My Life With Justin <3

Denne Historie handler om pigen, Bella som, kommer fra danmark men en ferie til LA USA med sin familie ændre hendes liv for altid.. På hendes ferie i LA møder hun nemlig en fyr som bliver hendes sommerflirt og de har det rigtig godt sammen sommeren over men Bella finder hurtigt ud af at det ikke kun bliver til en sommerflirt men til meget mere. For da Bella vender hjem til danmark igen finder hun nemlig ud af at alt ikke er som det skal være!

0Likes
0Comments
226Views
AA

1. LA og hotellet!

Nej hvor er det lækkert det her, hotel hvinet min mor imens hun klappet i sine hænder. Dejligt du kan lide det, grinte min far og kysset hende på kinden! Unger kommer, i råbte min mor over til mig og min søster Laura KOMMER NU råbte Laura og vi løb over på den anden side til hotellet. Kom smilet min mor så går vi ind. Da vi kom ind, kom der en dame hen til os og tog imod os. Hej med jer, jeg hedder Kelly velkommen til hotellet i hjertet af LA tak smilet vi til hende. Hvad er navnet? Smilet hun til min far. Mark Hansen, smilet min far til hende. Ja det er da, osse rigtigt i har værelse 143 og værelse 150. Okay her er nøglerne, husk at morgenmad er hverdag fra klokken 7:30-11:00 okay. Kom unger smilet min mor. Vi tog vores ting og gik op på anden sal hvor vores, værelser var. 

 

Når vores værelse er her grinte min mor, og tog min far med ind på værelset. Vi er her hvis i vil os, noget mumlet min mor lukket døren og vi gik ned imod vores værelse! Da vi åbnet døren til vores værelse, og kom ind måbede vi begge to. HOLD DA KÆFT udbrød Laura det er for vildt det her værelse grinte hun og satte sig på den seng som hun havde valgt. Hvad skal vi lave idag? Jeg ved det ikke, mumlet jeg. Har mor sagt noget om hvad vi skal lave? Spurgte jeg hende. Nope det har hun ikke, men jeg kunne forstille mig at hun, allerede har fundet på noget. Kom lad os lige, gå ned til dem mumlet jeg. Da vi kom ned til vores forældre's værelse banket jeg på og min mor åbnet døren. Hvad så smilet hun og vi gik ind. Mor har du planlagt noget for os idag? Nej overhoved ikke idag må i selv finde på noget at lave nice grinte vi begge to. Så forlader vi hotellet i et par timer vi har telefoner med hvis det er. Fint nok i kommer bare når i kommer pas på jer selv grinte hun og krammet os begge to. 

 

Når men hvad siger du til at, vi bruger dagen hver for sig? Spurgte laura mig og jeg nikket imens jeg mumlet yes det passer mig helt fint. Jamen så ses vi bare, senere grinte hun og krammet mig. Da laura var gået gik jeg, hurtigt ind på værelset og skiftet tøj. Til nogle meget små shorts og en bikini over del også var det ellers ud af døren. Jeg tog min taske og tog en lille bluse med hvis nu jeg ville få brug for den senere idag hvis det skulle blive lidt koldt.Da jeg kom ud foran hotellet, kom der en gruppe piger forbi mig og jeg stoppet dem. Undskyld men hvor er alle de gode steder hvor man kan shoppe? Spurgte jeg dem og en af pigerne, stoppet op og kigger på mig. Hvis du skal hen og shoppe nogle rigtig fede steder skal du tage en taxa ud til den anden ende af byen! Okay tak smilet, jeg til dem og de gik videre!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...