U want me ~ 1D+JB del 4

Harry og Emma har endelig fundet samme, som vi har ventet på i lang tid nu. De passer perfekt sammen, og elsker hinanden ligeså meget, som hvor godt de passer sammen.
Emmas familie er med lidt mere i movellaen, da hun begynder at savne dem overdrevet meget.
Emma møder endelig også Harrys familie. Det var også på tide, når man tænker på hvor lang tid de har kendt hinanden.
Jo mere Emma og Harry er sammen med Niall og Lauras søn, Sebastian, jo mere for Emma lyst til én ligesom ham.
Men hvad vil Harry synes om det, når han tror, at Emma fortryder at give Justins barn væk? Vil de overhoved have børn? Og hvad sker der, når Justin og Emma ser hinanden igen? Bliver de glade for at se hinanden eller hvad?
Det hele får du svar på, hvis du læser med i 'U want me~ del 3' :D

3Likes
3Comments
1164Views
AA

6. Twerk

Emmas P.O.V:

Efter deromkring tre sange, ville jeg finde noget at drikke til Harry og jeg. Jeg ved ikke med Harry, men jeg skulle have noget. Jeg havde ikke festet i årevis føles det som om, og havde brug for en nat bare med alkohol og dans. Ikke nogle følelser.

Jeg nærmede mig køkkenet, og fandt nogle røde plastikkrus, hvorefter jeg greb fat i en flaske vodka på bordet. Jeg hældte omkring et halvt glas med vodka, men resten med cola. Lige meget hvor mange gange jeg får vodka blandet med sodavand, kan jeg ikke få nok. Og allerede på første tår kunne jeg mærke, at det langt fra var den sidste omgang i dag.

Jeg løftede den røde kop op, og placerede koppen på mine læber, og hældte mit hoved en smule tilbage, så jeg kunne mærke den kolde vodka glide ned langs min hals. Det hér havde jeg savnet. Uden jeg vidste det.

Da ’Right now’ kom på med Rihanna, gik jeg tilbage mod dansegulvet. Jeg fik øje på Liam i midten af de dansende mennesker, som ikke dansede mere, der bare stod i en cirkel rundt om ham. Han gav den rimelig meget gas. Han var overraskende nok en rimelig godt danser, og lavede alle mulige ukendte moves, som klædte ham.

Alle rundt om ham klappede og jublede, og da han rejste sig op efter at have snurret rundt på hovedet, kom én hen til ham, og kiggede ham først truende i øjnene. Jeg blev lidt urolig, og var i tvivl om, at han ville slås, eller hvad han ville. Men da han begyndte at bevæge sig, vidste jeg, at det bare var en dansedyst. Liam i en dansedyst? Den havde jeg ikke set komme..

Den anden fyr gik også rimelig meget til den, men jeg var ikke sindssygt imponeret, da jeg synes alle mørke kunne danse. Ja, han var mørk, så derfor kom det ikke som nogen overraskelse, at han kunne danse.

Jeg gispede en smule, da nogle varme arme stille gled rundt om mine hofter, og holdte til sidst om mig. Jeg genkendte korstatoveringen på den store hånd, så jeg vidste, at det var Harry der stod bag mig. Rimelig tæt op af mig. Han hoved var bøjet over min ene skulder, så jeg kunne mærke hans varme ånde mod mit øre.

”What are you drinking?” spurgte hans mørke stemme mig lidt højt for at overdøve musikken, da jeg tog en slurk af min drik.

”Vodka and coke. The ultimate drink” smilede jeg, og mente det. Harry grinede bare af mig, og spurgte ”Can I get a sip?”.

Jeg kiggede over min skulder, og op på ham ”What?! No!”. Han burde vide, at ingen skulle drikke min vodka blanding, når jeg havde en.

”Why not?” smilede han, og vendte mig om, så vi havde øjenkontakt.

