Love, or?


0Likes
0Comments
164Views

1. love, or?

Nu skete det snart, om 3 skridt ville hun åbne døren til hendes klasseværelse og der ville hendes dejlige kæreste Simon sidde. De havde aftalt at mødes en halv time før skolen, så de lige kunne snakke lidt sammen efter ikke at have set hinanden hele sommerferien.

Hendes veninde var kommet over aftenen før så de kunne aftale hvilket tøj hun skulle have på når hun mødte sin kæreste igen efter en alt for lang ferie. Nu stod hun udenfor døren i sin sorte nederdel med en blomstret top, hun syntes selv hun så ret godt ud. Hun træk vejret dybt og åbnede døren til klassen, der sad ikke nogen det var bare et tomt lokale med den samme dumme bordopstilling som sidste år. Der lugtede sjovt nu hvor hun var vant til at have været ude i den friske luft hele ferien, men snart ville hun, og sikkert også hele hendes klasse vænne sig til at være små slaver i et stinkende lokale igen. Hun sukkede dybt og tog sin taske på ryggen imens hun gik langsomt ind i klassen. Hun satte sin taske på sit bord, og vendte sig om, der stod han, dejlige Simon.

Han var endnu pænere end hun huskede, selvom hun havde et billede af ham hun havde kigget på hver aften, ikke nok med at han var pænere end han plejede så havde han også en rose i hans venstre hånd. Han rakte hende rosen, men så ikke glad ud imens. Han gik hen og krammede hende, og sagde lavt ”Babe, jeg har noget alvorligt vi skal snakke om” hun kiggede på ham og var lige ved at tude. De stod lidt, uden at snakke, han fortsatte ”jeg tror jeg har fundet en anden” nu kunne hun ikke holde tårerne tilbage hun tog hurtigt sin taske og løb, da hun nåede døren vendte hun sig om og råbte ”du tror du har fundet en anden? Sådan noget ved man bare!” hun smækkede døren da hun løb ud.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...