U want me ~ 1D+JB del 4

Harry og Emma har endelig fundet samme, som vi har ventet på i lang tid nu. De passer perfekt sammen, og elsker hinanden ligeså meget, som hvor godt de passer sammen.
Emmas familie er med lidt mere i movellaen, da hun begynder at savne dem overdrevet meget.
Emma møder endelig også Harrys familie. Det var også på tide, når man tænker på hvor lang tid de har kendt hinanden.
Jo mere Emma og Harry er sammen med Niall og Lauras søn, Sebastian, jo mere for Emma lyst til én ligesom ham.
Men hvad vil Harry synes om det, når han tror, at Emma fortryder at give Justins barn væk? Vil de overhoved have børn? Og hvad sker der, når Justin og Emma ser hinanden igen? Bliver de glade for at se hinanden eller hvad?
Det hele får du svar på, hvis du læser med i 'U want me~ del 3' :D

3Likes
3Comments
1060Views
AA

5. Party?

Harrys P.O.V:

”Emma? You have to get up now.. It’s late” hviskede jeg til min kæreste, mens jeg nussede min hånd blidt langs hendes ene arm, der lå langs hendes krop, og prøvede at vække hende op på den mest behagelige måde.

”Mhm” mumlede hun bare, og rykkede kort på sig.

Jeg begyndte så at kysse hende langs hendes silkebløde hals, og mumlede i kyssende ”I’ve made breakfast”. Hun ville bare ikke vågne.

Hun tog en dyb indånding, og vendte sig så helt om, så vores ansigter var overfor hinanden, med kun få centimeters afstand. Hendes øjne var stadig ikke åbne, men reagerede på at der var lidt lyst herinde, da jeg havde tændt lyset.

”Good morning” smilede jeg stort, og kørte min hånd langs hendes varme kind, mens jeg bare iagttog hende vågne op. Jeg ved ikke hvor klamt det der, men jeg kunne ikke lade være.

”’Morning” mumlede hun og kæmpede med at åbne sin mund, da hendes læber nærmest var limet sammen, af hendes mængde af søvn.

Hendes mørkeblå øjne kom til syne, samme tid med at hendes mund strakte sig ud, og formede et kærligt smil til mig. Et øjeblik lå vi bare og kiggede hinanden i øjnene. Jeg kunne ikke brokke mig, da de øjne var så smukke dybe, og tilhørte en smuk kvinde, der betød alt for mig.

”Have you ever felt like this before” Emma brød den kærlige tavshed efter noget tid, og havde et undrende ansigtsudtryk.

Jeg forstod ikke helt hvad hun mente, så derfor spurgte jeg ”Felt like what babe?”. Jeg elsker at kalde hendes kælenavne, og jeg var sikker på hun elskede det ligeså meget som jeg, da hendes mundvige bevægede sig en smule, hver gang jeg kaldte hende forskellige navne.

”Like this.. In love?” hviskede hun nærmest, og havde stadig et undrende udtryk, men bedre end før, da et lille smil stadig var på hendes læber, efter at have kaldt hende ’babe’.

Jeg kiggede hende direkte i hendes drømmende øjne, og rystede på hovedet uden at blinke. Jeg havde ikke følt sådan før. Ja, jeg har haft kærester før, men det var ikke det samme, som det er med Emma. Denne glæde der bobler indeni mig, hver gang hun smiler, eller hvos hun bare går forbi mig. Der skal ikke meget til. Eller når hun griner… jeg smelter allerede ved tanken af hendes dejlige latter.

”Never?” spurgte hun igen, for at være sikker gætter jeg på.

”I’ve loved girls before.. But I’ve never been in love” svarede jeg hende lidt mere forklarende end før. Straks da ordene havde forladt mine læber, kom et smil til syne ”Me neither”.

…………………………

Jeg drejede mit hoved en gang, så jeg kunne se hvad klokken var. Syv? Dagen var godt nok gået hurtgt. Det vil sige, at jeg har stået i snart to timer, og lavet aftensmad. Hvad jeg ikke gør for Emma..

Efter jeg havde givet uret nok opmærksomhed, drejede jeg mit hoved helt, og fik øje på Emma ligge på sofaen med sin mobil i hånden. Jeg kunne ikke lade være med at beundre min vidunderlige kæreste, som jeg endelig havde fået. Efter måneder, der føles som år, havde jeg endelig fået mit livs kærlighed. Hvor heldig har jeg lov at være?

Et grin undslap min mund, da det var gået op for mig hvor heldig jeg var, og vendte min koncentration tilbage til skærebrættet, hvor jeg skar nogle grøntsager.

”What?” hørte jeg en smilende stemme sige henne fra sofaen af, ingen tvivl om hvem den dejlige stemme kom fra.

”Nothing.. I just” begyndte jeg, og havde stadigt et synligt smil, som jeg ikke kunne fjerne. ”Im just so happy you chose me” jeg fik endelig ordene ud, og vendte hele min krop i retning hvor Emma lå, som straks fik et barmhjertigt smil på læberne. Hun rejste sig derefter op af sofaen, og gik hen til mig. Da hun så var kommet helt tæt på, lagde jeg kniven på skærebrættet, og placerede mine hænder på hendes hofter, mens hendes var bag min nakke, og nullede en smule med mit lange krøllede hår.

