Elsk mig i nat


2Likes
0Comments
320Views
AA

3. kapitel 2..

Klokken 20:00

Jeg fik en SMS

Alice: "hey bedste veninden kommer du ikke til fest iaften"

Mig: "hey dejlige jeg er sammen med en desværre babe"

Alice: "tag hende med"

"vil du med til fest" spørger jeg

"hvem holder den" spørger amanda mig om min

"bedste venindes kæreste Adam"

Mig og Amanda ankom til festen, vi trådte ind ad døren og huset var fyldt med mennesker. Vi fulgte den lange gang, og kom ind i en stor, åben stue, den store glas dør ud til haven, stod åben. I haven var der en stor pool og over i et hjørne stod der et rundt bobleblad, med masser af skum i, der var skum udover det hele. Det var faktisk lidt sejt. Jeg hev Amanda med over til baren, for at få en drink.

"To glas cola blandet med vodka" sagde jeg og lagde nogle penge på bardisken. "Meget vodka"

Jeg havde aftalt med Amanda, at vi skulle drikke os selv i hegnet i aften, så det skulle skam også holdes. Vi fik vores glas og vi tog imod dem, vi gik videre udenfor. Der var virkelig varmt, nok fordi vi var omgivet af så mange mennesker, også var der bare idetheletaget mange grader udenfor. Jeg tog min bluse af og lod den hænge over min arm.

*

Amanda havde allerede fået en del alkohol ned, og for at være ærlig, så havde jeg også selv. Ligepludselig sad vi bare i alt det skum og vand, sammen med nogle gutter og nogle tøser. Jeg gned stille mit ene ben op ad Amanda's, jeg stoppede og lagde så min hånd på hendes lår, hun stønte lavt. Jeg tog hendes hånd og fik hende med op af boblebadet, jeg hev hende med indenfor og op ad trapperne, vi nærmest brasede ind på alle værelserne, men alle var bare optaget, vi nåede det sidste værelse af dem alle, det lignede et drenge værelse, sikkert Adam's.

Vi gik ind på værelset og lukkede døren, mine læber ramte Amanda's og vi bevægede os over imod sengen, jeg lagde mine hænder på Amanda's hofter, og væltede hende ned i sengen, hvorefter jeg satte mig på hende, med et ben på hver sin side af hende. Jeg plantede små blide kys på hendes hals, jeg kysede hende fra halsen og hele vejen ned til hendes navle.

"Du er så fantastisk" stønnede hun lavt, jeg hev langsomt hendes trusser af, jeg lagde mig halvt ved siden af hende, halvt på hende, jeg kærtegnede hendes kind, idet jeg plantede et kys på hendes læber. Jeg lod min hånd glide over hendes bryst, og ned til hendes 'vagina'.

Næste gang bliver det min tur, til at nyde det.

*

Jeg vågnede op i min egen seng, der var en slem banken i mit hovede. Jeg kunne næsten ikke huske noget fra festen.

"Godmorgen" hørte jeg hende sige og kyssede mig på kinden "har du sovet godt?"

"Mmm" mumlede jeg og var i gang med at strikke mig langsomt, jeg gav et lille støn, hun grinede!

"kom så op og i tøjet" hørte jeg min mor kalde nede fra stuen "der er morgenmad om 10 minutter"

"Vi kommer. Orrrgg drikker aldrig mere" sagde Amanda og grinte selvom vi alle godt vidste det ikke passer hun elsker at drikke sig hammer stiv

Vi fandt vores tøj og tog det på, på en eller anden måde lå min g-strang på gulvet. Jeg trak på skulderne og vi ned til min mor.

"Pandekager! Jeg elsker pandekager!" Udbrød Amanda, jeg kiggede underligt på hende, hvorefter jeg begyndte at grine. "Hvad?"

"Ikke noget" grinede jeg, hun trak på skulderne og vi satte os ned, min mor stillede pandekagerne på spisebordet og vi begyndte at spise. Jeg spiste 3 og Amanda spise nok, sådan cirka 8-9 pandekager, en ren drømme pige.

Klokken: 8:00

Det bankede på døren "min mor er her" sagde Alice med et surt ansigt hei Minskat har savnet dig så meget skal vi til at komme hjem sagde alice mor jaja mor det kan vi vel godt jeg vil ikke ha du rejser Alice jeg vil hellere ikke rejse 3 timer væk fra dig kan det bliver værre tag så dine tasker vi skal til at hjem efter der var gået 5 minutter ja mor jeg kommer vi ses snart håber jeg sagde vi i kor og grinte og krammede de gik ud af døren så blev der stille når hun ikke er der hvad skal jeg så lave snakke med mig selv nej det er kedeligt jeg gik op på mit værelse tog mig computer lagde mig på sengen tændte fo tv'et og for min computer gik på facebook skrev en ny status "taak for en vidunderlige 2 dage håber start vi ses igen savnede dig allerede Alice!!<3<3"

Der gik ikke mere end 5 min fik jeg en notifikation " selv tak det var rigtigt hyggeligt savner fandme også dig!<3"

Skriv til hende i chat hvad hun ville gør ved mig næste gang vi var sammen fik hurtigt svaret og det var Først ligge mig oven på dig (ikke helt sådan med mine knæ på sengen) kysse dine læber også ned Af din mave samtidig min hånd langsom glider under dine trusser tager dem af det samme med din bh laver bolle bevælgser over din krop uden jeg gør den kravler ned af din krop tager 2 fingre ind i din våde mis "ind ud ind ud" tager dig om livet tager mit hovedet ned til din mis lukker mine øjne og slikker dig du giver et lille støn og tager din hånd ned til min fisse (vi er nøgne) tager dildoen frem tager den ind i min hund sutter på den og tager den ind i dig Uhhh ja kommet du med kysser dig på din mis samtidig jeg rør ved dine dejlige bryster tager dig om på siden og vi begge laver bolle bevælgser og kysser og ja vi nyder det.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...