen. Jeg hører den silkemyke snille stemmen til Justin "hei, jenta mi, Hvordan går det" Hvordan skal jeg svare på det uten å høres helt mongo ut. Jeg bestemmer meg bare for å si det sånn som det er. "jeg er på det kjipeste ballet ever. jeg savner deg sååå mye akuratt nå. Jeg skulle ønske du kunne være her å danse med meg" sa jeg med en litt trist stemme. Men jeg ville ikke høres for trist ut. Jeg vill jo ikke ødelegge dagen hannes. Jeg kan høre at han ler igjennom telefonen "hvorfor ler du" spør jeg litt uten at jeg tenker meg om. han ler litt til og sier "snu deg". jeg snur meg rundt og der står han. " jeg kan virkelig ikke tro at du er her. Jeg har savnet deg så mye" hvisker jeg i øret hannes, mens jeg klemmer hann hardt. "jeg har savnet deg også, foresten du ser vakker ut," sier han å kysser meg. Selvføleglig kysser jeg han tilbake. "Du ser ikke så værst ut selv" Sier jeg med er cheeky(er det riktig skrevet?) smil

Han tar tak i hånden din. Dere begynner sakte å gå mot gymsalen igjen. Dere snakker om alt som har skjedd mens han har vært borte. Ikke det at det har skjedd så mye i livet mitt da. Men han har jo gjort masse mens han har vært på turne. Dere kommer inn, og han drar deg med seg bort på danse gulvet. Akuratt da dere kommer dere på danse gulvet kommer det en slow sang på. Han holder deg tett intill seg selv. Han legger hendene sine rundt hoftene dine. Du legger hendene dine rundt nakken hannes. Du ser inn i de vakre øynene hannes. De er som en drøm. En drøm du aldri vil våkne ifra. Han lener seg fremover og kysser deg med de myke leppene som du aldri kommer til å få nok av. Han bryter kysset og ser deg inn i øynene. "jeg elsker deg" sier han helt plutselig. Du kjenner at du blir varm i hele kroppen. "jeg elsker deg også" sier du og kysser han. For en avsluttning på en perfekt kveld.

Så mine damer og herrer. mhm... hvis noen gutter leste dette da. Dette var min første imagine. Jeg håper dere likte den.

Hvis dere vill at jeg skal skrive en med noe spesielt så kan dere komentere det.

og selvfølgelig.. likte dere den.)

jeg vill Gjerne ha noen tilbakemeldinger på hva dere synnes.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...