Børnehjemmet

Kate er en pige på 17 år som har søgt arbejde i lang tid, en dag ringer hendes mobil og damen i telefonen siger hun har et ledigt job til hende.
Damen forklare at hun skal gøre rent og passe på et gammelt børnehjem, så det kan gøres klar til at blive solgt.
Den dag hun skal starte begynder der allerede at ske mærkelige ting, og det bliver være og være når hun prøve at komme i kontakt med det der forgår.

0Likes
0Comments
112Views
AA

2. det mørke værelse

Kate kom længere og længere ind i det lille mørke værelse og BANG døren smækkede i bag hende, Kate blev meget bange og løb hen til døre men hun kunne ikke få den op. Kate prøvede og prøvede men kunne ikke, hun tænkte hun nok bare skulle vente lidt indtil damen kom og lukkede hende ud.

Kate gik længere og længere ind og fandt en meget lille dør som hun gik igennem, hun kom ned i en eller anden slags kælder som var meget klam og også lidt uhyggelig. "Hvad er det her for et sted" tænkte Kate imens hun fortsatte lidt længere ind.

Hun hørte nogen stå og snakke i et lille rum, hun gik forsigtigt der hende og gemte sig hurtigt bag en lille papkasse som stod foran hende. Kate kikkede på de 3 mænd og ventede bare på at de ville vende sig om så hun kunne se deres ansigter.

De vendte sig om men hun kunne ikke se dem fordi de havde masker på, den ene tog sin maske af og var revet helt op fra munden og hen til de højre øje. "Hvad er det for et sted det her" hviskede Kate stille og roligt, men det hørte hende de 3 mærkelige mænd.

Kate blev meget bange og gemte sig bag papkassen, "bare de ikke hørte mig" tænkte Kate flere og flere gange. De 3 mænd fortsatte med det de havde gang i og Kate dukkede hoved op for at se hvad de lavede, hun så der lå en person på bordet og blev meget bange.

Hun blev ved med at kikke og den ene mand flyttede sig for at tage en kniv, Kate havde chancen for at se hvem det var og så hurtigt det var damen som havde Børnehjemmet. Kate blev meget bange og skulle til at skrige men gjorde det ikke. Hun kikkede og så at manden med kniven huggede hovedet af hende og med det samme løb Kate væk og tænkte "bare de ikke så mig bare de ikke så mig" men det hjalp ikke de havde set hende og løb straks efter hende med knive i hver hånd og den mindste med en motorsav.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...