”I am too” hviskede hun inden, hun lænede sig nærmere, og satte sine læber på mine.

Vi blev afbrudt af Liam og Sarah komme ind i køkkenet, begge med vådt hår, så de fik vores opmærksomhed. ”Hi” sagde Emma, og formere et mistænksomt smil, hvor hun placerede sin hånd på hendes hofte, mens hun kiggede skeptisk frem og tilbage mellem Liam og sin lillesøster.

”Hi” Sarah kiggede med undrende øjne på hende, og efter på mig, som om jeg havde svaret på hvorfor Emma sagde det på den måde. Liam havde klart et andet udtryk. Han prøvede at gemme sit smil, selvom det alligevel kom til syne, og kiggede genert tilbage på Emma. Vi vidste alle sammen hvad de havde lavet i badet, så det var klart derfor Emma lavede de øjne til Liam, da han havde drillet hende rimelig meget med, at han gik ind mens vi var ’i gang’ med noget.

”Is uhm.. dinner ready.. soon” undskyldte Liam sig, og prøvede at skifte emne, da han viste at Emma ikke ville lade den være.

”Yeah. It’s ready in about five minutes” smilede jeg, og vendte mig igen om, for at skære videre i grøntsagerne på skærebrættet.

Emma hostede lige falsk engang, inden hun begyndte at dække spisebordet.

Da hun så blev færdig, sagde hun ”Harry?” spørgende, hvor jeg kiggede hen mod hende, som stod cirka en meter væk fra mig, og stod klar med sin IPhone. ”Smile” sagde hun smilende, derfor kunne jeg slet ikke lade være med at smile, da hun viste hendes hvide tænder, og hendes læber som strakte sig perfekt ud i en linje.

 

Emmas P.O.V:

Jeg tog billedet af min smilende kæreste, som stod glad og rørte rundt i gryden med alle grøntsagerne, kyllingestykkerne og krydderierne i. Jeg kyssede ham efterfølgende, da hans smilehul ikke var til at modstå. Så charmerende han var.

Jeg tøvede en smule, da jeg skulle trykke ’share’-knappen, så den delte billedet på Instagram. Jeg var jo trods alt lige slået op med Justin, og det ville pine ham, at se dette billede. Det ville også sætte en masse rygter- flere rygter i gang, men det var jeg lidt ligeglad med, som Justin havde lært mig. Jeg var gået ned og handle ind i dag, sammen med Harry, og kunne ikke undgå at støde på tusinde (en overdrivelse) af magasiner med enten Justin og jeg, Harry og jeg, Justin og Harry, eller os alle tre på forsiden, med en eller anden falsk overskrift.

Men alligevel var det ikke det jeg satte i fokus. Det var Justin. Han havde ikke brug for at se dette billede, sammen med resten af verden. Derfor besluttede jeg mig for at trykke på ’tilbage’-knappen, og satte billedet som min baggrund i stedet for.

…………..

”I didn’t know you were a that good cook. Im impressed” smilede Sarah til Harry, efter vi havde ryddet af bordet.

”Thank you” smilede Harry høfligt, og satte sig efterfølgende ved siden af mig i sofaen, mens Sarah sad på den anden side af mig, og Liam ved siden af Sarah. Liam og Harry tog begge armene om os, hvorefter Harry tog sin anden hånd i min.

”What movie should we watch?” spurgte Liam, mens han rakte fjernbetjeningen mod fjernsynet, som spolede gennem filmene på Netflix.

”What about love actually?” sagde Harry, som han altid tilbyder, hvor vi alle tre sagde ”No” i kor, så det fik Harry til at hæve armene, og tog dem op ’fornærmet’, mens han sagde ”I just asked”, så det fik mig til at grine en smule.

”Uh, what about that movie” udbrød Sarah, og pegede hen mod skærmen. ”That movie?” spurgte Liam hende, og stoppede på ’Saw’, mens han kiggede med store, spørgende øjne på Sarah.

”Yeah. That one” smilede hun, hvor Harry så udbrød ”Are you insane?”. Jeg havde altid hørt, at Saw var en af de mest uhyggelige film, og det havde jeg været vidne til. Sarah havde logget mig til at se den første engang, og lad mig bare sige det sådan, jeg havde mareridt resten af det halve år. Jeg var også kun elleve år gammel, så det tog mig lidt tid til at forstå, at det ikke var virkelighed.

”What? It’s a classic” grinede hun, og forstod ikke hvad der var galt.

”Okay. Let me get this straight. I’m four years older than you and I’m a guy. And I prefer seeing a love-film, while you want to see a horror-movie?” Harry kunne stadig ikke forstå hvordan min ‘engle’-lignende søster, kunne finde på at se en gyserfilm.

”Yes” nikkede Sarah og var helt enig i hvad Harry sagde.