”Because it’s mine. And by the way you shouldn’t be drinking” han skulle ikke drikke, dad et var ham der skulle køre hjem.

”Why not?” gentog han, og jeg kiggede med et opgivende blik på ham.

”Because you’re the one who’s driving home” smilede jeg, hvor han så krydsede sine arme, og sagde ”No Liam is. He doesn’t drink remember?” han kiggede stadig på mig, hvor jeg så sagde opgivende ”Fine”.

Han rakte så ud efter mit plastikkrus, men jeg hev det hurtigt til mig selv, og sagde ”You’re still not drinking my drink” smilede jeg. ”Find your own” tilføjede jeg, og vendte mig igen om mod dansedysten, og så Liam og ham den anden give hinanden hånden, som tak for kampen, gætter jeg på.

En pige på min alder, gik ind i ringen og begyndte at twerke. Hun var rimelig godt til det, og jeg kunne se alle drengene ikke kunne fjerne blikket fra hendes booty. Jeg kiggede hurtigt over min skulder, for at se om Harry stirrede ligeså meget, men da jeg vendte mig om, var Harry der ikke. Han var garanteret gået hen i køkkenet for at få noget at drikke.

”We can’t stop” med Miley Cyrus kom på i det en arm slyngede sig om mine skuldrer. Da jeg drejede hovedet for at se, kiggede jeg lige ind i nogle flotte blå øjne, og det korte lyse hår. Jeg holdte mig overraskende på munden, da jeg fik øje på Miley, og smilede ”Hi” for at være høflig.

”Hi” smilede hun, men snakkede videre ”Aren’t you going to twerk?” og nikkede ind mod danseringen, hvor den twerkende pige stadig stod.

”No thank you” smilede jeg, og kiggede ind mod pigen på min alder give den gas. Jeg var lidt bekymret om hendes numse ville falde af, da hun gik så meget til den.

”Why not?” spurgte hun smilende, og gav slip på grebet om mine skuldre.

”Because im not that kind of ’show off’-girl” grinede jeg, og følte mig meget ubehagelig ved at snakke om twerking, med selveste Miley Cyrus.

”You’re a beautiful girl, you should show of your beautyness by twerking” OH MY GOD! Miley sagde jeg var smuk! Et moment tak..

Hun var rimelig sikker på hvad hun sagde, hvorefter jeg bare rystede på hovedet “No thank you”. Jeg var ikke fuld nok til sådan noget.

”Well then Im gonna take the chance” sagde hun, og gik ind mod cirklen. Hun havde ikke meget tøj på. Nogle hot pants på, med en t-shirt der var klippet kort, så den kun lige dækkede hendes bryster, hvor den var meget nedringende. Hun havde også en cap på, og en masse armbånd på. Det så rimeligt fedt ud… til hende. Jeg ville aldrig have sådan noget på. Selvom jeg var fuld..

………..

Efter jeg havde set Miley twerke mod hende den anden, til ’Gaspedal’, ville jeg finde Harry, da han stadig ikke var vendt tilbage.

Jeg gik først ind i køkkenet, og da han ikke var der, tjekkede jeg resten af huset. Jeg kunne stadig ikke finde ham, og var begyndt at blive bekymret. Hvor var han henne? Den værste tanke der havde ligget i baghovedet hele aftenen, lå nu forrest, og kunne ikke få det ud af hovedet. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvor han var henne, og hvem han var med. Var det ligesom sidste gang? Havde han svigtet mig igen, og var nu sammen med en anden pige? Jeg måtte bare håbe, at han ikke havde drukket noget endnu.

Lige da jeg trådte ind i stuen igen, efter at have kigget hele huset igennem, hørte jeg nogle råb overdøve den høje musik. Jeg kiggede gennem glasdørene og ud på terrassen hvor larmen kom fra.

