Ho Ho Ho

Dette er en jule historie og der kommer et afsnit hver dag, så jeg vil ikke afsløre hvad der sker! Hvis i vil vide hvad der sker bliver i nødt til at læse med! ;)

0Likes
0Comments
357Views
AA

3. 3. December

Da Muffin og Merry vågnede kunne de stadig ingenting se. De tumlede rundt og ledte efter den smalle dør. Da de fandt den var det allerede blevet lidt lysere, faktisk så lyst at man kunne se omridset af sin pote hvis man holdt den op foran sit ansigt.

Da de kom ud i værkstedet mødte de et syn de aldrig nogen sinde havde troet de skulle se. Der var fyldt med nisser, men noget var galt. Nisserne var ikke i gang med at lave legetøj, de smadrede værkstedet. Og det værste var deres øjne... Helt hvide, som var de tryllebundet.

Muffin skulle til at springe frem fra deres gemmested men Merry trak hende hurtigt tilbage. "Muffin! Vi bliver nødt til at tænke logisk. Der er noget alvorligt galt, og jeg tror ikke nisserne har tænkt sig at hjælpe nogen. Måske gør de oprør mod Julemanden? Vi bliver nødt til at hjælpe ham, men først må vi udtænke en plan." Og med de ord trak de sig tilbage i det lille kammer.

Da det endnu engang blev mørkt havde de små bamser udtænkt en plan. Men det var blevet så mørkt at de ikke længere kunne se andet end mørke. De aftalte at udføre deres plan den følgende dag. Efter en lang dag kunne de endelig hvile sig.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...