Wat wilt hij van me?

Een verhaal over een meisje dat plots ontdekt dat iemand haar achtervolgd. Maar dat is nogmaar het begin! Ze moet verschillende opdrachten volbrengen, anders word ze gestraft.Zo word ze behandeld als een hond met een schokhalsband,.... Zal ze ooit terug thuis geraken??? Lees het verhaal als je wil weten hoe het afloopt! Veel leesplezier! x

0Likes
0Comments
270Views
AA

3. Ik zie, Ik zie, alles wat je doet ....

k was zo geschrokken dat ik mijn gsm liet vallen en in tranen uitbarsten, wie kon dat nu toch zijn?
Ik besloot al mijn vriendinnen op Facebok te vertellen wat er gebeurt was. Ook probeerde ik het telefoonnummer op te zoeken. Maar dit was zonder succes, het was een herlaadkaart dus je kon het nummer niet traceren. 
Ik begon helemaal te beven. Mijn vriendinnen op Facebook zeiden dat ik de politie moest bellen, maar ik dacht er anders over. Wat kon de politie nu doen, we hebben geen bewijs of geen nummerplaat of niks. 

Plots herrinerde ik mij dat ik alleen thuis was, de hele avond. Dus er was niemand om mij te beschermen. Ik ging naar beneden en draaide alle deuren op slot, dit gaf me al een iets veiliger gevoel. Ik ging terug de trap op naar boven, maar dan liep het mis.... 

Ik mistrapte mij en viel 10 treden naar beneden, plots werd alles donker....
Iets nadien was ik terug bijgekomen van de val en stond op, ik zag dat mijn lip aan het bloeden was. Dus liep ik naar de badkamer om te zien hoe erg het was. Ik nam een washandje en dopte tegen mijn lip. 5 minuten later was het bloeden al gestopt. 

Ik ging eerst terug naar boven, om mijn gsm te nemen en in mijn broekzak te steken voordat als er is iets zou zijn. Dat ik mijn ouders zou kunnen bellen. Ik nam ook mijn laptop mee naar beneden.

Eens ik veilig beneden was, kreeg ik een sms. Ik zag dat het weer van een onbekend nummer was, maar deze keer was het anders dan het nummer dat me had gebeld. Eerst durfde ik het niet te openen, maar ik kon mijn nieuwsgierigheid niet tegenhouden.
Dit stond er geschreven:
Heb je je pijn gedaan? Want het beste tegen een bloedende lip is er water tegen houden. 
PS: Ik zie,Ik zie, alles wat je doet.......


Nu werd ik pas echt ongerust hoe kon die man nu weten dat ik gevallen was??? .....

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...