Jeg gik bekymret ud på terrassen, og fandt en masse mennesker råbe, og stod i en rundkreds ligesom dansedysten. Bortset fra at det næsten kun var mænd, og de råbte ”Fight, fight, fight…”. Jeg forsøgte derfor, at mase mig gennem alle de råbende mennesker, og håbede på at Harry var blandt de råbende mænd, og ikke en af dem de råbte af.

Da jeg endelig var kommet gennem muren, åbnede mine øjne sig, da der var blod over det hele.

”Come on you coward! Fight me! She chose me and you just have to live with that!” råbte Harry med sine næver helt røde af Justins blod, men havde alligevel blod løbende ned fra øjenbrynet og kæben af. Jeg kiggede over mod Justin og så hans knytnæver var ligeså røde og skrammet som Harrys, bare hvor han havde fået en hudafskrabe på kindbenet, og blod løb ned fra hans mundvig.

Jeg blev overrasket over situationen, og vidste ikke hvad jeg skulle gøre…

 

 

Harrys P.O.V:

Var der allerede ikke mere alkohol tilbage? Jeg stod ude i køkkenet og tjekkede køleskabet og skabe for alkohol, men kunne ikke finde noget. Jeg kunne godt bruge noget at drikke. Vodka. Det var noget jeg hurtigt blev fuld af, og det havde jeg brug for at være. Fuld. Det var ikke særligt længe siden jeg havde været det, da jeg var på en bar næste hver aften, da jeg var i England. Bare for at drikke smerten væk.

Jeg plejede at tage et sladderblad med, så jeg kunne se på hvad Emma lavede. Hvor hun var henne. Hvordan hun så ud, og om hun overhoved havde det godt. Det var det hele jeg kiggede efter. Og da jeg blev færdig med bladet, eller hvad der stod om Emma, tog jeg mine høretelefoner og mobil frem, og begyndte at se nogle interviews på Youtube med hende. Der var et interview jeg havde set om og om igen. Èt hvor hun blev spurgt spørgsmål om mig, og jeg kunne se på hendes blik, at hun savnede mig. Det var dér jeg besluttede for, at tage hjem og besøge hende. Men først efter Justins turné, da jeg ville snakke med hende alene. Jeg er kun glad for, at jeg gjorde det, for ellers ville hun ikke være hér med mig. Så ville hun være derhjemme.. Hos Justin, og planlægge bryllup. Hvis jeg ikke havde talt med hende, og vist hende at jeg havde savnet og elsket hende hele tiden, havde hun nok vidst hvad hun ville. Hun ville sige ja til Justin… hvis jeg ikke var i vejen. Men jeg var kun glad for jeg var.

Efter jeg havde ledt alle skabe igennem, gik jeg ud på terrassen for at se om der var noget derude. Jeg fik øje på en blå pool, og solnedgangen skinne på alle de røde kopper ligge rundt omkring i haven. Jeg drejede mit hoved og skimmede haven, for at se om der var nogle med noget alkohol.

Jeg stoppede brat op, da jeg fik øje på et ansigt, jeg hadede. Justins. Jeg spændte min kæbe og ville tage mig sammen. Jeg ville ikke gøre noget ved ham. Jeg havde lyst til endelig at banke ham, da jeg ikke havde gjort det lige siden Justin og Emma fandt sammen, bare for ikke at gøre Emma sur på mig. Men nu kunne jeg gøre det. Jeg havde Emma nu, ville hun så blive sur? Selvfølgelig ville hun det. ”Don’t hurt him, Harry” hviskede jeg til mig selv, men fik så øje på en af fyrene sidde ved siden af Justin, have en flaske vodka i hånden. Jeg havde brug for noget, hvis jeg skulle holde ud, at se på Justins ansigt hele aftenen.

Jeg satte kurs mod ham ved siden af Justin, og holdte mig rettet mod ham, for jeg kunne nemt dreje en smule, og gå mod Justin i stedet.

Justins øjne voksede, da han fik øje på mig komme nærmere. Da jeg så var helt ovre ved dem, gav jeg Justin et kort blik, og spurgte ham ved siden af Justin ”Can I get some of yours” og pegede kort på den store flaske han drak af.

