Wat wilt hij van me?

Een verhaal over een meisje dat plots ontdekt dat iemand haar achtervolgd. Maar dat is nogmaar het begin! Ze moet verschillende opdrachten volbrengen, anders word ze gestraft.Zo word ze behandeld als een hond met een schokhalsband,.... Zal ze ooit terug thuis geraken??? Lees het verhaal als je wil weten hoe het afloopt! Veel leesplezier! x

0Likes
0Comments
286Views
AA

4. Ik wil niet mee !!!!

Ik durfde niet na te denken over hoe die man zou kunnen weten dat ik was gevallen en dat mijn lip gekwetst was. Ik keek heel het huis rond op camera's of microfoons, maar ik vond niets. Ik deed mijn laptop terug open en vertelde over de sms naar mijn vriendinnen. Toch wou ik nog steeds niet de politie bellen. 
Die avond ben ik toch nog uiteindelijk in slaap kunnen vallen omdat ik mezelf deed geloven dat het een grap zou zijn van iemand uit de klas om mij op te bellen en te smsen, want niemand anders wist mijn nummer. 

De volgende ochtend stond ik op en probeerde alles te vergeten, zodat mijn ouders niet ongerust hoefde te zijn. Ik maakte me klaar zoals anders en vertrok samen met mijn vriendin naar school.

Eens op school aangekomen, vroegen alle mensen wat er met mij was gebeurt, omdat mijn lip gekwetst was. Ik vertelde gewoon dat ik gevallen was op de trap. En dat er niets ernstig gebeurt was. 
Die middag vertelde mijn vriendin dat ze vandaag langer moest blijven omdat ze nog een toets voor Wiskunde moest inhalen. Dat wilde dus zeggen dat ik alleen naar huis moest. 

Die avond dat ik terug naar huis moest alleen, nam ik mijn mp3 speler en stak hem in mijn oren, zodat ik niets kon horen als iemand tegen mij zou schreeuwen. Ik fietste op een sneller tempo dan anders omdat ik snel thuis wou zijn. Maar toen ik aan het stukje spoorweg kwam, erg afgelegen, viel mijn ketting van mijn fiets. Moet dit er nu ook nog bij dacht ik. Ik probeerde mijn ketting er terug op te leggen, maar zonder resultaat, dus besloot ik om het korte stukje tevoet verder te wandelen. Ik kwam enkele tegenliggers tegen, maar ze reden gewoon door. Ik hoorde ook niets van wat ze zeiden want ik was nog altijd naar mijn luide muziek aan het luisteren

Toen plots op een gegeven moment  iemand een zakdoek voor mijn mond hield. Plots was ik helemaal verdoofd, ik kon nog alles zien en horen, maar ik kon mijn spieren niet bewegen. Toen zag ik dat er een man voor me stond. Hij nam me op en droeg me naar de zwarte auto die ik op de foto's had gezien. Ik wou roepen en schreeuwen en krabben en schoppen, maar ik kon niets doen. Hij legde me op de achterbank en er verscheen een grote grijns op zijn gezicht.

Ik dacht dat ik in een nachtmerrie was beland en dat ik elk moment nog kon wakker worden, maar helaas was het geen nachtmerrie het was echt!! 

Wat ging hij met me doen, waar ging ik heen, wie was hij,.... alle gedachten stroomde door mijn hoofd.
HELP HELP HELP, IK WIL NIET MEE !!! 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...