Wat wilt hij van me?

Een verhaal over een meisje dat plots ontdekt dat iemand haar achtervolgd. Maar dat is nogmaar het begin! Ze moet verschillende opdrachten volbrengen, anders word ze gestraft.Zo word ze behandeld als een hond met een schokhalsband,.... Zal ze ooit terug thuis geraken??? Lees het verhaal als je wil weten hoe het afloopt! Veel leesplezier! x

0Likes
0Comments
223Views
AA

1. Hoe het begon...

Op een warme woensdagnamiddag, had ik afgesproken met vriendinnen. We hadden besloten om met zen alle te gaan zwemmen en daarna nog wat zotte foto's te nemen in de nabije speeltuin. 

Ondertussen was het al laat geworden en we besloten naar huis te gaan. Ik reed samen met mijn beste vriendin naar huis omdat ze 5 straten verder woonde dan mij. Eens we aan mijn huis waren, nam ik afscheid met een dikke knuffel en zei tot morgen. Ik ging naar binnen en draaide mij om en zwaaide nog is naar haar. Ik sloot de voordeur en ging naar mijn kamer. Ik nam mijn camera en nam terwijl ook de usb-kabel. Ik opende mijn Facebook en zag dat mij  vriendinnen al thuis waren. Hier ging ons gesprek verder. Terwijl ik op Facebook zat te chatten en muziek zat te luisteren, plaatste ik de foto's van mijn camera over op mijn computer. Er verscheen dat dit 5 minuten in beslag zou nemen. Ondertussen deed speelde ik nog een liedje af en deed verder op Facebook.

Na 5 minuten verschenen de foto's op mijn beeldscherm. Ik vertelde direct aan mijn vriendinnen dat ze geüpload waren en stuurde ze direct door naar hun. Ik bekeek alle foto's en zag dat er heel mooie tussen stonden. 

Even daarna verschenen er al direct meldingen op Facebook dat mijn vriendinnen een nieuw album hadden gemaakt. En dat ze hun profielfoto en omslagfoto hadden veranderd. Al op minder dan enkele minuten kregen de foto's enkele like's.

De volgende dag op school hebben we op de speelplaats nog veel verdergepraat over te toffe tijd die we gisteren hadden. 

Plots kwam er iemand van op school naar onze groep toe. Ze kwam zeggen dat we gisteren mooie foto's hadden genomen, maar vroeg wie die man op de achtergrond was. Ik verschoot en besliste om na school,wanneer ik thuis was, direct te kijken naar de foto's. Die namiddag op school kon ik niet meer opletten.

Ik moest weten wie ze had gezien en wie er bij ons op de foto stond...

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...