”Yeah sure man” svarede han kort, og rakte ud efter en brugt plastikkop der lå på græsset bag ham. Jeg var lidt ligeglad om den var brugt eller ej, bare jeg fik noget så hurtigt som muligt, så jeg ikke bankede Justin i gulvet.

”Styles” sagde Justin med en dyb stemme, mens han undlod et pust fra sine lunger, og kunne mærke hans hadefulde øjne på mig. Jeg veg mit blik langsomt ned mod ham, med et lille smil gemme i mine mundvige, bare for at blære mig en smule.

”Oh Justin I didn’t see you there” smilede jeg ironisk, så Justin spændte sine kæber, og kunne se han blev mere og mere hidsig. Jeg elskede, at jeg havde kontrollen nu. Hvem der end havde Emma, havde kontrollen. Og sådan var det bare.

Han trak sine hæder op af sine lommer fra sine joggingbukser, og hev dem op til sit hoved, hvor han tog fat i siderne af sin sorte hue, og trak den ned en smule. Garanteret bare for ikke at se ud som om, han ikke havde noget at sige, som han ikke havde. Så derfor sagde jeg bare noget.

”What happend to you?” sagde jeg provokerende da jeg fik øje på nogle skrammer og ridser på hans hånd. Jeg vidste hvorfor, men gjorde det bare for at irritere ham mere end han allerede var. Skrammerne var fra da han kastede glas i sit hus, som Emma fortalte mig om. ”I mean you’ve scratches all over your hands” tilføjede jeg lige efter, og pegede kort på hans hånd, som han igen trak ned i sine lommer.

Han kiggede bare rasende væk, da fyren ved siden af mig rakte mig den brugte kop med vodka. De få drenge der stod rundt om os, som Justin snakkede med før jeg kom herover, kunne godt mærke den spændte stemning mellem Justin og jeg.

Jeg tog en slurk af vodkaen, og fjernede ikke mit blik fra Justins, da jeg stadig ventede på et svar. Men jeg besluttede mig at svare for ham ”Oh right, you threw all your stuff around your house, because Emma broke up with you”.

“Emma didn’t broke up with me” svarede han lavt gennem sine spidsede tænder, og kiggede stadig med sit mest hadefulde blik på mig, og jeg gengældte det.

”No you broke up with her because she was in love with me” sagde jeg lidt for højt så nogle andre mennesker kiggede, inden Justin hoppede på mig så jeg faldt ned på fliserne, og koppen faldt ud fra mine hænder.

Jeg kunne mærke hans risede knytnæve ramme min kæbe tre gange i træk, inden jeg tog fat i hans arme, og lagde ham om, hvor min hånd satte direkte kurs mod hans kindben, så den ramte ham hårdt. Jeg slog endnu engang, samme sted. Og ramte ham derefter omkring mundvigen så jeg kunne høre et knæk.

Han tog fat i min skjorte, og prøvede at hive mig om og lægge, så han kunne slå videre på mig, men jeg viklede mig fri, så vi begge stod overfor hinanden nu.

Han trak sig en smule tilbage og tørrede blodet væk fra hans mundvig. Jeg lod mærke til alle menneskerne der havde samlet sig omkring os, som nu råbte ”Fight, fight, fight..”.

“Come on you coward! Fight me! She chose me and you just have to live with that!” råbte jeg tilbage til ham, og ville have han skulle slå tilbage, så jeg ikke skulle få dårlig samvittighed. Hvis Emma så det hér, kunne jeg sige, at Justin begyndte. Ligesom i børnehaven. Men denne gang betød det noget. Hvis Emma fik at vide, at Justin hoppede på mig først, så blev hun nok mindre sur på mig. Hun bliver alligevel rasende, men ikke så meget, når hun får at vide hvem der startede. Håber jeg…

”But she obviously didn’t love you enough to let me go! She held on. She just went back to you because she missed you! One day you’ll get drunk, kiss another girl right in front of her, and she will leave you, just like the first time!” råbte Justin tilbage til mig, han kunne ligeså godt slå mig. Det ville gore mindre ondt.

