Børnehjemmet

Kate er en pige på 17 år som har søgt arbejde i lang tid, en dag ringer hendes mobil og damen i telefonen siger hun har et ledigt job til hende.
Damen forklare at hun skal gøre rent og passe på et gammelt børnehjem, så det kan gøres klar til at blive solgt.
Den dag hun skal starte begynder der allerede at ske mærkelige ting, og det bliver være og være når hun prøve at komme i kontakt med det der forgår.

0Likes
0Comments
113Views
AA

3. kælderen bliver din død

Kate løb og løb men hun følte ikke hun kom nogen vegne, hun kikke bag sig men kunne ikke se mændene bag sig.

Hun begyndte at gå og tænkte "endelig er de væk" hun vendte sig om og så at de stod lige foran hende, med knivene rettet imod hende og den lille med motorsaven.

Hun gik baglæns og sagde "please lad mig ikke dø her ikke sådan her" men det hjalp ikke, de gik lige imod hende og begyndte at grine nedladet til Kate.

Lige pludselig var Kate væk hun var røget ned i et lille hul og landede ovenpå en masse døde og blodige mennesker. "Det er sikkert dem der har arbejdet her før det nævnte damen da" sagde Kate imens hun stille flyttede sig fra alle de døde.

Hun begyndte at følge en lang mørkt gang og tænkte hele tiden om der ikke snart kom en ende på alt det her. Hun hørte en stå at grine i et hjørne henne ved det næste sving, "hvem er det" råbte Kate, "hvem er det svar mig dog"

Hun nåede hen til hjørnet og fik et kæmpe chok og skreg alt hvad hun kunne, det var den lille af de 3 mænd ham med motorsaven.

Kate løb alt hvad hun kunne men nåede til en væg og kunne ikke løbe nogen steder hen, "det var slut nu... Jeg kommer til at dø her lige her" hviskede hun så manden ikke kunne høre hende.

Han kom grinene hen til hende og begyndte at tænde sin motorsav Kate blev meget meget bange og vidste ikke hvad hun skulle gøre, han savede halvdelen af hendes hoved af da.....

"Vågn op Kate vågn op" sagde den gamle dame til hende, "var det hele bare en drøm" sagde Kate damen nikkede og gik ned for at hente lidt te til Kate.

Kate tænkte at der ikke ville ske noget med hende. Hun gik ud på den lange gang og nåede til den mærkelig dør og sagde "mig kan du ikke skramme", lige da hun sagde det åbnede døren sig og Kate blev revet ind på værelset bag hende blev døren låst. Man ved ikke hvad der skete med Kate og damen men Børnehjemmet har stået forladt lige siden.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...