U want me ~ 1D+JB del 4

Harry og Emma har endelig fundet samme, som vi har ventet på i lang tid nu. De passer perfekt sammen, og elsker hinanden ligeså meget, som hvor godt de passer sammen.
Emmas familie er med lidt mere i movellaen, da hun begynder at savne dem overdrevet meget.
Emma møder endelig også Harrys familie. Det var også på tide, når man tænker på hvor lang tid de har kendt hinanden.
Jo mere Emma og Harry er sammen med Niall og Lauras søn, Sebastian, jo mere for Emma lyst til én ligesom ham.
Men hvad vil Harry synes om det, når han tror, at Emma fortryder at give Justins barn væk? Vil de overhoved have børn? Og hvad sker der, når Justin og Emma ser hinanden igen? Bliver de glade for at se hinanden eller hvad?
Det hele får du svar på, hvis du læser med i 'U want me~ del 3' :D

3Likes
3Comments
1095Views
AA

3. Dinner

Emmas P.O.V:                                                                                                                   

Mit hår var stadig dampet, efter at have været i bad, da jeg havde lagt min bruntonede make-up. Så derfor tog jeg fat i min søsters hårtørrer, der hang på en slags knage på væggen ved siden af dobbeltvasken. Hårtørreren tændte, og jeg bevægede den frem og tilbage, kun få centimeter fra mit hår.

Et smil strejfede mine læber, da jeg fik øjenkontakt med Harry gennem spejlet foran os, mens han børstede sine tænder. Hans smil var heller ikke til at gemme, især ikke når hans smilehul var tydeligt at se. Han spyttede efterfølgende tandpastaen ud i vasken ved siden af den jeg stod ved, smilede til sit spejlbillede, og kyssede mig på kinden. Han gik derefter ud af badeværelset, og lod døren stå åben. Jeg havde taget mit tøj på, så det gjorde ikke mig noget. Det var rart at få noget koldere luft ind, i forhold til at der var fyldt med damp inde på marmorbadeværelset.

Da jeg havde min tandbørste i hånden, kom Liam og tog fat i sin tandbørste, uden en lyd. Jeg kunne ikke undgå, at se hans smørret smil, som han prøvede at gemme. Han sprøjtede derefter noget tandpasta på, og skyllede efterfølgende tandbørsten under hanen, hvorefter han begyndte at børste tænder, ved vasken ved siden af mig, hvor Harry stod før. Jeg kunne ikke lade være med at hive en smule i mundvigen, da Liam stadig havde sit drillende smil smurt i hele ansigtet. Han kunne bare ikke komme over det.

”Liam!” udbrød jeg da vores øjne mødte i spejlet, hvor han gav mig et blik der sagde ’jeg-ved-hvad-du-lavede-i-går-aftes’, og hoppede et par gange med hans mørke øjenbryn.

”What?” mumlede han, på grund af alt tandpastaen der fyldte hans mund, og slog hænderne ud, mens han løftede sine skuldre, og kiggede spørgende på mig, som om han var blevet fanget i at tage den sidste småkage.

”Look, I know you saw Harry and i yesterday on the couch, and so what..” sagde jeg, og ville havde at han skulle stoppe, med at kigge sådan på mig. ”I’ll bet you and my sister have had sex on that couch a lot of times” mumlede jeg, med et smil jeg ikke kunne fjerne, da Liam bukkede sig ned til vasken og spyttede alt tandpastaen ud, og grinede chokkende, af min sidste kommentar.

”I can’t believe you just said that” grinede han, og drejede hovedet for at få øjenkontakt med mig, som bare stod og gav han et blik der sagde ’slå-den’.

…………………….

”Did you remember the fruit we should bring?” spurgte jeg Harry nervøst, for syvende gang. “For the tenth time, yes It’s in the back of the car” smilede han, og kiggede kort over på mig fra køresædet af.

“Sorry. I’m just.. a bit nervous” jeg undslap luften fra mine lunger, så det kom ud som et dybt suk.

