U want me ~ 1D+JB del 4

Harry og Emma har endelig fundet samme, som vi har ventet på i lang tid nu. De passer perfekt sammen, og elsker hinanden ligeså meget, som hvor godt de passer sammen.
Emmas familie er med lidt mere i movellaen, da hun begynder at savne dem overdrevet meget.
Emma møder endelig også Harrys familie. Det var også på tide, når man tænker på hvor lang tid de har kendt hinanden.
Jo mere Emma og Harry er sammen med Niall og Lauras søn, Sebastian, jo mere for Emma lyst til én ligesom ham.
Men hvad vil Harry synes om det, når han tror, at Emma fortryder at give Justins barn væk? Vil de overhoved have børn? Og hvad sker der, når Justin og Emma ser hinanden igen? Bliver de glade for at se hinanden eller hvad?
Det hele får du svar på, hvis du læser med i 'U want me~ del 3' :D

3Likes
3Comments
1130Views
AA

7. Beerpong

Emmas P.O.V:
Jeg prøvede at ignorere hvad Justin havde sagt om mig, og koncentrerede mig om ham være såret. Der var ikke særlig meget blod tilbage, da det hele var suget fast i det hvide håndklæde jeg havde brugt.

Min søster og Liam havde fundet os, men vi behøvede ikke at forklare noget, da det var tydeligt hvad der var sket. Sarah havde heldigvis taget et kursus i førstehjælp, eller det lærte man i folkeskolen, men det fik min klasse aldrig lært helt, da vores lærer ikke selv kunne finde ud af det. En af Mileys venner, der kendte huset ind og ud, havde fundet en førstehjælpskasse, som hun havde åbnet, og begyndt at sætte nogle slags små hvide plaster, som krydsede den åbnede hud ved hans kindben, kæbe, pande, læbe, og et stykke køkkenrulle i hans næse.

Jeg drejede mit hoved, og fandt nogle spidståede sko, som tilhørte Harry. Jeg fulgte hans ben, og op mod hans stadig blødende ansigt. Hans ridset blødende hånd var dækket for hans mund, da hans fingre pillede ved hans læbe.

Hans ansigt var ikke så slemt som Justin, men slemt nok. Jeg kan ikke tro, at jeg ikke engang havde givet Harry opmærksomhed. I dét det gik op for mig, rejste jeg mig op, og tog fat i hans hånd, der pillede ved sin læbe, og kørte det stadig våde håndklæde over hans blødende knytnæve.

Jeg sagde ikke noget, og det samme gjorde Harry. Vi vidste vel ikke hvad vi skulle sige. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle føle. Vidste ikke hvordan jeg skulle reagere. Det eneste jeg kunne føle var Harrys øjne på mig.

Da jeg blev færdig med den venstre hånd, tog jeg fat i den højre, hvor han rørte en smule på ham, fordi det gjorde ondt.

”Does it hurt?” spurgte jeg dumt, og kiggede op mod hans ansigt, ind i hans sårende grønne øjne. Han nikkede bare svagt, hvorefter jeg rettede mit blik tilbage på den sårende hånd. Jeg tog mere forsigtigt fat i den, da jeg vidste at han havde ondt, og duppede langsomt håndklædet på hans hånd.

Da jeg blev færdig med den højre hånd, som han garanteret havde brugt til at slå mest, rettede jeg mit blik mod hans ansigt. Der var spor fra en bloddråbe løbe nedover øjenlåget, fra hans øjenbryn, og ned langs hans kind. Hans venstre kind var helt skadet, og det samme med hans kæbe. Han så lidt skræmmende ud, med det blå øje han var ved at få. Men fordi hans ansigt ikke så særligt farligt ud normalt, havde man bare ondt af ham. Det havde jeg i hvert fald.

Jeg placerede det mere røde end hvide håndklæde op på hans øjenbryn, og prøvede at koncentrere mig om skrammen, og ikke om Harrys grønne øjne bore ind i mine.

”Im sorry” hørte jeg hans dybe stemme hviske, hvor jeg endelig lod mine øjne kigge i hans. Jeg vidste Justin startede, da han garanteret var tosset på Harry, at jeg havde valgt ham. En af Justins venner, der så på, sagde også at Harry pissede ham af, og det skulle ikke undre mig, da han garanteret havde ventet på at håne sig overfor Justin. Jeg følte mig lidt billig, da jeg ligesom var prisen. Jeg ved godt at en pris er værdigfuld og alle vil have den, men man bliver nødt til at spille et spil, før man kan vinde prisen. Og Harry og Justin er dem der spiller spillet.

