My dream

Ivy har egentlig aldrig været andet end en pige som elsker Justin Bieber. Da hun skal til koncert sker det som alle beliebers drømmer om! Hun bliver OLLG. Hun møder Justin, som viser interesse i hende, og hun har ligeså utroligt svært ved at forstå det. Men alle hendes ønsker går i opfyldelse, og det er kun begyndelsen at Justin Bieber spørg om hendes skype navn...:)

8Likes
6Comments
644Views
AA

4. Backstage

Koncerten i Stockholm

 

Mig og Line ville gøre os klar til koncerten. Vi glædede os så meget, selvom denne gang var helt anderledes. Denne gang kom vi med som 'Justins venner' og ikke bare 'skøre beliebers'. Denne gang ville vi tage mere afslappet tøj på.

 

Vi blev kørt derhen i en limousine og blev overfaldet af en masse beliebers, der blev lidt skuffede da de så, at vi ikke var Justin... Vi viste vores VIP kort til vagten. Hun pegede på en dør hvor der stod 'Backstage'. Vi gik derhen, mens nysgerrige piger kiggede på os. Da vi gik ned af gangen, kom vi forbi en masse gaderober. 'Dansere', 'DJ' og til sidst 'Justin Bieber'. Foran hans dør stod en stor mand. Vi viste ham vores specielle kort, og han lukkede os ind.

 

Og der stod Justin i færd med at sætte sit hår. Han vendte sig om og sendte os et kæmpe smil. "Jeg er glad for i kom," udbrød han og gav os en krammer. Jeg kunne slet ikke lade vær med at smile. Og det ærger mig lidt, for min bøjle klæder seriøst ikke mine tænder. Han informerede os om, at vi skulle sidde i et lille hvidt rum, der hvor jeg havde været før og se koncerten derfra.

 

Jeg tror at alle mennesker backstage må have troet, at vi var skøre, for vi sad og skreg med på sangene. Indimellem kiggede han hurtigt på os og smilte, og der gik det op for mig hvor forelsket jeg var i ham. Efter koncerten løb han over og gav os en krammer.

 

Da vi var hjemme i det lille hus, sad vi og snakkede. "Okay" sagde Justin, "Hvor mange kærester har i haft?" Jeg kunne se at ligne var nødt til at tælle på fingrene, og jeg begyndte at fnise. "18" sagde Line, "Nej vent 19 hvis man husker Peter." Justin udbrød i latter. "Og hvad med dig?" spurgte han så og nikkede over mod mig. Jeg rødmede lidt. "2" sagde jeg lidt genert.  "Rimeligt nok" sagde han, "Jeg har haft 6 kærester. Isabelle, Carly, Cecilia, Louise, Kristin og Selena" sagde han. "Hvorfor slog dig og Selena egentlig op?" spurgte Line nysgerrigt. "Øhm, det snakker jeg ikke så meget om," sagde han. "Come on" svarede jeg. "Fint. Vi havde jo været kærester i ret lang tid, og det begyndte bare at blive for synets skyld, og vi var aldrig sammen, altså jo kun når der var papparazier i nærheden." Line tøvede…. "Nederen. Jeg kunne godt lide Jelena," sagde hun. Vi sad og snakkede til sent om aftenen. Det var blevet så sent, at vi blev nødt til at sove der. Den ældre dame der boede i huset redte op på sofaen til os. Da vi havde lagt os til at sove, lå jeg og tænkte over alle de vidunderlige ting der var sket. Så kom Justin listende ind med et tæppe i hånden. Han lagde tæppet over mig og satte sig ned. "Du troede vel ikke du kunne springe en godnat krammer over vel?" sagde han lidt kækt. Jeg fniste og gav ham en krammer.

 

Næste dag pakkede mig og Line vores tøj sammen. Justin kom ind og ville sige farvel, for han skulle nå et fly. Han gav Line et knus og kiggede derefter på mig. Vi stod bare og stirrede i hinandens øjne i lang tid. Det var magisk. Så hev han sin T-shirt af og rakte mig den. "Hvis nu ikke vi ses igen, så har du den her som minde," sagde han trist. "Det håber jeg vi gør!" Jeg tog T-shirten og gav ham et blidt kys på kinden. Da mig og Line kørte hjem sagde hun "Han er helt vild med dig!" Jeg benægtede det, men inderst inde vidste jeg jo godt det var sandt...  

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...