”What is there to be nervous about?” hørte jeg Sarah stemme sige fra bagsædet af. “I’m just.. I’m just nervous of what they will all think about me.. about us” sukkede jeg og kiggede på Harry, som ikke fjernede sit blik fra vejen, selvom jeg vidste, at han vidste, at jeg kiggede på ham.

”They’re our friends.. your friends. I promise you they won’t think bad about you leaving Justin, and getting together with Harry.. I actually think they’ll think, finally” smilede Liam, da jeg kiggede bag mig, og hen på ham.

”We’ll you two were pretty surprised” begyndte jeg, og pillede ved mine negle, som havde min opmærksomhed.

”How would you react if I came home with another man, after getting purposed to, after saying no?” smilede Sarah, hvor hun sagde “Even though I'd never say no to you” smilede hun til Liam, kun så lavt, så kun Liam kunne høre det. Men jeg kunne alligevel godt høre det, så det fik mig til at rømme lidt.

“Okay.. I get your point” sukkede jeg, og fjernede mit blik fra mine negle, til vinduet, og kiggede på de bekendte villahuse, som vi kørte forbi.

En kæmpe hånd blev placeret blidt på mit bare lår, som gav et lille tryk, hvor Harry sagde ”It’ll be fine” da vores øjne mødtes. Jeg smilede kort, og tog fat i Harrys varme hånd. Han var garanteret også nervøs. Hans hånd var i hvert fald helt svedig og varm, og jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til, at han havde været lidt underlig og stille, siden vi satte os ud i hans bil.

Harry trak sin hånd til sig selv, og satte den på rettet, da han skulle parkere bilen, i Lauras og Nialls store indkørsel. De havde virkelig et smukt og stort hus. Det var ikke det jeg lå så meget mærke til i forgårs, da jeg havde andet at tænke på.

Alle de andres biler var parkeret i indkørslen, undtagen Zayns. Han kom alligevel altid for sent, som jeg havde lagt mærke til det sidste år. Sidste år? Wow, tiden er godt nok gået langsomt. Det var først nu, at jeg havde fundet ud af, at jeg kun havde kendt drengene og Justin i et år nu. Så det vil sige, at det snart var et år siden, jeg farede vildt i Londons gader, hvor jeg mødte Harry. Jeg vidste slet ikke hvad jeg ville gå ind til, da jeg gav Harry mit nummer. Jeg ville ønske, at jeg havde valgt nogle ting anderledes, med helt klart ikke at ringe til Harry, den dag vi skulle på vores første date. Jeg ville faktisk ikke ønske noget væk. Jeg var et nogenlunde godt sted nu. Hvis jeg ikke havde været kærester med Justin, havde jeg jo ikke indset, at jeg var forelsket i Harry.

Jeg var også glad for alle de fejl, jeg havde begået. For hvis jeg ikke havde begået de fejl, havde jeg ikke lært ligeså meget, som jeg har nu. Jeg har lært, at jeg ikke skal drikke mig fuld sammen min ekskæreste, på en Hawaiibar. Eller nogle andre barer. Jeg havde lært, at jeg skal være lidt mere obs på det med mine p-piller, og bruge kondom i stedet for. Jeg kan ikke holde styr på det med p-pillerne, og det er jo tydeligt, da jeg blev gravid, på grund af at jeg ikke tog dem. Jeg har lært, at jeg skal passe på med hvad jeg gør. Huske på, at jeg har en kæreste der elsker mig, og skal ikke gøre noget for andre, hvis jeg ikke selv vil. Selvom det kommer til at såre en eller flere personer, så skal jeg gøre hvad jeg vil. Være sammen med hvem jeg er forelsket i.

Liam rakte sin hånd op mod døren, og bankede på tre gange efter hinanden, hvor der kort efter kom en smuk lyshåret mor, som åbnede døren. ”Hii” hun smilede så stort som muligt, og jeg vidste hun havde glædet sig til denne hér middag. Jeg kender min bedste veninde, og ved at hun elsker sådan noget kom sammen halløj.