”Okay, my masculinity just fell a hundred percent” rødmede Harry for sjovt, og kiggede hen mod skærmen, så det fik os andre til at grine.

”So the answer to your question is, no we can not see ’Saw’.. or any other horror movie” smilede Liam, og bladrede videre gennem filmene.

“What about that one?” hørte jeg Liam sige, og kiggede hen mod skærmen. Jeg gad ikke høre på Sarah sige, at det var nogle tøsede film de ville se, så derfor tjekkede jeg lige min mobil.

Midt i at jeg var i gang med at kigge gennem mine fans tweets til mig, og hvor jeg retweetede nogle af dem, poppede en besked op på min skærm. Den var fra Eleanor, hvor der stod ”There is a party at ten o’clock. If you want to come.. then come ;)” og en tilhørende adresse.

Jeg havde ikke været til en fest siden galla festen, selvom det ikke rigtigt var en fest, mere en ‘vil-du-gifte-gi-med-mig’-fest. Jeg kunne virkelig godt bruge, at komme til en fest, for at glemme den sidste fest jeg var til. Selvom jeg ikke ville glemme det nogensinde, så ville jeg i hvert fald prøve.

”Instead of wathing a movie.. Can’t we just go to a party?” jeg havde et lumsk smil smurt i ansigtet, og jeg kunne se de andre hoppede på den med det samme. De behøvede ikke engang at sige noget, jeg kunne se det på deres spændte ansigter.

………………..

Jeg havde taget et ikke for meget, ikke for lidt outfit på, og taget noget matchende tilbehør til. En topløs top på, som føles lidt som et behageligt gråligt korset med et mønster på. og med læder bukser og jakke til, med nogle højhælet sorte støvler på.


Sarah havde taget en kort, sort, ståpløs tubetop på, med nogle gulv paliet højtalet shorts på, og nogle rosa farvede højhælet, åbne sko, og en matchende, kort gulvhalskæde med. 


Harry havde bare taget sine sædvanlige sorte jeans på, med en sort skjorte på, mens Liam havde taget en hvid t-shirt på, med mørke cowboybukser, og en læderjakke udover.

”We’re almost there” skrev jeg til Eleanor, som svarede tilbage med en smiley. Vi satte os derefter ud i bilen, med Liam på førersædet, Sarah ved siden af, med Harry og jeg omme bag ved, som flettede hinandens fingrer.

Deromkring 10 minutter senere, kørte vi ind af en indkørsel, som allerede næsten var fyldt op. Jeg kunne ikke genkende stedet, men jeg var sikker på, at Harry og Liam kendte til det, da de smilede stort til hinanden da de trådte ud.

”Where are we” spurgte Sarah undrende, men smilede alligevel da hun så alle de dansende mennesker gennem glasdørene, og det farvede lys, som strålede gennem vinduerne, og ud i indkørslen. Huset var faktisk rimelig stort, og jeg var sikker på at det var en med en masse penge. Garanteret en berømthed.

”Welcome to Miley Cyrus’ house” smilede Harry og kiggede op mod huset med de dansende mennesker indeni, og tog mig i hånden.

”No way!” udbrød min søster og jeg i munden på hinanden.

”Yes way” smilede Liam, hvor så vi begyndte at gå op mod huset. Jeg kunne stadig ikke tro, at vi skulle til en Miley Cyrus fest. Vi gik hånd i hånd op ad indkørslen, og op til glasdørerne hvor der var en åbning. Jeg var glad for, at jeg ikke havde taget noget for fint tøj på, eller noget for lidt tøj på, da vi freaking var til en Miley fest!

”Ayyy” hørte jeg Eleanor råbe og kom små løbende hen til os, med en rød plastikkrus i hånden, som hun holdte over hovedet.

”You came” smilede hun da hun endelig var nået hen til os.

”Yeah. I didn’t know we were going to this kind of party though” smilede jeg, bare af tanken af os feste med Miley, og garanteret også andre kendte fest mennesker.

”Pretty cool huh?” Sarah og jeg nikkede med spændte ansigtsudtryk, mens Liam og Harry sagde ”Yeah”, og nikkede enige med os. ”Come on in” Eleanor vippede en smule med hovedet, og trak på armen, som tegn på at vi skulle følge efter hende. Og vi gjorde som vi blev bedt om.

Da vi trådte ind på det hvide gulv, mødte vi ’Work Bitch’ med Britney Spears skruet fuldt op, og allerede fulde mennesker der dansede sammen. Jeg skimmede rummet, og fik øje på en DJ i hjørnet, som gav den godt gas. Og det samme gjorde dansegulvet.

Eleanor sagde inden hun forsvandt ”Have fun and suit yourselvs” smilende, og gik derefter ind i den dansende mængde.

Jeg vendte mig derefter om så jeg kunne kigge på Harry, tog ham fat i den anden hånd, og trak ham med ind i menneskemængden. ”No. No” nåede han at sige smilende, men jeg ignorerede det bare, og trak ham videre ind…

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...