Millioner kilometer

Lusica er 12 år og har en lille søster som er 5. De for at vide de skal flytte langt langt væk. Lusica prøver at få dem på andre tanker men det hjælper ikke det bliver bare være. så nu har Lusica kun hendes lille søster og deres hule. men kan de lave om på det? det kan du finde ud af hvis du læse denne her novelle.

3Likes
0Comments
350Views
AA

3. oldemors fødselsdag

Deres oldemor var heks, eller det troede Mira. Oldemoren kunne alt og så havet hun en sort kat der hed Flik. Flik var ikke rat stor. Den skulle altid ud når de kom. De viste ikke helt hvorfor. Mira vil ellers godt lege med den.

inde i Oldemorens hus var der mange billede fra hun var ung. Hun var faktisk meget smuk den gang i forhold til nu. Det eneste man kunne se det var den samme person var fordi hun havde et ordentligt modermærke lige under hagen. Men da hun var ung var det ikke så stort. Der var også et billede af Lusicas og Miras mor. Hun var smadder pæn. Hun havde langt rødt krøllet hår ligesom Lusica og Mira. Lusicas og Miras mor var enebarn eller det troet hun en til hun fandt sin far som boede sammen med hendes bro. Hun måtte ham i Finland, der boede han med Morens far. Moren blev meget bange da hun måtte ham hun viste ikke at han var hendes bro. De så faktisk hinanden og blev forelskede, ind til morens far opdaget at de var søskende. Moren rejste hurtigt videre på studie tur. Hun tog til Danmark og der måtte hun Lusicas og Miras far.

 

Da de kom ind fik de te som de plager. Oldemoren åbnede gaver og de fik en lav kage og der blev sunget. Mira syntes den mindet meget om den sidste år. Men oldemoren havde ændret sig meget i sit udseende.

Da kl. blev 7 skulle oldemoren i seng. Moren hjalp hende op af trappen og så sov hun inden man kunne nå at tælle til tre.

Faren, moren, Lusica og Mira sad og spillet et eller andet gammelt bratspil. Faren begyndte at snakke og Danmark, men alle var i mod. Faren blev sur, han var vidst bare i dårligt humør. 

"VI SKAL IKKE FLYTTE FAR. MOR VIL IKKE MIRA VIL IKKE OG JEG VIL IKKE!!!!DER ER INGEN DER GIDER!!! FAT DET NU!!!"Råbte Lusica, men fortryd hurtigt og tog hænderne for munden. 

"Hør her mor og jeg tog en beslutning og sådan er det bare, og selvfølgelig vil mor". Udbrød faren.

Lusica kigget på moren som sukket.

"altså... mhh...Øhhh. ja altså... det var jo en gammel beslutning....men far vil jo og.." sagde moren stille.

"VIL DU IKKE!!" udbrød faren.

Moren så ud af vinduet.

"hør her piger gå ind på gæste værelset og lig jer til at sove. Godnat." sagde faren.

Pigeren gik ud på toilettet og børste tænder og lagde sig ind. De sov i en dobbeltseng. Lusica kunne se på Mira at hun var lige ved at græde. Mira var bange for at forældrene skulle skilles. Med Lusica sagde at bar fordi de skændes skulle de jo ikke skilles. Men Mira var stadig ked af det. Lusica begyndte at synge en godnat sang så Mira kunne sove. 10 min. Efter lå de begge og sov.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...