”Come inside” smilede hun, og krammede os alle inden vi trådte indenfor.

”Wow this is so much more beautiful at day” sagde jeg, og kiggede rundt omkring i den flotte indgang, med den store dramatiske trappe, som jeg tydeligt husker fra den dag.

Det føles lidt underligt at tale engelsk med Laura, men for de andres skyld talte jeg engelsk, da de ville være lidt uhøfligt, at tale sammen uden de forstår noget. Okay Liam gør nok, da Sarah fortalte mig, under vores lille diskussion, at hun havde lært ham noget. Det måtte jeg også lære Harry. Det ville være så fedt hvis vi kunne tale sammen på dansk. Selvom jeg nød at tale deres sprog, kunne jeg alligevel godt tænke mig, at de kunne lære vores.

”Thank you sweetie” grinede hun, mens hun krammede min kæreste hej.

”We brought you a gift” sagde Harry, og smilede lidt skævt, da jeg kunne se, at han stadig ikke følte sig tilpas, og rakte hende en hvid rose, som vi havde købt lige inden vi kom herover. ”You shouldn’t have” hun krammede ham en ekstra gang, men jeg kunne godt se, at hun ville mere end gerne tage imod rosen. ”Thank you” hørte jeg hende sige til os, efter hun slap hendes greb om Harry.

”Come on in. The others are in the living room” sagde hun, mens hun fulgte os ind i den store stue, hvor vi så de andre side og snakke med hinanden.

Da de andre fik øje på os, sagde jeg ”Hey guys” og smilede til dem, men kunne stadig mærke nervøsiteten. Jeg håbede ikke de kunne se hvor nervøs jeg var, bag mit smil. Jeg tror aldrig, jeg har været så nervøs for at se dem. Jeg elskede dem bare alle sammen så meget, at jeg var nervøs for deres mening, om min beslutning.

Jeg så et lille menneske komme løbende hen til mig med åbne arme, og råbte ”Emmaa!”. Jeg kiggede ned på Sebastian, og mødte nogle smukke blå øjne, som jeg ikke kunne modstå. Det måtte være svært for Laura og Niall, at sige nej til de smukke øjne, og det nuttede ansigt. Han var også så charmerende, så det måtte helt klart være endnu sværere.

Jeg satte mig ned i hug, og tog imod hans lille, men varme kram. Heldigvis havde jeg taget en løs, men kort nederdel på, og nogle korte slags leggings indenunder så man ikke kunne se op.

”Hey little guy.. What am I saying? You’ve rally grown the last couple of days, huh?” smilede jeg, og kiggede på hans nuttet ansigt. “I’ve also eaten all my vegetables” siger han, med et charmerende smil. Jeg grinede bare af ham, og det samme gjorde Laura, som overhørte vores samtale. De andre hilste bare på hinanden, og snakkede bare videre. Voksensnak ville jeg kalde det, hvis jeg var tolv år gammel, men nu kaldte jeg det bare hyggesnak.

”Where’s Justin?” spurgte han, med sin søde stemme, og kiggede op på mig med sine store, smukke, blå øjne. Jeg sank en gang, og havde ikke andet kørende i mit hoved end ’stay cool, stay cool, stay cool..’.

”Uhm he’s at home” sagde jeg, og prøvede at forme et smil, med fejlede stort.

”Why isn’t he here?” spurgte den lille dreng mig igen, så min nervøsitet steg.

”Because.. He’s not my boyfriend anymore” svarede jeg ham ærligt, for jeg viste ikke hvad jeg ellers skulle sige.

”Why not?” hans øjne kiggede mere forvirret på mig end før, og gjorde mig mere og mere nervøs, jo flere spørgsmål han stillede. Han var godt nok nysgerrig, i forhold til hans alder.

