My Life With Justin <3

Denne Historie handler om pigen, Bella som, kommer fra danmark men en ferie til LA USA med sin familie ændre hendes liv for altid.. På hendes ferie i LA møder hun nemlig en fyr som bliver hendes sommerflirt og de har det rigtig godt sammen sommeren over men Bella finder hurtigt ud af at det ikke kun bliver til en sommerflirt men til meget mere. For da Bella vender hjem til danmark igen finder hun nemlig ud af at alt ikke er som det skal være!

0Likes
0Comments
222Views
AA

3. Normalt eller ej?

Velkommen til mit hjem grinte han. Tak måbede jeg da vi kom ind, jeg tog mine sko af og gik med han ind i stuen. Kom grinte han, så skal jeg vise dig rundt og jeg tænkte vise mig rundt i dette kæmpe hus du bliver sku da aldrig færdig med det jeg gik med ham og han viste mig rundt i huset. Da vi kom ovenpå, åbnet han døren ind til sit kæmpe sove værelse. Det her er så mit sove værelse grinte han og blinket til mig og jeg blev helt flov. Okay smilet jeg og vidste ikke, rigtig hvad jeg skulle sige og til sidst sluttet vi af i køkkenet. Jeg tænkte at vi skulle bestille noget rigtig lækkert mad. Altså grilmad? Nej grinte, han men noget tailansk mad. Okay svaret jeg og smilet til ham. Han tog sin telefon, op af lommen og ringet til det sted hvor han plejet at spise.

 

Da han var færdig med at ringe, kunne jeg simplenhen ikke lade vær med at spørge ham. Er det her helt normalt at du, møder en til fældig pige snakker med hende også tager, hende med hjem på den her måde? Nej grinte han hvad tror du, selv. Jeg kan altså ikke bare tillade mig, at gør det her hele tiden. Hvorfor så lige nu? Spurgte jeg lidt flov. Fordi at jeg syntes at, du så sød ud og tænkte at jeg bare måtte vide mere om dig grinte han og krammet mig. Da han lade sine arme rundt, om mig fik jeg en masse sommerfugle i maven og blev nervøs. Er du okay? Ja smilet blev helt rød i hovedet. Rolig nu grinte han, du skal slet ikke være så nervøs. Jeg er altså et helt normalt menneske. Ja svaret jeg og tænkte okay kunne han lige læse mine tanker der? Når men maden, er her om en halv time. Skal vi sætte os ud i haven eller? Ja lad os, da bare gøre det. Det er jo super godt, vejr svaret..

 

 

Men da vi kom ud i haven og havde sat, os var det ikke lang tid vi var alene da to fyre kom ind i haven. EY JUSTIN råbten, den ene og jeg kunne med det samme se hvem det var. EY RYAN råbte, Justin tilbage. EEEEY kom det, var ryan da han så mig. Hvem er det? Øhm Chaz og ryan det her er bella hun er fra danmark og er på ferie her. Bella det her er chaz og ryan men det ved du vel allerede nok godt. Hvad så grinte ryan hvad skal, i lave? Øhm vi skal snart til at spise jeg har lige bestilt mad til os. Hvad med jer? Vi tænkte at vi ville, komme og låne din pool. Beklager drenge men lige nu, er jeg sammen med bella kan i ikke komme tilbage senere? Jooh kom det fra ryan og blinket til Justin. Vi ringer til dig senere kom det, fra chaz. Ja vi ses bella hyggeligt og møde dig. I lige måde smilet jeg til dem.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...