Jeg svarede ham ikke, jeg hev bare en smule i mundvigene, som et tegn på at jeg var glad for at han sagde det. Han kendte mig så godt, at jeg ikke behøvede at forklare ham det.

”Look Im sorry that I beated him up. I know he was the one who started but, when he told me about the sex stuff..” begyndte han, men jeg afbrød “It’s fine.. I understand both of you”, og tørrede blodet af hans kind.

”Really? You aren’t mad?” det var tydeligt at se, at han stadig var forvirret, fordi han stillede spørgsmål. Det gør man altid når man er forvirret.

”Of course I’m mad, Harry. I’ve never wanted the two of you fight..” begyndte jeg i en hard tone. “But I just have to be thankfull that it hasn’t happened that often. In normal relationships, the two of you would be dead by now, because you killed one another” jeg overdrev en smule, men jeg skulle virkelig være glad for, at det hér næsten slet ikke var sket.

Harry grinede af min kommentar, så hans forvirrende ansigtsudtryk forsvandt, og jeg smilede af hans dejlige smil.

”Done” sagde jeg, og smed efterfølgende det blodige håndklæde på fliserne.

”Thank you” smilede Harry stadig, og greb sine hænder rundt om mig. ”Auch” udbrød han, da den venstre hånd rørte den højre bag min ryg.

”We have to get to a doctor to get it checked” sagde jeg bekymret for om den var forstuvet.

“No. It’ll be fine” forklarede han, og nærmede sig for at kysse mig. Jeg havde lovet mig selv, at i aften skulle der ikke være nogen følelser. Ikke nogen dårlige følelser, så derfor kyssede jeg Harry tilbage. Hans læber smagte en smule af vodka, så havde han jo fundet noget at drikke.

……………..

En time efter, var jeg inde på dansegulvet og gav den gas med Miley. Justin var taget hjem, lige efter han havde fået alle plastrene og bandagerne på. Harry havde også fået en bandage på hans hånd, som han havde ondt i. Jeg ville alligevel gå til lægen med ham, selvom han sagde at han ikke ville.

”Beer pong, beer pong, beer pong!..” hørte vi en flok mennesker råbe så det overdøvede musikken en smule. Miley og jeg kiggede begge hen mod de råbende mennesker, og så de havde stillet en masse røde kopper op. Jeg vidste med det samme hvad de ville. Jeg spurgte ikke Miley, hun fulgte bare med.

Vi nåede til menneskerne, hvor jeg fandt Harry der allerede så ud til at have prøvet en gang.

”Any volunteers?” råbte én. Jeg ville spørge hvad han hed, men inden jeg gjorde det, tog Miley fat i min arm, og holdte den op i vejret med sin egen, så vi begge rakte hånden op.

”Ayy. Two volunteers” råbte den samme fyr som før, og førte os over for den modsatte bordende af Harry. Hans smil fyldte hele hans ansigt, og kunne ikke lade være med at grine af hans dejlige smil. Det hér blev sjovt.

”And who’s gonna be Harrys partner?” spurgte han råbende, var han værten eller hvad? Han irriterede mig indtil videre.

”His name’s Daniel.. Call him Dan” smilede Miley, som hentydede til ham der råbte.

Der var én der rakte hånden op i vejret, og kom til syne. Oh. My. Lord.

”And that’s Rihanna..” smilede hun, og pegede hen mod Rihanna, som havde meldt sig frivilligt til at være Harrys partner. Det hér er ikke sandt. Jeg skulle til at spille beerpong med Rihanna, Miley Cyrus og min kæreste Harry Styles. Jeg er heldigere end jeg troede.

”Let’s do this!” råbte hun efter at have givet Harry et kram. En smule bekymret blev jeg, da Harry allerede var fuld, og blev mere fuld lige om lidt, mens han spillede beerpong med sit celebrity crush. Jeg var blevet hans celebrity crush efter han havde mødt mig, men før det, var hun. Så en lille smule bekymret det var jeg. Men heldigvis havde jeg bygget et stærkt nok bånd op med Harry, så jeg stolede på ham. Det gjorde jeg, ikke?

…………….

”Whuuuw” råbte Harry og Rihanna da de ramte en af kopperne, hvor de så havde vundet.

”Damn it” sagde Miley smilende, hvorefter jeg tog en kop med et eller andet alkohol i, der stod på bordet, og drak den selvom spillet var ovre.

