My Life With Justin <3

Denne Historie handler om pigen, Bella som, kommer fra danmark men en ferie til LA USA med sin familie ændre hendes liv for altid.. På hendes ferie i LA møder hun nemlig en fyr som bliver hendes sommerflirt og de har det rigtig godt sammen sommeren over men Bella finder hurtigt ud af at det ikke kun bliver til en sommerflirt men til meget mere. For da Bella vender hjem til danmark igen finder hun nemlig ud af at alt ikke er som det skal være!

0Likes
0Comments
223Views
AA

2. En rigtig frækkert

Da jeg lang om længe var kommet ind til, byen gik jeg lidt rundt og kigget på nogle butikker og blev fuldstændig vild da jeg kom, forbi foot locker! Jeg må bare derind, grinte jeg høj lydt og gik derind. Da jeg kom ind, gik jeg direkte over imod skoene og kigget lidt hej med dig, har du brug for hjælp? Spurgte en mand omme bagved mig. Nej tak jeg, kigger lige lidt. Det er da bare, iorden du siger bare til hvis du har brug for hjælp. Det skal jeg nok smilet jeg, til ham og kigget lidt videre da jeg endelig faldt over et par rigtig fede, grå,hvide og lyserøde nike gummi sko. Fuck hvor er de, fede jeg tog skoen ned og kigget, lidt på den de var dyre men var fede. 

Jeg tog skoen og gik over, til den mand som lige havde spurgt om jeg skulle have hjælp. Undskyld smilet jeg til, ham da jeg kom op til kassen. Har du de her sko i størelse 39? Ja det burde jeg, meget gerne have smilet han jeg går lige ud og kigger okay. og 5 minutter efter kom, han tilbage. Det havde vi heldigvis, vil du lige prøve dem? Ja tak mumlet jeg og satte mig ned på en stol og begyndte at tage dem på dem kan jeg godt passe. Jeg tager dem smilet, jeg til ham. Godt jeg gave ham skoene og han tog dem med op til kassen hvor jeg skulle, betale. Det bliver 1200 dollars smilet, han og jeg gav ham pengene og gik ned imod døren. På vejen ned imod døren, fik jeg en sms på min mobil. Jeg tog den op af lomme, for at se hvem det var. Det var Laura. 

Ey søs hvor er du henne? Tænkte på om vi skulle mødes og spise noget mad sammen? Da jeg havde læst den og skulle til at skrive tilbage var, jeg nået til døren hvilket jeg ikke havde lagt mærke til og i det jeg skulle til at åbne døren og gå ud kom en fyr ind, på samme tid som mig. Vi gik lige ind i hinanden så det gav et sæt i os begge to og jeg fik et kæmpe chok. Jeg kigget på ham fyren og var ved at dø og det første der kom ud af min mund var OMG jeg tror jeg dør. Undskyld stammet jeg og blev helt pinlig. Det er mig der, siger undskyld smilet han til mig med sit frækkeste smil og jeg fik helt sommerfugle i maven. Jeg hedder justin, smilet han til mig og gav mig hånden og jeg tænkte. Ja jeg ved sku da, godt hvem du er. 

 

Hej jeg hedder bella smilet, jeg helt flov til ham. Hyggeligt og møde dig, bor du her? Nej jeg er på ferie, med mine forældre og søster her. Okay hvor kommer, du fra? Danmark fik jeg frem stammet. Der er osse nice, der jeg har været der to gange. I know grinte jeg. Når bella hvad skal, sådan en sød pige som dig lave, grinte han og blinket til mig. Øhh jeg skal ikke så meget, jeg skulle bare lige købe nogle sko også ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal. Okay hvad siger du, så til at spise lidt mad sammen? Jeg kigget på ham, med store øjne og smilet det vil jeg rigtig gerne. Fedt men er du ikke sød og gøre mig en tjenste så? Jo selvfølgelig da, kan du ikke tage de her sol briller på? Der står nemlig en masse, presse folk ude foran jo det kan du tro. Efter jeg havde taget de sol briller på, tog jeg min bluse op af tasken og tog den på. 

Er du klar? Smilet han til mig ja da. Vi gik ud af butikken hvor hans vagter stod og ventet på ham og de hjalp os ind i bilen. Da vi endelig var kommet, ind i bilen tog jeg min telefon op, af lommen. Jeg skal lige skrive til min, søster. Det er da bare helt iorden grinte han. Ey søs kan desværre ikke spise med, dig. Jeg skal nemlig ud og spise med justin bieber. knus. Hvor har du lyst til at spise henne? Det må du bestemme, mumlet jeg og blev lidt flov og lidt efter fik jeg en sms igen fra laura. Ja som om bella vi ses, bare senere! Da jeg havde læst hendes, besked lade jeg telefonen væk igen uden at, svare tilbage og lidt efter var vi der hvor vi skulle spise. og jeg kigget forvirret på ham, hvor er vi henne? Vi er hjemme hos, mig grinte han og jeg måbede nok lige engang eller to. 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...