”Because… Uhm, because Harry is uhm.. my boyfriend now” hviskede jeg stammende, så de andre ikke skulle høre det endnu. Jeg vidste ikke hvad jeg ellers kunne sige, så derfor prøvede jeg at fortælle sandheden, bare hvor jeg undlod detaljerne.

”Really?” hans øjne lyste op, og et smil formede på hans små læber. Var han glad for det? Jeg nikkede bare, hvor han begyndte igen ”Good. Cause I like Harry better”. Kom de ord virkelig fra den lille dreng? Han kunne forstå mere end noget andet barn jeg havde mødt. Hvis jeg var på hans alder, kunne jeg dårligt nok forstå hvad en kæreste var.

De ord han sagde, fik virkelig mit hjerte til at flyve hundrede meter op i himlen, men samme tid falde hundrede meter ned. Jeg elskede, at Sebastian elskede Harry som jeg. Altså, mere end Justin. Men alligevel kunne jeg ikke lade være med, at have lidt ondt af Justin. Han elskede børn, og ville gøre alt for at få dem til at grine.

Harry elsker også børn, men han holder alligevel en afstand. Han snakker til børn, som om de er voksne, og det tror jeg er derfor Sebastian elsker. At han ikke bliver behandlet som et barn, rundt om ham. Jeg elsker virkelig Sebastians og Harrys forhold. De nyder virkelig hinandens selskab. Harry nyder i hvert fald Sebastians selskab mere end andre børn, selvom han ikke vil indrømme det. Måske fordi han er lidt klogere end andre børn, så man kan tale lidt dybere til ham. Og nu hvor Harry er meget dyb, så er dét det perfekte match.

”I do too” svarede jeg ham smilende, inden vi blev afbrudt af Liam bukke sig ned til Sebastian, og sige ”Hi bud. How are you?”.

”I’m fine, thank you” svarede han høfligt, hvor Liam snakkede videre med ham. Jeg rejste mig så op, og ville lade dem snakke alene, hvorefter jeg gik hen til de andre, og sagde hej, som jeg ikke havde gjort endnu.

Da jeg havde været hele runden rundt, satte jeg mig ned ved siden af Harry, som havde sin arm lænet på ryglænet af sofaen. Jeg gjorde det kun, fordi jeg vidste alles øjne var på mig, så vi ikke behøvede at nævne det. Så de selv fandt ud af det. Men selvfølgelig også fordi, jeg elsker at være tæt på Harry.

Jeg skimmede hurtigt Louis og Eleanors ansigt, som begge havde deres kæber liggende på gulvet, og havde store øjne. De var de eneste der ikke vidste om os endnu, bortset fra Perrie og Zayn, men de var ikke kommet endnu, så vi skulle alligevel sige det en ekstra gang.

”Wait.. what is happening here?” hørte jeg Louis’ stemme sige fra den anden sofa ved siden af. Vi vendte alle vores blik hen mod Louis, som havde Eleanor på skødet. Jeg drejede så mit hoved tilbage til Harrys, og fik øjenkontakt med ham, som smilede kærligt til mig. ”We’re together again” smilede jeg, og vendte igen mit blik mod Louis og Eleanor.

”Wow, what a surprise” sagde Eleanor, og kiggede lidt forkert på os. Hun tænkte garanteret ’Hvad med Justin?’, det skulle ikke undre mig.

”I know what you think. What about Justin? But I’ve talked to him, and we agreed that we shouldn’t be together anymore.. Not because of me saying no to his proposal, but because I wasn’t in love with him anymore… And he knew that. But the night I said no, I found out why… It was because Im in love with Harry” forklarede jeg, og vendte til sidst mit blik mod Harrys.

”No.. We wasn’t thinking that. We were thinking ’Finally’!” smilede Eleanor, som fik os alle til at grine, og mig lidt mere, for det var præcist hvad Liam troede de ville sige.

………………..