”Congratulations” smilede jeg, da jeg var kommet helt over til Harry.

”Well thank you” hikkede han, og placerede sine læber på mine, der gav en grim blanding af forskellige smage alkohol. Jeg trak en smule væk, og udbrød ”Eww” på grund af smagen.

”What you didn’t like it?” han svajede en smule på grund af den mængde alkohol han havde fået.

”You don’t taste good” sagde jeg, og tog en slurk af min kop, da det smagt meget bedre end Harrys læber.

”How do you know that when you haven’t given me a blowjob yet” hviskede han i mit øre mens hans store skadet hænder nussede mine arme. Jeg spyttede straks, hvad end jeg havde i munden, ud, tilbage i det røde plastik.

”You didn’t just say that” undskyldte jeg for ham, mens jeg kiggede overraskende på min kæreste. Han trak armene til sig selv og holdte dem op i vejret, som sit forsvar og sagde ”No!”.

Jeg rystede bare grinende på hovedet, hvor han fangede mig i hans arme igen, så de nu var rundt om mine hofter. Jeg slyngede mine arme om bag hans nakke, stadig med min kop i min hånd, og mødte ham i et kys, og prøvede at ignorere den grimme smag.

Midt i kysset kunne jeg mærke en hånd på min ryg, hvor jeg kiggede over min skulder for at se hvem det var.

”We have to get home now” sagde Liam og prøvede at overdøve musikken. Jeg slap grebet om Harrys nakke, og vendte mig helt om.

”What? The party has just begun” smilede jeg, og lavede et lille move. Kunne godt mærke alkoholen havde taget over mig.

”Well if you want us to drive you home, we’re going now” sagde Liam irriteret, og kiggede frem og tilbage på Harry og jeg. Selvom jeg var fuld, var jeg ikke idiot. Jeg kunne sagtens se, at der var sket noget med Liam. Han var i hvert fald ikke i et godt humør lige nu.

”Fine” opgav jeg, da Harry ikke sagde noget, og fulgte efterfølgende efter Liam, gennem de dansende mennesker, og ignorerede bare Liams dårlige humør.

”Why would you do that. You said it yourself ’the party has just begun’” sagde Harry til mig, men fulgte alligevel med udenfor.

“I did. But who said we can’t have a party for ourselves” smilede jeg, og greb igen fat i Harrys nakke, med hans smilende mund mod min.

”I like what you’re thinking” smilede han og hoppede to gange med øjenbrynene, inden Liam råbte ”Are you coming?” for at overdøve larmen.

Vi slap vores kys, og fulgte igen med Liam udenfor.

Vi kom den kolde mørke luft i møde da vi trådte ud af Mileys hoveddør, og ud i indkørslen. Jeg tog en dyb indånding, og nød den kolde friske luft fylde mine lunger.

……………………………

Liam kørte nøglen ind i nøglehullet og drejede nøglen om da vi stod foran vores hoveddør, hvorefter han gik indenfor, men tog en arm om Sarah inden, og førte hende ind på deres værelse. Liam og Sarah havde ikke snakket hele vejen hjem, andet end Liam der tog sin hånd på Sarahs lår, og hviskede ”Are you okay?”. Jeg sad bag hende, så jeg kunne se hende ryste på hovedet, hvor en tåre gled ned langs ruden, da hun sad lænet op af den. Harry og jeg fjollede og kælede en smule på bagsædet, som nogle små børn, med meget beskidte tanker, og lod slet ikke mærke til de andre i bilen.

Da jeg lukkede hoveddøren efter Liam og Sarah var gået ind på deres værelse, vendte Harry mig straks om, så jeg stod lænet op af døren, og omfavnede med det samme mine læber med hans. Han havde fået en meget bedre smag, da vi begge tog et tyggegummi vi havde i bilen, og tygget på det. Vi smed det ud af vinduet undervejs, så vi havde en mynte eftersmag i munden.

Hans tungen ramte min, kort efter vores munde åbnede, og han bukkede sig ned hvor han greb fat om mine lår, og bar mig op med mine ben rundt om hans liv, stadig lænet op af døren.

”Take me.. Here” mumlede jeg forpustet mellem kyssene, og nød hver berøring.

”We can’t..” mumlede han ligeså forpustet som jeg.

Jeg trak ham væk fra mig, så han ikke kunne kysse mig, men holdte mig stadig. ”Why not?” spurgte jeg forvirrende, og var sikker på at det var alkoholen der snakkede.

