My dream

Ivy har egentlig aldrig været andet end en pige som elsker Justin Bieber. Da hun skal til koncert sker det som alle beliebers drømmer om! Hun bliver OLLG. Hun møder Justin, som viser interesse i hende, og hun har ligeså utroligt svært ved at forstå det. Men alle hendes ønsker går i opfyldelse, og det er kun begyndelsen at Justin Bieber spørg om hendes skype navn...:)

8Likes
6Comments
643Views
AA

1. Koncerten

Det var i dag.-Det var i dag! Koncerten begyndte om to timer, så mig og Line skulle skynde os at gøre os klar. Vi tog vores ens trøjer på hvor der stod: I love Justin. På kinderne stod der JB, så vi var klar. Efter en lang kø kom vi endelig ind. Da vi var på vores pladser, fik jeg forståelse for, at jeg var født til det her! Lyden af skrigene beliebers var som musik for mine øre. Spændingen steg. Uret talte ned. Det var de længste ti minutter i mit liv. Jeg kunne ikke vente med at få ham at se. Justin, mit idol, min stjerne, mit et og alt. Han stod der, og alt gav pludselig mening. Det var den bedste dag i mit liv. Og den blev bedre! Vi var omkring 40.000 mennesker der sang med på all around the world. Og sådan fortsatte det med alle sangene.

 

Under catching feelings kom nogle mænd rundt og kiggede på os alle. Jeg forstod det ikke helt men så gik det op for mig.- OLLG! Mændene gik rundt indtil de kom til mig og Line. I de få sekunder kunne jeg ikke trække vejret. Så sagde den store skaldede mand "Vil du med op på scenen?" Jeg var mundlam. Jeg ved ikke om det var fordi at tårnene løb ned af kinderne på mig, eller om det bare var fordi mit hjerte stod stille, men jeg kunne ikke sige en lyd. Heldigvis afbrød Line "Selvfølgelig vil hun det!" Den skaldede mand gjorde tegn til at jeg skulle følge efter ham, og det gjorde jeg.

 

Jeg blev ført om bag hegnet og bag scenen. Jeg stod der og fik rettet min makeup, mens jeg kunne høre boyfriend på fuld skrue. En dame med langt krøllet hår spurgte hvad jeg hed og sagde derefter "Kom med mig." Jeg gjorde som der blev sagt og blev ført op i et lille hvidt rum. Der var et vindue til scenen. Jeg troede ikke mine egne øjne, og et øjeblik blev var jeg i tvivl om det bare var min fantasi der løb af med mig. Jeg gav mig selv en lussing og fandt ud af at det ikke var min fantasi... En mand tog mig på skulderen og førte mig op af en smal trappe. Mit hjerte pumpede så hurtigt. Jeg blev spurgt om jeg var okay, og jeg nikkede. For jeg havde den bedste udsigt! JUSTIN. Så skubbede damen fra før mig ind på scenen.

 

Justin kiggede på mig og førte mig hen i stolen.- Nemlig! Den stol. Den stol vi alle drømmer om at sidde i. Den sad jeg i! Han smilede til mig på den måde, som vi alle sammen ved at kun Justin kan smile på. Jeg smilede tilbage med min skinnende bøjle. Han gav mig en blomsterkrans på. Jeg kunne ikke styre mig. Hvis i ved hvordan et skrig blandet med gråd lyder, ved i at det lyder forfærdeligt! Heldigvis bliv mit underlige hulk overdøvet af hans vidunderlige sang. Jeg kiggede væk fra Justin et øjeblik og så at alle andre græd mindst lige så meget som mig. Jeg ved ikke om de græd pga. hans sang, eller om de var misundelige på mig, hvilket de nok var. Han sang til mig! Jeg forstod det ikke, før det var overstået. Og den følelse vi alle sammen vil have fik jeg. Jeg krammede ham, og ønskede at det øjeblik aldrig ville stoppe. Efter den overvældende oplevelse blev jeg ført backstage.

 

Jeg var blevet lovet et billede med Justin. Så jeg måtte jo først rette min makeup. Jeg sad backstage og hørte resten af koncerten. I vil aldrig kunne forstå hvor fantastisk en oplevelse det var. Endelig kom Justin ud, men jeg så ham kun et kort øjeblik, før han var forsvundet igen. Jeg måtte lige sætte mit hår en ekstra gang. Jeg stod og stressede, for jeg skulle se perfekt ud på billedet. Pludselig hører jeg et toilet skylde ud, og døren fra toilettet åbner sig. Ud kommer Justin. Jeg havde helt glemt jeg var backstage. Han smilede til mig og sagde "Hej. Var det sjovt at være på scenen?" Wow, Justin Drew Bieber Mallette talte til mig. Det var utroligt. Han kiggede tålmodigt på mig, og jeg fik stammet ordene frem: "Ddd-den bedste dag i mit liv!" Han grinede sødt. "Det var godt. Hvad var dit navn igen?" Jeg spærrede øjnene op. "Iii-ivy." Og andet var jeg jo faktisk ikke. Jeg var bare Ivy. Pigen med bøjlen, som ikke kunne tænke på andet end sit idol. "Og jeg hedder Justin" grinede han "Hvis ikke du vidste det i forvejen." Jeg grinede, og uheldigvis kom et grønt ud. Det var min dårlige vane! "Hey, giver du mig dit skype navn måske?" Jeg kunne ikke forstå om han jokede eller hvad. "Øhm seriøst?" Han fandt sin mobil frem og svarede "Ja da! Hvad er det?" Jeg smilede over hele mit ansigt. "Det er ivy.bieber.347" sagde jeg smilende. "Det navn kan jeg godt lide" sagde han "Jeg sender dig en anmodning." Så gik han ud af toilettet. Jeg skreg. Altså et af de lydløse skrig for alt andet ville have været pinligt. Og desuden havde jeg bestemt ikke lyst til at dumme mig foran ham.

 

Vi fik taget et billede, og jeg blev ført tilbage til Line. Hvis man ikke vidste hvad der lige var sket for mig, ville man have troet jeg var på stoffer. Men alle vidste det! De kunne se det på kransen på mit hovede. Jeg mindede om en af de der prinsesser der har fået den lykkelige slutning. Bortset fra at det her ikke var en slutning- Det var bare en begyndelse.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...