U want me ~ 1D+JB del 4

Harry og Emma har endelig fundet samme, som vi har ventet på i lang tid nu. De passer perfekt sammen, og elsker hinanden ligeså meget, som hvor godt de passer sammen.
Emmas familie er med lidt mere i movellaen, da hun begynder at savne dem overdrevet meget.
Emma møder endelig også Harrys familie. Det var også på tide, når man tænker på hvor lang tid de har kendt hinanden.
Jo mere Emma og Harry er sammen med Niall og Lauras søn, Sebastian, jo mere for Emma lyst til én ligesom ham.
Men hvad vil Harry synes om det, når han tror, at Emma fortryder at give Justins barn væk? Vil de overhoved have børn? Og hvad sker der, når Justin og Emma ser hinanden igen? Bliver de glade for at se hinanden eller hvad?
Det hele får du svar på, hvis du læser med i 'U want me~ del 3' :D

3Likes
3Comments
1123Views
AA

2. Valentines special

(Okay, så jeg ved det er valentines dag. Surprise.. Så jeg har tænkt mig at lave et lidt romantisk og sødt afsnit af U want me. Bare for sjovt :-D. Håber i nyder det ;-D) 

Emmas P.O.V:

En klingende lyd kom fra passagersædet, så mit blik veg derhen, så jeg fik øje på min mobil som lyste op. Jeg greb fat i den, og så at senderen var Harry. ”When are you coming home? I miss you… Should I pick you up” stod der. Et smil strejfede mine læber, da jeg havde læst beskeden, og ville straks skrive tilbage. Jeg ved godt man ikke må skrive i mobil når man kører, men jeg kunne ikke lade Harry vente. ”No need to. Im on my way” skrev jeg hurtigt, da jeg alligevel fik dårlig samvittighed af at være på telefonen mens jeg kørte i bil. ”On my way? You’re diving and texting. Bad girl” læste jeg inden i mig selv. Jeg kunne ikke udgå det grin der undslap min mund, på grund af sms’en. Hans sms. Ham..

 

*1 time senere*

 

Jeg greb fat i håndtaget til drengenes Penthouse, og åbnede døren. ”Hi babe” kunne jeg høre en dyb, forførende stemme komme bag mig. Jeg drejede mit hoved og kiggede mig over skulderen, hvor jeg fik øje på en velbekendt krøllet håret fyr. ”Hi” smilede svagt, og vendte mig helt om, for at tage imod Harrys kys. Hans store, tatoverede hænder gled roligt ned af min krop, fra min ryg til min hofte, under kysset. Jeg trak mig stille væk fra kysset, hvor jeg viklede mig ud af Harrys greb, og tog mine høje sko af, så jeg blev ti centimeter ekstra lavere, end Harry. Da jeg tog fat i min anden sko, og trak den af, spurgte Harry med en tydligt bekymrende stemme, mens han iagttog mig tage mine sko af ”You okay?”. Mine øjne fandt hans, hvor jeg hurtigt fjernede mine fra hans, og sagde ligegyldigt ”Yeah. Im fine”. Jeg begyndte at gå ind i køkkenet, hvor Liam og Sarah stadig var. Havde de været dér hele dagen? De havde i hvert fald ikke rykket sig.

