My dream

Ivy har egentlig aldrig været andet end en pige som elsker Justin Bieber. Da hun skal til koncert sker det som alle beliebers drømmer om! Hun bliver OLLG. Hun møder Justin, som viser interesse i hende, og hun har ligeså utroligt svært ved at forstå det. Men alle hendes ønsker går i opfyldelse, og det er kun begyndelsen at Justin Bieber spørg om hendes skype navn...:)

8Likes
6Comments
645Views
AA

3. Stockholm

En uge senere.

 

Jeg troede Justin bare skrev det med at han godt ville se mig igen for at være sød. Men næh nej han var dybt seriøs. Jeg anede ikke hvordan det noglesinde kunne komme til at ske, men han fortalte at han skulle holde koncert i Stockholm snart. Og hvad gør man ikke for Justin som stor belieber? Jeg havde planlagt det hele. Mig og Line skulle tage færgen om natten og så tage toget til Stockholm.

 

Klokken to om natten ankom vi til hans hotel. Eller det var ikke et hotel, men et lille gammelt og slidt hus hvor ingen kunne regne ud at Justin boede. Vi bankede forsigtigt på, og en ældre dame åbnede døren. Da vi havde forklaret at vi ledte efter Justin, lukkede hun den igen. Vi skulle lige til at banke på igen, da vi hørte nogle sige: "Nej nej, de er venner.!" Det var Justin. Han åbnede døren og udbrød "Ivy!" Line holdt sig lidt i baggrunden, fordi hun var genert. "Hvad hedder du?" spurgte Justin hende. Jeg kiggede på hende med det der 'Ikke-flip-ud-bare-svar-blik'. Hun skyndte sig at svare, og Justin gentog hende: "Line" sagde han med en blid stemme. Hun rødmede. "Vil i med til min koncert?" Inden jeg nåede at svare hvinede Line "Jaaaaaaaaaa!" Og sådan blev det!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...