I teach you....

Na Achely's dood weet Harry geen weg meer met zichzelf. Hij gaat zo vaak mogelijk langs bij haar graf en ook bij haar ouders ,maar wat als blijkt dat Achely een zusje Lottie van 14 jaar heeft.

5Likes
2Comments
697Views
AA

4. Wat moet Lottie met hen

HARRY'S POV:
"Haz zullen we straks iets gaan drinken?" "Sorry Lou, ik heb al afgesproken." "Hazza je kan nu toch al geen nieuwe date hebben en Ach dan!" "Lou het is geen date! Ik ga draai-de-fles spelen en jij denkt dat ik Ach kan vergeten, ik zal Ach nooit vergeten Lou!" De tranen kwamen in mijn ogen. Louis legde zijn hand op mijn schouder en zei: "Het spijt me Hazza-Bear." Ik sloeg zijn hand weg en zei: "Lou laat me met rust!" Ik loep huilend weg naar mijn kamer en ging daar op mijn bed liggen. Even later hoorde ik een klop op de deur en ik zag Lottie. "Hey Harry wat is er?" Ze ging naarst me op bed zitten en keek me aan. "Niets laat maar." Zei ik terwijl ik mijn tranen wegveegde. "Kom we gaan naar je vrienden." Ik stond op en we gingen naar mijn auto.

AANGEKOMEN BIJ DE VRIENDEN VAN LOTTIE

"Thanks voor de rit Haz, ow is het ok als ik je Haz noem?" "Tuurlijk, kom laten we naar binnen gaan." Ze knikte en we stonden voor de deur, een meisje met knal rood haar vol met piercings en helemaal in het zwart deed open. "Heeey Lot kom binnen en is dat Harry Styles van Done Direction!" Ik trok mijn wenkbrauwen op en zei: "excuseer wat zijn jij." Ik stapte op hij af, maar Lottie trok me terug. "Kom Haz we gaan naar binnen." En ze trok me mee naar binnen, binnen zaten nog meer kinderen in het zwart gekleed met Tatoes en piercings, het rook er naar sigaretten en  alcohol, wat moet Lottie met hen?

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...