En hånd fik mig til at stoppe med at gå mod køkkenet, for at få noget at spise. Jeg vendte mig om, og så ind i nogle grønne øjne. Hans slap sit greb på min arm, og tog i stedet fat om min hofte, hvor den anden hånd, den med korset, fjernede en krølle der hang foran mit ansigt. Efter en dyb indånding, hviskede Harry nærmest ”Tell me. What happend at Justins house?”. Jeg kiggede ind i hans fredelige blik, og tømte mine lunger for luft inden jeg ville sige noget. ”I love you” smilede han, og lokkede mig ril at sige det. Jeg rystede på hovedet da jeg kom til at grine af Harry være så dejlig charmerende. Mit smil smittede af på ham, men det varede ikke lang tid efter før det falmede, hvor han igen sagde ”Tell me” hviskende.  ”I just got all my stuff and talked out with him…So we’re fine now” jeg trak svagt i mundvigene, og kiggede nervøst i øjnene på Harry, som stadig kiggede meget fredfyldt på mig. Jeg var nervøs for, at fortælle ham om det. Han tog en hånd op til min kind og tørrede en tåre ud, som var faldet ned uden jeg havde opdaget det. Jeg begyndte igen, og sammen tid viste mine følelser, ved at lade mine tårer slippe løs ”His house was all messed up because of me… He has broken all of his stuff out of anger because of me… He’s hurt.. because of me, Harry” græd jeg. ”Come here” hviskede han, og fandt mig i et trygt kram, så jeg fik lov til at græde ud. ”Shh” trøstede han mig, mens hans varme hånd nussede mig op og ned, langs min ryg..

 

*3 ½ timer senere*

 

Endelig havde vi båret alle mine ting indenfor, satte vi os ned i den store sofa i stuen af udmattelse. ”I’ve never realized how much stuff you had” grinede Sarah, og lagde sig i Liams arme. ”Me neither” grinede jeg, og puttede mig godt ind til Harry. ”Are you ready babe?” kunne jeg høre Liam hviske til Sarah. Hun nikkede bare, hvorefter de rejste sig op fra sofaen, og flettede sig ind i hinandens fingre. ”Wait. Where are you going?” undrede jeg mig, og kiggede lige så undrende som jeg var, på de to turtelduer. ”We’re going out” smilede Sarah, og bed sig kort i læben. ”Out huh?” smilede jeg, og gav Liam blikket, så han grinede ”What’s that look”. ”Nothing” drillede jeg, og fik øjenkontakt med Sarah, hvor jeg hoppede mine øjenbryn to gange, og blinkede efterfølgende. ”Whatever” grinede Sarah, og gik med Liam ud i gangen, hvor de gik i gang med at tage overtøj på, da det var ved at blive lidt køligt. Det var blevet ok mørkt udenfor, så vi kunne ikke se dem være ude i indkørslen gennem vinduet fra stuen.

