Stay with me - Zayn Malik

Fanfiction om Georgia Austin. En pige med fester i kalenderen, skilte forældre og en halvbror, som viser sig at være verdenskendt. Georgia har fundet sig i meget, men til sidst vælger at sige fra og hævne sig.

20Likes
14Comments
1031Views
AA

6. Flashbacket

Mine muskler er fuldstændig lammede. Mit hovedet dunker og jeg er fuldstændig smadret. Jeg åbner mine øjne, som er klistret fast mellem mascara og øjensøvn.

Idet mine øjne åbner, får jeg et utydeligt flash back;

Jeg trækker Zayn i hånden og der går vi hånd i hånd, mod Ellies lejlighed. Heldigvis ligger hendes lejlighed kun få meter fra klubben, tænker jeg og smiler til Zayn.

Zayn står bagved mig, imens jeg prøver at finde nøglen, som Ellie altid gemmer bag buskene, foran indgangen.

Jeg bliver trukket op mod væggen, idet Zayn kysser mig. Han løfter mig op mod væggen, så jeg er imellem hans ben. Med vores ansigter kun få centimeter imellem hinanden, mærker jeg Zayns tunge alkohol lugt, imod min pande.

Jeg trækker hans top over hans hovedet og vi får begge bevæget os mod mit soveværelse (et værelse Ellie gav mig hvis jeg ikke orkede mine forældre).

Flashbacket slutter.

Jeg bevæger hurtigt mit hovedet mod modsatte side af sengen og som mit flashback tydede, ligger Zayn ved min side.

Et stort suk vælter ud af min mund.

Okay tag det helt roligt, Georgia, tænker jeg, imens alle mine tanker flyver rundt i uendelighed. Hvis jeg skal få styr på situationen, må jeg få styr på mit hovedet.

Jeg hopper stille og roligt ud af sengen, uden at ryste den for meget. Zayn skulle nødigt vågne nu.

Mine ben baner sig vej mod toilettet, imens jeg samler det tøj op fra igår, som ligger kastet på gulvet.

Jeg trækker forsigtig mit undertøj på, med små bevægelser for ikke at forværre min hovedpine. Glasset og hovedpine pillerne står stadig urørt på håndvasken. Sidste gang jeg var hos Ellie, havde jeg nemlig lagt et glas frem og ligeså nogle piller.

Jeg tager fat om glasset, tænder for det kolde vand og lader vandet strømme ned i glasset. Glasset bliver hurtigt fyldt op. Jeg åbner fogliet, omkring pillen og tager den i munden, idet jeg trækker glasset mod mine læber og lader vandet synke ned sammen med pillen.

Pludselig hører jeg listende fødder, der nærmere sig toilettet. Jeg vender mig forsigtig om (you know my, headache) og der står Ellie, med et gigantisk smøret smil på sine læber.

"Woaw! Siger hun og kigger op og ned af mig. Ingen af os siger mere og Ellie kigger stadig på mig. Jeg vender øjne af hende og vender mig mod håndvasken.

Pludselig mærker jeg et par hænder om mine arme. Jeg kigger mig i spejlet, for at se hvem det er, og selvfølgelig er det Ellie. Hun læner sig op ad min ryg og sætter sit hovedet på min ene skulder, så jeg kan se hendes ansigt i spejlet.

"Du gjorde det virkelig."

"Jeg havde slet ikke regnet med at du ville gøre det, faktisk, havde jeg håbet på at du ville blive klubbens ny offer." Siger hun med en skuffet stemme og laver trutmund. 

Hvad bilder hun sig egentlig ind, tænker jeg og bider min tænder sammen. Jeg knytter mine hænder sammen for ikke at slå Ellie.

Ellie og jeg har altid haft lidt konkurrence imellem os, men ikke noget vi har gidet at diskutere. Hun har altid være jaloux på mig hvis jeg dansede med den pæne dreng, eller hvis jeg fik mest opmærksomhed. Ellie vil nemlig altid være bedst, når det angår udseende, drenge og opmærksomhed.

Ellie slipper sit greb om mine arme og hvisker i mit ene øre.

"Nu ikke noget med nogen følelser for denne dreng, jeg kan tydelig fornemme at du allerede har et lille crush på ham. Deal?"

"Deal!" Svarer jeg hårdt, for at få hende til at skride ud fra "mit" toilet.

"Og husk, skat. Man overholder altid aftaler med mig." Hvisker Ellie, imens hun stille og roligt forsvinder ud fra spejlets horisont. 

***

Gid det kun er et lille crush jeg har på Zayn, tænker jeg efter Ellie er gået.

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...