Embry Call imprint

Der kommer en tid i dit liv, hvor du føler at du er forkert på den. Måske er det noget du tror eller er det noget du er? Denne historie handler om beslutninger, og valg, som kommer til at gå udover hovedpersonen.

14Likes
2Comments
2433Views
AA

5. En hed tur på stranden.

"Hvor skal i hen?" spurgte jeg, da jeg kom nedenunder. Jeg så Sam, Seth, Embry og Jared stå og klæde om.

"Vi skal ned til La Push" sagde Jared.

"Vil du med?" spurgte Embry.

"Ja klart" sagde jeg og tog nogle sko på, og pakkede mine ting, og gik udenfor og ventede.

Vi kørte ned til La Push, det var dejligt vejr idag. Det var heldigt jeg havde min bikini indenunder mit tøj. Drengene sad i bar mave, de skulle nok også bade. Det var 33 grader udenfor. Vi havde nogle tæpper med vi kunne ligge på. Jeg lagde på tæppet, og snakkede med Embry og Jared. Jeg lagde mærke til at Embry kiggede en del på mine bryster, men det var også fordi at de er store, og min bikini fremhævede dem en del. Jeg fik faktisk helt vildt meget lyst til at kysse med ham, så det gjorde jeg. Jeg tror at jeg er begyndt at få følelser for ham. 

"Wow wow, rolig nu i to" sagde Sam, nede fra vandet. Vi ignorede ham, og kyssede videre. Efter vi havde kysset. lå jeg op ad ham, og nød solen. Vi lå også og kælede med hinanden. Jeg ved faktisk ikke hvad der sker med mig, men jeg kan lide det. Jeg mener, han er hot, genert og sød, lige min type. 

"Embry, kom nu vi skal surfe" sagde Sam, og gav ham et dap i hovedet. 

"Hey, vi er lige igang med noget" sagde han, og rejste sig op.

"Gør det når i kommer hjem" sagde Sam, og tog sit surfboard, og gik ud i vandet. Jeg lå imens og læste i et pigeblad, som jeg elsker at læse i. Der stod en masse om tøj, og make-up. Der stod også noget om sport. Jeg tog nogle høretelefoner i øret og hørte noget musik. Jeg hørte noget Avicii, som er mit favoritmusik. Jeg kiggede ned til de andre, som var i vandet. De var gode til at surfe men det er også deres hobby. Jeg tænkte på hvad Jake lavede ligenu, han er nok sammen med Leah eller sådan noget. Jeg skrev til ham om han ikke kom ned på stranden. Han skrev at han havde noget han skulle gøre. De kom hurtigt op ad vandet, og klædte om. Bagefter tog hjem. Jeg er godt nok også træt, og orkede ikke at lave noget resten af dagen, men så var der lige træningen i aften. 

Det var aften, jeg er sent på den, jeg skyndte mig over til Jakob. 

"Du kommer for sent" sagde Jake, da jeg gik ind.

"Undskyld" sagde jeg og lagde min taske på bordet.

"Kom lad os gå" sagde Jake, og forsvandt ud af døren. Jeg kunne mærke han var lidt sur, men jeg vidste ikke hvorfor. Det er kun Jake og jeg der skulle holde vagt i aften. Det skal nok blive sjovt. 

Vi stod på en bakke hvor vi kunne se ind over byen, der kunne vi bedere holde vagt. Jeg kunne høre nogle komme gående inde bag skoven, så jeg vendte mig om. Det var bare Jared og Embry, så jeg vendte mig om.

"Jake, Sam siger at Ted ikke behøver at overvåge i aften" sagde Jared.

"Jeg har det fint med det" sagde jeg, og satte mig ned på den kolde jord.  

"Vil du bruge din Lørdag aften på det, når du kan gå ned i byen?" spurgte Embry mig, og satte sig ned ved siden af mig. 

"Jeg kan holde øje nede i byen" sagde jeg og rejste mig op. 

"Er du okay med det Jake?" spurgte jeg ham. 

"Ja. Fint gå" sagde han surt. 

"Kom lad os gå søde" sagde Embry, og tog min hånd, og vi gik ned i byen.

Da vi gik nede i byen kunne jeg ikke lade være med at tænke på Jake. Han virkede rigtig sur, og drengene vidste ikke hvorfor. 

"Lad være med at tænke på ham" sagde Embry.

"Ja, han er bare lidt underlig nogle gange" sagde Jared. 

"Sikkert nok" sagde jeg. 

"Kom lad os gå ind på den resturant der" sagde Embry, og pejede over på en res turant. Det er en gammel kro, der er lavet om til en 80'er resturant.  Det er et godt valg, Embry tog. Vi bestilte noget mad, og sodavand. Jeg havde bestilt Sushi, og Embry og Jared havde bestil burger. Sushien blev stilt på bordet, og den så rigtig god ud. Jeg sad og tænkte på Jake. Jeg hørter ikke efter at Jared og Embry talte til mig. Jeg sad i mine andre tanker. 

Det var ved at blive midnat, vi gik en sidste tur i byen for at sikre os at alt var som det skulle være inden vi gik. Embry fortalte mig at hans forældre ikke var hjemme, og spurgte om at jeg kunne sove hos ham i nat, og det ville jeg gerne. Vi efterlod Jared ved hans hus, og vi gik hjem til ham. Da vi lagde os i sengen, begyndte vi at snakke, og kæle. Efter lagde vi os til at sove. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...