“If you knew all the stuff I learnt her in bed. She’s gotten a lot more better after I’ve taught her different tricks. God! You’ll love it” råbte han tilbage, så alle sagde ”Ouhh” i kor, mens nogle få sagde ”Buurn”, og gav mig kvalme bare ved tanken. Raseriet kogede nu over, og jeg gik derfor hastigt nærmere, hvor jeg fik slået ham i gulvet. Jeg satte mig oven på ham, og slog slag efter slag, indtil jeg hørte en bekendt stemme råbte ”Stop!”.

Jeg frøs i min stilling, og kiggede over min skulder, hvor jeg fik øje på min kæreste som havde store våde øjne. Jeg sank, for at få den dårlige samvittighed sunket med ned, men den forsvandt ikke.

”Get off of him!” råbte hun, og skreg. En blanding, men jeg adlød. Jeg rejste mig op, og kunne mærke mit raseri var væk, men mit hjerte skære i stykker. Bare af at høre hendes bange skrig.

Hendes blik borede sig ind i mine øjne, hvor jeg iagttog hende gå rystet over til Justin, og satte sig ned ved siden af ham. Hun tog sin ene hånd under hans hoved, så hun løftede det en smule, hvor hun tog den anden hånd over på hans kind, og nussede den med hendes tommelfinger, så blodet blev tværret mere ud end det i forvejen var. Hun så ud til at være ligeglad med blodet komme løbende fra hans næse og kæbe og kindben og.. jeg kunne fortsætte.

”Justin?! Can you hear me?” hun rystede hans hoved en smule, for at få en reaktion fra ham, mens hendes grædende stemme rystede ligeså meget som hendes hænder. Da han ikke bevægede sig begyndte mit hjerte at banke. Der kom flere mennesker rundt om Justin, og prøvede at se om han var okay. Jeg ville gøre det samme, hvis det ikke var min skyld.

Jeg stod bare lidt i baggrunden af menneskerne der havde omtinget JUstin, hvor jeg endelig så hans hånd løfte sig op til sit hoved og hans øjne åbne.
”Oh thank god” sagde jeg hviskende, på samme tid med Emma sagde det lidt højere, og kyssede ham på panden. Jeg blev rimelig lettet for at øjeblik, men da hendes mund ramte hans pande, kunne jeg godt mærke jalousien komme frem i mig. Ikke nu Harry. Tænkte jeg til mig selv. Og jeg havde ret. Det hér var ikke tidspunktet.

”Harry get some water and a towel” kommanderede Emma, og jeg adlød. Kun fordi det var hende der sagde det.

Jeg løb ind i køkkenet og vidste hvor glassene var, da jeg næste lige havde ledt i alle skabene, hvorefter jeg tændte vandhanen, og fyldte derefter glasset op med koldt vand. Jeg gik efterfølgende ud på et af badeværelserne, og greb fat i et af håndklæderne der hang på en knage, hvorefter jeg løb tilbage ud på terrassen.

Der var stadig mange mennesker, der slet ikke vidste hvad der foregik, og bare dansede indenfor, mens der var andre der var bekymret udenfor.

Jeg kom udenfor, og så ikke ligeså mange mennesker som da jeg gik indenfor. Der var stadig lige så mange mennesker, men de var ikke længere rundt om Justin. Kun Emma, og dem han talte med, da jeg besluttede mig for at provokere ham.

”Here” sagde jeg stille, flovt, og rakte hende håndklædet, og efterfølgende glasset med vand.

Hun sagde ikke noget, greb bare fat i det og hældte noget vand ud på håndklædet, og duppede efterfølgende Justin på alle hans skader..

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...