Efter hoveddøren lukkede, drejede jeg mit hoved mod Harry, og sagde ”I wonder what they are doing to night” og bed mig efterfølgende smilende i læben. ”Ergh.. I don’t” udbrød Harry, og kunne se at bare tanken ved det gjorde ham utilpas. ”Hmh” grinede jeg, og fandt ham i et blidt kys. ”Hmm. But I wonder what we can do in this big empty house. Alone. I wonder” undrede Harry sig ironisk, og kiggede rundt. Endnu en latter undslap mine læber. ”Well.. I know” sagde jeg med min mest frække og hæse stemme, hvorefter jeg lænede mig tættere på, og kunne mærke hans mund mod min. Under kysset formede der et smil fra Harry af, men jeg ignorerede det bare, og åbnede munden, for at sende min tunge derind. Hans saftige tunge, og hans legende bevægelser sendte gåsehud rundt over hele min krop. Jeg rettede mig så op, og satte mig op på hans skød, med mine ben udover hans, så jeg sad på mine knæ. Hans store maskuline hænder klemte en smule om mine baller, da jeg begyndte at lave langsomme cirkelbevægelser på hans skød. Han slap vores tungekys, og begyndte stille at kysse mig langs min hals. ”Harry..” hviskede jeg stønnende, da han ramte et specielt sted på min hals. Han begyndte at slikke det specielle sted, så jeg stønnede hans navn højere. Fordi jeg kunne. ”Say it again” sagde han mens han undslap en udånding. ”Harry..” stønnede jeg, og stoppede med cirkelbevægelserne, da jeg kunne mærke noget hård under hans bukser. Et tilfredsstillende smil kom til syne på mine læber, da han igen satte sin åbne mund på min. Han tog fat om mig, og lagde mig ligeså stille ned på sofaen, med ham ovenpå. Jeg lå bare og iagttog ham, mens han tog sin trøje af, så hans tatoverede sixpack kom til syne. ”Uhh you’re so dirty” grinede jeg frækt og uskyldigt, som Harry grinede af mig, og placerede sine hænder ved siden af mit ansigt på sofaen, på alle fire, så han kunne grine færdigt. Jeg holdte bare om ham, og bøjede mine ben så de holdte om hans sider. Hans dejlige latter fik mig til at grine. Vi havde øjenkontakt med hinanden, hvor så Harry lagde sig ned, mellem mine ben, stadig med mine ben rundt om ham. Han støttede sig selv på sin albue, som var placeret ved siden af mit hoved. Han tog så sin hånd op til min kind, og nussede den kærligt, og havde stadig et smittende smil på ansigtet. Vi lå bare og kiggede kærligt på hinanden i vores stilling, mens han stadig nussede min kind, hvor han sagde ”I love you so much”. Jeg elsker virkelig også ham. Han gjorde mig glad, og jeg var tilfreds med mit valg mellem Justin og Harry. ”Then show your love to me” smilede jeg, og bed mig på samme tid i læben, mens jeg trak ham nærmere så jeg kunne kysse ham. Vores læber mødtes kort efter, og derefter vores tunger. Jeg vendte ham om, og satte mig ovenpå ham, med mine ben udover ham, mens han lå smilende og iagttog mig tage mig trøje af. Jeg følte hans store hænder overalt på min krop, mens han bed sig frækt smilende i læben. Efter min trøje var af, lænede jeg mig igen ned, og satte mine læber på hans.

Midt i det hele hørte jeg en lille klik lyd, og en dør åbne sig efterfølgende. Jeg gik i total panik, og rejste mig straks op fra Harry, og skyldte mig at tage fat i min trøje, og nåede lige at dække mig krop inden Liam kom ind i stuen ”Hey, I forgot my keyys…”. Han fik det største smil smørret i ansigtet da han så mig sidde akavet for enden af Harrys fødder, med min trøje dækkende for min krop, mens Harrys lå ned, og støttede sig på albuen, da han drejede hovedet for at kigge på Liam. Jeg bed mig uskyldigt i læben,  og kiggede med et ’Ups’-ansigt på Liam, som havde det største smil, der fyldte hele hans ansigt. ”Uhahm… What are you doing?” drillede han, og prøvede at lave et spørgende ansigtsudtryk. Det gik bare ikke særligt godt, da hans smil stadig var til syne. Han skulle ikke være skuespiller. ”Liam!” udbrød jeg, og kastede en pude fra sofaen på ham. Han grinede bare, tog så fat i sine nøgler på køkkenbordet, og gik ud af døren.

Da døren lukkede udbrød jeg ”Oh my god! I can’t believe what just happend”, så det fik Harry til at grine. ”Neither can I” lød det ude fra gangen af, så da vi kiggede derover så vi Liam komme til syne i dørkarmen, og grine. ”Oh f*ck off” råbte min kæreste smilende, mens hans hænder holdte mig om hoften, da jeg havde igen sat mig ovenpå ham. Døren lukkede for tredje gang, og denne gang håbede jeg virkelig, at Liam var væk. ”Liam?” råbte jeg, bare for at være sikker, men der kom intet svar, så jeg gik ud fra at han var gået ud til min lillesøster…

 

*Næste morgen*

 

”I still can’t believe Liam almost saw us have sex yesterday” smilede jeg, og kunne stadig ikke tro det. ”Okay. Stop thinking and talking about it” grinede Harry, og havde sin arm slynget rundt om mig. Vi lå i hans seng, som vi gik ind i, i går, for at være sikre på at han ikke så os igen. ”The thing you should be thinking about is how good the sex were last night” smilede Harry og placerede et kys på min kind. ”Oh don’t worry. That’s the biggest thing on my mind right now” sagde jeg frækt, og kyssede ham på munden. “Good” nåede han at sige, inden vores læber ramte hinanden. 

