Millioner kilometer

Lusica er 12 år og har en lille søster som er 5. De for at vide de skal flytte langt langt væk. Lusica prøver at få dem på andre tanker men det hjælper ikke det bliver bare være. så nu har Lusica kun hendes lille søster og deres hule. men kan de lave om på det? det kan du finde ud af hvis du læse denne her novelle.

3Likes
0Comments
351Views
AA

2. solen er på vej op

Solen er på vej op. Månen sad og hang over himmelen. Vinden blæste bladene rundt. Vinduet stod åben den iskolde forårs luft var trangt ind i det lille hus. Familien vågnet op med den iskolde dyne. Moren skyndte sig ind og Lukke vinduet i stuen. Imellem Stuen og pigernes værelse var der ikke en dør. Der var bare en åbning. Om sommeren plejet de at havde et hvid tyndt myggenet foran åbningen. Mira havde pyntede det med hendes perler, som hun havde fundet ude i skoven i en lille æske hvor der stod: perler af den bedste kvalitet. Men det var faktisk ikke så en god kvalitet, fem af perlerne var knægtet. 
Lusica vågnet og så på mira som også lige var vågnet. 
"nå piger er i vågnet. Så skal i tage tøj på vi skal skynde os over til oldemor...". Sagde moren. 
"klokken er 6". Udbrød Lusica. 
"ja men skynd jer og tage tøj på vi køre om en halv time. Hun bor også helt nede i nord sverige". Sagde moren.
De kigget på hinanden og sukket. "ja det må vi vel.
da de havde fået tøj på kom Mira i tanke om noget, hun skalle da lege med Emilio. Emilio var en dreng som boede 5 huse væk. Emilio og Mira var bedste venner.  De legede sammen næsten hver dag, men bare ikke lige i dag, for hun skulle jo over til deres oldemor.
Mira var blivet såsur på hendes mor at hun vil løbe hjemme far.
Så Mira var på vej ud i skoven men Lusica noget at stoppe hende. Mira var jo blevet sur over at hun ikke måtte lege med Emilio, bare fordi hun skulle til deres oldemors 90 års fødselsdag. Moren prøvet at forklare Mira at det nok er oldemor Ingrids sidste fødselsdag, men Mira var ligeglad. Hun mente at det jo kunne være Emilios sidste dag på jorden. Men det var det selvfølgelig ikke når de kun var 5år. 
Faren blev rigtig sur på Mira. Altid når Mira bliver bange så løbe hun i skoven, men ikke denne gang. Lusica noget at stoppe hende og fortalte at, på det her tidspunkt var der Ulve i skoven som var meget sultende og elskede små piger med rødt har. Så kom Mira ikke to skridt længer ud i den skov.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...