My dream

Ivy har egentlig aldrig været andet end en pige som elsker Justin Bieber. Da hun skal til koncert sker det som alle beliebers drømmer om! Hun bliver OLLG. Hun møder Justin, som viser interesse i hende, og hun har ligeså utroligt svært ved at forstå det. Men alle hendes ønsker går i opfyldelse, og det er kun begyndelsen at Justin Bieber spørg om hendes skype navn...:)

8Likes
6Comments
642Views
AA

2. ivy.bieber.347

En måned senere.

 

Det var præcis en måned siden. En måned siden at Justin sang til mig. En måned siden jeg omfavnede ham på scenen. En måned siden at selveste Justin Bieber havde spurgt efter mit fornavn. Jeg er ikke kristen, men jeg er kommet i tvivl om der findes en Gud efter alt det her. Men desværre så det ud som om at han havde glemt alt om mig. Men man kunne jo ikke bebrejde ham. Han er jo en verdenskendt popstjerne med millioner af fans, så hvorfor skulle han dog også kunne huske mig. Men jeg kunne stadig stolt tænke tilbage til den bedste dag af mit liv.

 

Den aften snakkede mig og Line på skype. "Jeg tro desværre han har glemt alt om mig," sukkede jeg. "Selvfølgelig har han ikke det! Man glemmer ikke en så fantastisk person som dig," sagde Line. Line vidste altid lige hvad hun skulle sige. Det var nok også derfor alle kunne lide hende. Pludselig kom en lyd mens vi snakkede. Jeg vidste godt hvilken lyd det var...

 

Det var en besked. 'Hej ivy.bieber.347. Jeg vil gerne føje dig til listen over mine kontaktpersoner. Mvh jay.bee.boy94.'

Jeg skyndte mig at klikke accepter. Det kunne jo kun være ham! Jeg forklarede Line at jeg måtte gå, og hun forstod. Så sad jeg og ventede i fem minutter på at han skrev noget, for jeg turde jo ikke selv. Endelig kom det: 'Hej.' Jeg skrev 'Hej' tilbage. Så skrev han 'Jeg kunne godt tænke mig at møde dig igen:-D' Mit hjerte pumpede. Det var som om verden stod stille. Orden kørte rundt i mit hovede: Jeg kunne godt tænke mig at møde dig igen.

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...