Embry Call imprint

Der kommer en tid i dit liv, hvor du føler at du er forkert på den. Måske er det noget du tror eller er det noget du er? Denne historie handler om beslutninger, og valg, som kommer til at gå udover hovedpersonen.

14Likes
2Comments
2452Views
AA

7. Natten.

"Det er rigtig dårligt vejr idag. Det lyner, tordner, og der er storm. Jeg sidder ved min computer, og ser en gyser film, der hedder "The walking dead". Vi sidder alle ved brandovnen. Emily, Sam, Embry og jeg. Der er meget blod i denne film, som morer mig vældigt, mens Embry er ved at kaste op. 

"Du er sart" sagde jeg til Embry.

"Det er dig der sidder og ser, en film hvor døde mennesker, bliver splittet op" sagde han.

"Det er underholdene" sagde jeg, og slukkede, og lukkede computeren. Jeg gik ind til badeværelset, og tog et varmt bad. Jeg nød den varme regn der rendte ned ad min ryg, men den tilfredshed forsvandt, da lynene kom. Jeg slukkede for vandet, og tog noget tøj på. Af en eller anden grund, er jeg vildt træt, og jeg har vildt ondt i hovedet. 
En lille edderkop kom renende hen af badeværelse gulvet. Jeg hader edderkopper!
Jeg tog en reklame, og smaskede den ned i jorden. Jeg lagde reklamebladdet på bordet, og gik ind i stuen, og ind på mit værelse. Jeg smed mig i sengen, og laged min pande, ned i puden. Jeg hørte døren åben. En krop næsten kastede sig ned på sengen, ved siden af mig.

"Er du O.K?" spurgte Embry, og lagde sin hånd på mit brune hår.

"Jeg har det skidt" sagde jeg, og pressede mit hoved mere ned i dynen. 

"Det er sikkert bare en influenza" sagde han, og nullede mit hår.

"Det håber jeg, men jeg tror jeg vil hvile mig" sagde jeg, og tog min dyne på, og lagde mit til at sove. Jeg håber, at han bliver her, og det gør han. 

Drøm

"En mærkelig influenza har ramt Washington DC. Den heder mennesker op, og så dør de. Det nyeste info er, at de kommer tilbage til livet, men ikke som mennesker" sagde nyhedsværten J.F Lawrence. Jeg tænke på, om det var så alvorligt, eller om det måske kunne være sådan noget som i The walking dead? 
"Den nyhedsvært er fandme skør!" sagde Sam.

"Hvad hvis det er sandt?" spurgte jeg.

"Så må vi gøre hvad vi plejer at gøre. Hjælpe menneskerne" sagde Sam.

"Bare rolig Ted, det er sikkert bare en eller anden imidlertidig sygdom" sagde Embry, og spiste et æble. 

Det er nu aften, de andre sover inkl. mig. Jeg hører hele tiden, sådan en mærkelig lyd. Jeg kiggede til siden, hvor er Embry? Lyden kommer ude fra mit vindue. Jeg tog min lommelygte, og åbnede døren udtil. Det regner stadig. Jeg listede om til mit vindue, for ikke at vække de andre. Jeg kan høre en snerre lyd, som om noget åd et eller andet. Pludselig var tingen væk, og jeg så kun et dødt lig, som var Embrys. Jeg satte mig ned på mine knæ, og begydte at græde forfærdeligt meget. 

Jeg sad her i et par minutter, og opdagede at Embrys lig begyndte at ånde. Pludselig greb en hånd fast i min arm, og hans øjne åbnede. De er helt gylden gule. Han bed i min arm, så jeg, kan blive som ham.

Jeg vågner med et chok, og sved på panden. Embry er her endnu. Jeg lagde mit til at sove igen, men det er svært. Drømmen var virkelg væmmelig, sammetidig så virkelig. Jeg kiggede rundt i mit mørke værelse. Jeg så en en knap blinke fra min computer, som betyder at den ikke er slukket. Jeg lagde og kiggede på at den blinkede, i et par minutter. Embry vendte sig, og vred sig hele tiden. 

"Embry?" spurgte jeg, og vækkede ham. 

"Hva?" spurgte han, og åbnede øjnene. 

"Havde du mareridt?" spurgte jeg.

"Tja, ikke sådan" sagde han, og gned i sine øjne. Jeg kigger på min telefon, den er kun 02.00 om natten. Jeg troede ellers, at det var morgen.

"Vi skulle lægge os til at sove" sagde jeg, og vendte mig om på siden, og kiggede ind imod væggen.

"Vi er vågne, skal vi ikke lave noget andet?" spurgte han med sin sexede stemme.

"Som hvad?" spurgte jeg, og vendte mig om, og kiggede på ham.

"Du ved hvad jeg mener, skat" sagde han, og kyssede mig på munden. Jeg vendte mig om, og kiggede ind imod væggen.

"Skat?" spurgte han. 

"Godnat" sagde jeg.

"Godnat skat" sagde han, og lagde sin hånd på min skulder.

Da jeg lagde mig til at lukke øjnene, fik jeg det dårligt igen, men det er til at holde ud, så jeg faldte i søvn igen.

 

 

 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...