Troede det var kærlighed - benjamin lasiner


3Likes
0Comments
324Views
AA

1. fortælling om hvordan vi mødes

Jeg vil gerne fortælle om min første rigtige forelskelse. Det var i sommer. Jeg har aldrig rigtig været forelsket før jeg så ham, det fandt jeg ihvertfald ud af, for jeg glemte alt omkring mig. Jeg kunne ikke koncentrere mig, og tænkte ikke på andet end ham hele tiden. Jeg havde aldrig troet på det dér med kærlighed ved første blik, men jeg blev overbevist. Han stod der med sit flotte brune hår og blå øjne og snakkede med sin ven. Han har boet i den samme by som mig i over 2 år uden at jeg havde lagt mærke til ham.

Jeg arbejder i butik så der er altid gang i den, og tid til være ukoncentreret. Jeg stod bare der og kiggede på ham uden at sanse tid og sted. Jeg har altid været, eller ville være en hård fyr som altid har grinet når en af vennerne har sagt de var forelsket. Hvis det var forelskelse ville jeg være det hele mit liv!

Da jeg lavede lort i det pga. min fraværenhed og kunden gjorde mig opmærksom på det, kiggede han selvfølgelig i den retning som jeg var i, og fik øje på mig, Jeg blev total rød i hovedet og prøvede at kigge væk og lade som om, jeg ikke havde kigget på ham de sidste 5 min. Jeg tror aldrig nogensinde jeg glemmer det udtryk han havde, det var ligsom han godt vidste jeg havde kigget på ham. Hans mega nuttede smilehuller kom til syne, og også hans fantastisk søde øjne. Nå, men han gik videre.

Jeg ville bare se ham igen, jeg fik fri fra arbejde ved omkring 20-tiden, og tog hjem. Jeg ringede til en veninde og spurgte om hun ville med ned i byen. Det kunne jo være at jeg så ham dernede. Vi tog derned, travede rundt og kiggede på vinduer, andet er der jo ikke at lave på en onsdag i en halv-lille provinsby. Vi gik over i det lokale bowligcenter og hang ud lidt, og efter et stykke tid blev vi enige om at smutte hjem. Vi gik gennem byen hjem, og pludselig som jeg havde mistet håbet om at se ham ved et tilfælde nede i byen, var han der med sin venner. De sad på en bænk og snakkede. Vi gik hen imod dem, og jeg blev totalt varm, og begyndte at småsvede. Da vi var ca. lige ud for dem, kiggede han op og så mig, men kiggede hurtigt væk igen og snakkede videre med sin venner.

NEDTUR, tænkte jeg. Nå men som jeg nævnte tidligere, er jeg en hård fyr som ikke ville tabe ansigt over for en kammerat. Så jeg råbte da vi var lidt væk, "Hvor har du været hele mit liv?" Jeg vendte mig om og kiggede om han havde hørt det. Det havde han, for han kiggede i hvert fald på mig.

Nå men det blev torsdag, og jeg havde været på arbejde og havde fået fri kl. 23. En af mine venner kom og hentede mig og spurgte om jeg ville med over og have en øl. Det kunne vi jo godt. En del øl efter oppe på de lokale diskotek, var stemningen ved at være der, og hæmningerne smidt. Så kom han gående ind af døren.

Jeg som havde gået på det diskotek i 1 års tid, havde aldrig set ham deroppe før, og så kommer han! Jeg sidder lidt og kigger, da jeg kan se at jeg ved hvem hans venner er. Jeg ser at han går på toilettet og går op til sin ven, som jeg havde snakket med før dette, og spørger om han havde en kæreste. Og "Thank you, God" det havde hun ikke. Han kommer tilbage fra toilettet og ser at jeg snakker med hans ven hun sætter sig og falder hurtig i snak med en anden. Min veninde kommer, og kan godt se at jeg har en på kornet, og sætter sig ved bordet, Snakken går og jeg er faldet i snak med ham og det kører bare.

Pludslig smutter min veninde og hans ven, så det kun er mig og ham der sidder ved bordet, og det var straks værre. Genert som jeg er, bliver det ikke til mange ord, tiden skrider frem og isen bliver brudt, jeg tager hans hånd. STILHED, Yess jeg gjorde det sgu, men det bedste af det hele var at ham gav den et klem. Der gik ikke lang tid før vi kyssede, og jeg var i himmelen.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...