"You're still wearing my ring" sagde jeg nærmest hviskende da vi havde ligget i lidt tids tavshed, og pillede ved ringen om sin finger, som jeg sendte til ham til hans fødselsdag. Gad vide hvad han egentlig lavede på sin fødselsdag?

"Mhm" mumlede han, og havde sine øjne fokuseret på mig, mens jeg havde mine fokuseret på hans ring. "I remember when I got your package.." begyndte han, og veg sine øjne op mod loftet, og kiggede drømmende derop.

"I was like 'Who is this from?'. And when I looked at the sign, I saw your name. My heart almost stopped. I couldn't believe that you would send something to me.. on my birthday. I thought you've forgot me.." han kiggede ned mod mig, så vores øjne mødtes. 

"I could never forget you... Actually I thought about you more than I should. I would by magazines you were in just to see if you'd change. To see what you were doing" jeg begyndte at kunne mærke mine øjne løbe i vand, bare ved tanken om dengang hvor vi ikke så hinanden i 9 hele måneder. Næsten et år. 

"Really?" jeg nikkede bare som svar, og pillede stadig ved hans ring på ringefingeren. "I did that too" mine øjne lyste op da han fortalte mig, at han havde tænkt ligeså meget på mig, som jeg havde med ham. 

"Well I love you wearing that ring.. It means a lot to me" smilede jeg emneskiftende, og mente hvad jeg sagde. 

"I do too" hviskede Harry, og kyssede mig efterfølgende på min næsetip, der kun var centimeter fra hans mund.

“We have to get dressed” sagde jeg, selvom det var det jeg havde mindst lyst til lige nu, mens Harry begyndte at kysse mig langs min hals, efter noget tid, hvor vi bare kælede. ”Remember when I got down on you?..” begyndte han, stadig mens han kyssede mig. Det kildede bare ved tanken om hvor godt det føltes, men jeg nikkede bare, da jeg bed mig i læben, for ikke at skrige. ”..I can do it to you again” afsluttede han hviskende, så hele min krop tændte. ”Ugh.. we can’t” det tog alt hvad jeg havde, ikke at sige ja. ”Why not” smilede Harry, og stoppede kyssene, for at kigge mig i øjnene. ”Because.. We have to get ready for the dinner with everybody” jeg prøvede virkelig at lyde fornuftig. ”What dinner?” drillede Harry og satte sin mund kurs til min hals. Jeg tog mine hænder på hans bryst, og holdte ham væk, hvor jeg fik øjenkontakt med ham. ”The one with Niall, Laura, Zayn, Perrie, Louis..” begyndte jeg, men han afbrød mig, og sagde irriteret, men stadig smilende ”Okay, okay. I’ll get ready”. Vi rejste os begge op ad sengen, og gik ud på badeværelset, for at tage et varmt behageligt morgenbad.

Jeg tog igen Harrys T-shirt på fra i går, og et sæt tøj i hånden, hvorefter jeg gik ud på gangen, for at gå hen til badeværelset. Harry havde bare taget sine boksershorts på, med sit tøj i hånden. ”Are you sure you’re going to need all that stuff” grinede Harry og kiggede ned på alle mine hår- tøj- og make-upting. ”Yeas” smilede jeg, hvor vi fik øje på Liam gå hen mod os, ud fra køkkenet af. Han fik igen et smil fyldt op på hans læber, da han fik øje på os, og løftede øjenbrynene en gang drillende. ”Hi Liam” grinede jeg, og åbnede døren til badeværelset, hvor Harry og jeg gik derind. Jeg kan stadig ikke tro det. Oh my god…

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...