Stay with me - Zayn Malik

Fanfiction om Georgia Austin. En pige med fester i kalenderen, skilte forældre og en halvbror, som viser sig at være verdenskendt. Georgia har fundet sig i meget, men til sidst vælger at sige fra og hævne sig.

20Likes
14Comments
1069Views
AA

4. Hævnen nærmer sig

Klokken nærmer sig ti tiden.

Tiden er gået ekstremt hurtigt med at ringe til Ellie, gøre mig klar og finde det perfekte tøj. 

Ellie er stadig ekstremt overrasket over at jeg gør det. Men det skal jo gøres om jeg vil det eller ej. 

Den er nu ti minutter i ti og Louis kan være her når som helst. Det bliver så fedt at sige til ham at vi skal ud og feste på min måde. Jeg kan ikke vente til at se hans ansigtsudtryk, og lige meget hvad er jeg er sikker på at han tager med. Han har nemlig ikke lyst til at ødelægge vores chance for at få et godt søskende forhold. 

Der bliver banket på døren og jeg smiler for mig selv. Det her bliver bare alt for godt. Med hurtige skridt står jeg ved døren og skal til at åbne den. 

Jeg åbner døran og der står Louis. Hans ansigt er fuld af undren, forvirring og chok. Bag ham står tre andre drenge. En blond håret dreng med smil på læben, sød, måske lidt for sød. Jeg skæver ved tanken. Ved siden af Blondie, står krølle. Hans hår er sat sammen på mærkværdig vis, hans ansigt ser sødt ud og hans grønne øjne skinner. Ved krølles side står Liam. Liam kender jeg godt, jeg mødte ham, dengang Louis og jeg var tættere. 

Louis afbryder mine tanker, ved at hoste. "Hvor skal vi hen" Spørger han. "Jo, vi skal ud på mit diskotek, follow me" Siger jeg og begynder at gå med hastige skridt ud mod fortorvet og på vej til diskoteket.  

Drengene kigger efter mig med forvirrede blikke og jeg hører Louis sige "I skal ikke tage jer af hende, hun er god nok" han tager derefter sin mobil op ad lommen og begynder at skrive til nogen. Jeg går bare videre uden at reagere på hvad Louis sagde, for er jeg overhovedet god nok?

Lyden af mine høje hæle er det eneste man hører, bortset fra små hviske lyde fra drengene.

***

Der går ikke lang tid før man kan hører bassen fra den intense musik. Turen herhen har gået okay, dog kan jeg fornemme på Louis at jeg er gået over stregen. Han begynder sikkert snart at snakke om papperazziaerne og at det var en dårlig idé at tage herhen og alle de forskellige konsekvenser der kan komme ud af det her.

Det går lige op for mig at der mangler en. Louis har altid sagt at de var fem, så hvorfor er de kun fire? Jeg stopper op og vender mig om. 

Jeg står og skæver lidt og går til sagen. "Mangler der ikke en?" Spørger jeg og kigger undrende på Louis. "Jo. Zayn. Jeg skrev til ham, at han bare skulle møde os ved diskoteket han skulle noget" Jeg kigger forstående på Louis og finder det falske smil frem igen. 

Inden jeg når at vende mig om går jeg nærmest direkte ind i Ellie. 

"Hey" siger jeg og blinker til hende. Jeg giver hende et knus og idet vi står i knuset hvisker jeg i hendes øre, at hun skal være forberedt på en stor fest. Hun går ud fra knuset og smiler lumsk til mig. 

Det går først op for mig nu, at hun har de aller mindste shorts på, jeg nogensiden har set. Hendes mave er synlig på grund af den lille crop top, hun har på. Crop toppen beskriver hende meget, for lige midt på den, står der bitch. 

Hun vender sin krop mod Louis og hans venner. "Er I klar til at feste eller hvad" råber hun og hviner. Jeg smiler ad drengens reaktioner og går videre mod klubben med Ellie ved min side. Vi nærmer os klubben og jeg kan slet ikke vente med at gå ind og fyre den af. Dog føler jeg mig skyldig og svigtende, fordi jeg skal det jeg skal. Jeg skal i bund og grund gå ind på klubben, få fat i en af Louis' band medlemmer, flirte med ham og ende i seng med ham. Hvilken stor taber jeg er! Men der er ingen vej tilbage. Eller er der?

På vej mod klubben tænker jeg for'er og imod'er. Skal jeg, skal jeg ikke. Hvilke konsekvenser har mine valg.

Inden jeg får tænkt mig grundigt om og har fundet ud af hvad jeg gør, bliver jeg trukket i armen og hevet med ind til klubben.

***

Ellie og jeg danser op ad hinanden, imens resten af drengene sidder ved baren og drikker, hvad end de har fundet på kortet. Mine tanker flyver rundt, som forvirrede myrer. Der er intet lige nu, som jeg har styr på. Kun det at jeg skal opfylde Ellies konsekvens og hvis det ikke sker, så får jeg store problemer hen ad vejen.

Jeg hvisker til Ellie, at når ham Zayn kommer så skal hun forvente det store. Det vigtigste er at Zayn ikke ved at jeg er Louis' søster. Så er jeg allerede godt på vej, desuden så har jeg også en anelse om hvordan han ser ud. Louis viste mig engang et billed af dem alle fem. Zayn er ham med det sorte hår, brune øjne og tatoveringer. Så ham kan jeg sikkert sagtens finde.

Tiden er nu gået al for hurtig og jeg kan stadig ikke få øje på Zayn. Klokken er snart tolv og jeg bliver nødt til at komme igang med konsekvensen. Pludselig mærker jeg Ellie, som trækker i min arm.

"Han er kommet, se" Siger Ellie og peger mod Zayn.

Mine øjne følger Zayn, som kommer gående igennem den kæmpe flok af mennesker. Hans arme er tatoverede fra "top til tå". Hans øjne er skjult bag et par sorte Rayband solbriller. Hans overkrop er dækket med en hvid t-shirt overtrukket af en læderjakke. 

Mine øjne følger hver enkel bevægelse Zayn fortager sig. Jeg er fuldstændig i min egen boble indtil Ellie trækker mig og sprænger boblen.

"C'mon girl. Skal du bare stå der og stirre, kom igang" snerre Ellie ad mig. 

Ellie har altid haft brug for noget sjov, noget hun kan grine ad ellers bliver hun fuldstændig udtørret og arrig. Hun har brug for noget energi og det får hun når der sker noget spændende, som i dette tilfælde handler om Zayn og jeg.

I en fart får jeg gået hen mod baren, det skal lige siges, at det er den bar hvor Louis og resten af drengene ikke sider, og får hurtig bestilt en drink med den højeste alkohol procent.

Zayn nærmer sig baren og jeg krydser fingre for, at han sætter sig i nærheden af mig, så jeg ikke behøver at virkelig creppy og skal til at rykke mig tættere på ham.

Med heldet på min side har Zayn sat sig to stole fra mig. 

Jeg tager en stor tår af min drink, hvis det her overhovedet skal lykkedes. Jeg tager endnu en tår og beslutter mig får at det er nu det skal ske. 

 

 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...