Troede det var kærlighed - benjamin lasiner


3Likes
0Comments
361Views
AA

2. troede det skulle være os

Det er nu 14 timer og 47 minutter siden min kæreste slog op med mig efter næsten 5 måneder sammen. Jeg har aldrig i hele mit liv følt mig så fortabt som jeg er lige nu. Jeg er 17 år men føler jeg har elsket hende i 100 år.

I går havde vi aftalt at jeg skulle komme ned og besøge ham . Jeg kommer ind og vi kysser som vi plejer at gøre når vi sås, jeg smider min jakke og sætter mig. Jeg kan godt se at han virker lidt fraværende, så jeg går hen til hende og spørger om der er noget galt. Han kigger på mig siger "Jeg slår op". Fuck hvad sker der, mand? Vores forhold kunne da ikke være bedre, vi havde det sgu da pissegodt sammen, jeg har aldrig grædt over for en dreng før. Det eneste jeg siger er "Hvorfor??". Han siger det eneste, jeg ikke ville høre. "Jeg var sammen med en anden".

Jeg brød helt sammen, græd som pisket, mens han stod der og så ud som om det ragede hende en fjer, og så kom den klassiske undskyldning om at vi var gledet fra hinanden, og vi aldrig var til de samme ting. Jeg gjorde måske det dummeste jeg kunne gøre, jeg skred. Jeg kunne ikke høre på det, det passede ikke. Vi skulle være sammen, fuck jeg elsker ham. Jeg har ikke snakket med ham siden, jeg har det så pissedårligt, så skide dårligt..

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...