Stay with me - Zayn Malik

Fanfiction om Georgia Austin. En pige med fester i kalenderen, skilte forældre og en halvbror, som viser sig at være verdenskendt. Georgia har fundet sig i meget, men til sidst vælger at sige fra og hævne sig.

20Likes
14Comments
1070Views
AA

5. En drink til- start

Zayn sidder med sin drink og hælder den i sig. Med mine øjne kigger jeg op og ned ad ham, idet jeg kan mærke at min drik har en berusende virkning. Bassen fra musikken rummer i mig og jeg føler mig mere og mere klar til start.

"Kan jeg få et shot tak" kalder jeg efter bartenderen. En drink til- start, er hvad der skal til, tænker jeg og griber fat i det lille glas og bæller saften på mindre end et sekund. Likøren trænger igennem hver og enkel årer og brænder sig ned igennem min hals. Følelsen er behagelig og giver mig selvtillid. En selvtillid som jeg kommer til at bruge nu, på dette given tidspunkt.

Jeg drejer min krop mod Zayn.

"Hey, er du ny her?" Spørger jeg undrende. Zayn retter sit ansigt mod mig, idet han kun havde ansigtet rettet mod sin drink.

"hmm, ja det er jeg, og jeg er også faret lidt vild, hvis man kan kalde det" forklarer han og smiler til mig. Et smil jeg sagtens kan blive vand til at kigge på... Wait what!

Med et stopper jeg mine tanker.

Jeg har bare ikke at falde for ham, hvad er det jeg tænker på? Tag dig sammen Georgia, ingen følelser, kun en god damn konsekvensen, tænker jeg hårdt får mig selv, og bider mine tænder sammen.

Jeg smiler skævende tilbage til Zayn... og retter op på mine tanker.

"Er du så alene her?" Spørger jeg, selvom jeg allerede kender svaret.

"Nej, ikke rigtig. Jeg skulle faktisk mødes med nogle af mine venner..." siger han stille, men højt nok til at overdøve musikken. 

Han virker ikke særlig interesseret og jeg kan mærke at det kommer til at blive pisse svært at få konsekvensen ude af verdenen. 

Jeg kigger mig lidt tilbage og der står Ellie og kigger på. Hun smiler for sig selv og jeg kan se at hun nyder det show hun har sat op. Ellie opdager at jeg kigger på hende, ved at hun signaler med sine hænder at jeg skal sætte mig ved siden af Zayn.

Jeg bider mine tænder sammen og sætter mig hen på den stol ved siden af Zayn. Han kigger lidt forundrende på mig, men smiler istedet til mig.

Mine tanker er alle andre steder, end mod Zayn. Jeg fatter virkelig ikke at jeg gør det her. Men jeg skal, jeg bliver nødt til det! For mit bedste, det her handler om mig, kun mig. Jeg gør det for migselv

"Har du nået at få drukket klubbens speciale?" spørger jeg Zayn og blinker med det ene øje. Han ryster på hovedet som svar. 

Jeg kalder efter bartenderen, som jeg nu er så vant til at gøre, og beder om en drink til Zayn. Jack, bartenderen, som også er en af mine nærer venner, forstår godt hvor jeg vil hen med Zayn, så han putter lidt ekstra  sprut i end der skulle have været. 

Jack sender bageret med den stærke likør, hen mod Zayn og jeg. 

"Drik" siger jeg og sender ham et flirtende blik. Jeg kigger mig tilbage mod Ellie, imens Zayn tager sin drik i hånden. 

Ellie står stadig og overvåger alle mine træk og bevægelser. Hun smiler lumsk til mig, hvilket giver mig en klump i halsen. Jeg har aldrig rigtig forstået hvorfor jeg blev veninder med hende. Men hun hjalp mig igennem mine forældres skilsmisse, som var pisse hård. Hun fik mig på andre tanker. Nogle tanker som handlede om at drikke mig fuld og snave drenge i gulvet... not too good.

Jeg vender mit hovedet mod Zayn og smiler endnu engang til ham.

"Skal vi ikke danse?" Spørger jeg, igennem musikken. Zayn nikker og med et står Zayn og jeg i blandt en masse andre fulde, glade og unge mennesker, som danser.

***

Zayn har sine hænder på mine hofter og vi danser i takt til bassen. Mine tanker flyver rundt og er ikke til at finde rundt i. Alkoholen og blodet i min krop pumper sig rundt og mit hjerte er i fuld gang.

Jeg læner mig ind mod Zayn. Retter mit blik mod hans brune diamant øjne, og sætter mine læber op mod hans. Jeg kan smage alkoholen fra hans åndedræt. Mine læber er stadig mod hans, dog kan jeg mærke hans tunge mod min.

Kysset blive ret hurtigt til et snav, men det føles godt. Det føles hundrede procent rigtig. Det at Zayn og jeg står iblandt andre er ikke kun et tilfælde, det er sandhed. Jeg går lidt tilbage fra "kysset" og tager ham i hånden, idet han tager om min hage, hvilket får mit blik til at rætte sig mod ham. Han smiler til mig. Et smil der er fyldt med kærlighed og sandhed.

Min hånd er stadig i Zayns.

Det er nu. Tænker jeg får mig selv. Alkoholen er på sit højeste og timingen er perfekt.

Jeg trækker I Zayns arm og prøver at komme igennem menneskemængden, uden at Louis ser os. Der er utrolig mange mennesker og det tager lidt tid indn vi kommer ud.

Mine lunger trækker den kølige luft til sig. Zayn gør præcis det samme.

Endelig kom vi ud tænker jeg, og nyder den kølige luft, som har sat sig omkring mig. Jeg går hen mod Zayn og kysser ham igen. Han smiler i kysset, hvilket får mig til at rødme.

Heldigvis opdager Zayn intet, fordi hans tanker er dækket af en alkohol tåge.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...