”We’re stucked in the traffic.. Im sorry. But we’ll be there as soon as possible” kunne jeg høre Zayn sige i højtaleren på Nialls telefon.

“Why were you late?” begyndte Louis og kiggede med et drillende blik rundt omkring på os, mens han ventede på svaret.

”Uhm.. We uh.. I got up too late” stammede Zayn, og vi vidste alle han løj.

”Oh. Like in, ’I got up too late because we we having sex’?” spurgte Louis igen drillende, og vidste at det ville få Zayn og Perrie til at rødme. Jeg gaspede af Louis' dirty mind, men kunne alligevel ikke gemme smil smil. Selvom vi ikke kunne se dem, så vidste vi at deres kinder blev røde.

”What? No.. Uhm, I got up too late” gentog Zayn, men Louis lavede et ansigt der sagde ’Yeah right’.

”You’re a terrible liar, you know that right?” smilede Louis, mens vi stadig kunne høre Nialls latterlige grin I baggrunden. Laura, Sarah og Eleanor var gået ovenpå med Sebastian, da han ville vise dem noget han havde lavet i børnehaven. Han var allerede god til det med damerne, han skulle nok klare sig godt.

”Don’t be embarrassed.. You’re not the only one who was caught having sex” grinede Liam, og kiggede hen på mig, som han vidste ville flippe ud. ”Liam!” sagde jeg for fjerde gang, på grund af at han hele tiden skulle tage det op.

”What?” sagde de alle i kor, og begyndte at grine.

”Nothing” sagde jeg lidt flovt, og gav Liam blikket, for at han ikke skulle fortælle mere om det.

Han ignorerede mig bare, og begyndte ”I walked in on Harry and Emma having sex on the sofa last night” grinede han, og jeg kunne ikke lade være med at grine en smule, bare fordi det var så latterligt. ”Oh my god” kunne jeg høre Perrie udbryde gennem telefonens højtaler.

”You didn’t saw us having sex, you liar!” smilede Harry, så han smilehul kom til syne.

”But I saw you were taking of your clothes” tilføjede Liam, og grinede med Niall, som holdte sig om maven, fordi han grinede så meget. Harry rystede bare på hovedet og kunne stadig ikke holde sit smil inde.

"Nice to know Liam" sagde Louis ironisk, som vi grinede af efterfølgende.

"Wait.. What?" afbrød Perrie, og hendes forvirring var tydelig i hendes lyse stemme. 

"Yeah.. We're back together" svarede Harry, og sneg sin arm om min hofte, og gav mig et kys på kinden, så et smil kom til syne på mine læber.

"Woah. When did that happen?" Zayn lød ligeså forvirret som Perrie.

Jeg sukkede lige en gang, inden jeg svarede "Uhm.. Just after I said no to Justins proposal". "Oh god.. I sound like such a terrible person" tilføjede jeg, og tog mine hænder til min pande, hvor jeg kunne mærke jeg begyndte at blive følelsesmæssig. 

"No you're not" begyndte Niall. "You only went to Harry because you realised that he was the one you were in love with.. Don't be mad at yourself for finally finding out who you love" han irske accent var så charmerende, og hans ord fik mig til at hive i mundvigene, og mit hjerte til at smelte. 

"He's right Emma. Don't be mad at youself for that... We've all know that one day you and Harry would figure something out" hørte jeg Perries stemme sige gemmen telefonen, kærligt. 

"I really have the best friends on earth" smilede jeg, og kunne mærke mine øjne være fyldt helt op med vand, bare af de søde ord. 

"We love you" sagde Zayns stemme fra telefonen af, blandet med Perries stemme sige det samme. "And I love you" smilede jeg, og kiggede rundt på dem. 

"Not all that emotional crap.. I can't handle it" smilede jeg, og tørrede mig under øjnene, mens Harry trak mig ind mellem sine ben, da han stod lænet op ad sofaens ryglæn. 

"Okay. We're almost there" smågrinede Zayn, hvor vi efterfølgende lagde på..

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...