”Because we’re drunk” forklarede han, og kunne stadig ikke forstå ham, da det ikke var et problem for hvad?.. to sekunder siden!

”So?” forklar mig nærmere menneske, tænkte jeg, og havde garanteret det samme udtryk.

”I can’t have sex with you while you’re drunk” forklarede han og kunne stadig ikke forstå ham. Jeg kiggede stadig spørgende på ham, mens han stille satte mig ned, så mine fødder ramte gulvet.

”Because if I have sex with you while you’re drunk, I won’t be able to know if you really want to have sex with me. You do stupid things while you’re drunk, and I do too, but I won’t have sex with you while you’re drunk because then you can’t remember anything, and then I have to explain it to you the day after” han begyndte at blive lidt følelsesmæssig og romantisk på same tid.

“I would always want to have sex with you. And if I couldn’t remember I would love for you to tell me” smilede jeg, og prøvede at få det til at lyde så følsomt og romantisk som muligt, selvom det ikke hjalp.

Han undgik nu øjenkontakt med mig, og sagde lavt og flovt ”You didn’t like it the last time I told you”. Jeg havde stadig mine hænder bag nakken, og nussede hans krøllede hår, mens jeg kiggede undrende på ham.

”What? When?” spurgte jeg forvirret.

”When you were with Justin, and I kissed you at the Hawaii bar… I told you later that night what happened and you said..” han tog en dyb indånding, og kiggede op mod loftet, så jeg kunne se hans skinnende øjne var fyldt op med vand. Det var ikke svært at se, at han havde svært ved at sige det. ”You said ’Oh no’..” tøvede han og undslap hans luft fra lungerne, samme tid med en tåre.

Han havde husket ordene. Var det sådan noget som det han havde sørget over?

Jeg tog mine hænder på hans varme kinder, da alkoholen havde varmet ham op, og tvang ham til at kigge mig i øjnene.

”I didn’t regret that… I was thinking ’What is Justin going to say?’” forklarede jeg ham, hvor hans vand fra øjnene løb ned langs hans skrammet kinder, mens han spændte hans mund og skadede øjenbryn.

”I didn’t regret it.. I would never regret being together with you. Drunk or not” hans øjne lyste op da ordene havde forladt mine læber. Men han så alligevel ked af det ud. Hvorfor?

”Harry.. What’s wrong?” spurgte jeg bekymret, og prøvede at få øjenkontakt med ham. Men det var lidt svært da han undgik mit blik.

Han undlod et pust fra sine lunger, og sagde lavt, men med hans sædvanlige dybe stemme ”It’s been a hell without you Emma..” begyndte han, og lod nu sine tårer slippe løs. Bare den sætning han sagde, tog jeg armene omkring ham, og lagde mit hoved på hans skulder, og lod ham græde og tale ud.

”Every time I’ve seen Justin look at you or touch you, it took everything in me not to beat the f*ck out of that guy. You didn’t deserve him.. He was nice to you and all, but… you were mine. You were my girl. You always has been… When he touched you, I just thought of you.. I thought what you would think of me. What you would say. If I did it, I would think to myself.. ‘Would she ever see me again if I did that?’. Just because I was scared that you would never see me again, I kept my distance… But now I got you.. Now you’re officially my girl. So I thought.. ‘What would you think if Justin attacked me?’ would you ever see him again? I know it was a stupid thought, but… it was worth the try.. So I provoked him, until he attacked me…” græd han, mens jeg lyttede med forstående tårer i øjnene. Jeg nikkede bare, så da jeg ikke sagde noget talte han videre.

”When he told me directly to my face that you’ve gotten better in bed.. I couldn’t handle it anymore… He’s never told me about him touching you, so I wasn’t sure.. But when he did, I went off.. That’s why he was hurt more than me” forklarede han, mens han trak sig til sig selv så vi kiggede hinanden i øjnene. Og i det hans nu røde øjne skar ind i mine, opdagede jeg en tåre trille ned af min kind.

”Why are you crying?” hans stemme knak, men kunne alligevel høre en forvirring.

”I just.. I’ve just realised that I’ve been with a guy for almost a year, who would say something like that… Who would talk about me like that” sagde jeg, og undslap endnu en tåre, så det fik Harry til at finde mig I endnu et kram.

Jeg lagde mit hoved på hans bryst, imens han nussede sin varme hånd langs min ryg, hvor jeg sagde lavt ”Im jut happy I chose you..”

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...