I teach you....

Na Achely's dood weet Harry geen weg meer met zichzelf. Hij gaat zo vaak mogelijk langs bij haar graf en ook bij haar ouders ,maar wat als blijkt dat Achely een zusje Lottie van 14 jaar heeft.

5Likes
2Comments
673Views
AA

5. bloed

HARRY'S POV:

"En wie moet jij dan wel zijn?"' vroeg 1 van hen. "Wacht is dat niet 1 van die gasten uit die gay-band."(a/n sorry voor dit) Ik fronsde mijn voorhoofd en keek de jongen aan die dat zei, ondertussen stak hij een sigaret in zijn mond. "Euh exuseer, wat zei je net?" zei ik terwijl ik dichter naar hem toe stapte. "Je hoorde me wel gay-boy!" Ik draaide me om naar Lottie, maar ik zag dat ze in een zetel zat met een fles streke drank in haar hand. "Lottie what the fuck!" "Waaaaaat iiiiiiiiiiiiiisssssssssss heeeeeeeeet probleeeeem Haaaaaaaazzzzzzzz?" Omg hoe snel kan iemand zat worden, daarna stak ze een sigaret in haar mond. Nu was het genoeg, dit meisje was haar leven aan het verpesten, door op zo een jonge leeftijd al zo veel te drinken en te roken. Ik liep naar haar toe en pakte haar op. "Bedtijd Lot." Ze begon te jameren als een klein kind: "Maaaaar iikkkkeee niiieeettt wieeeeeellll!" "Lot please je kan niet eens een fatzoenlijke zin maken." Ik wilde naar buiten lopen met Lottie in mijn armen, maar ik werd tegen gehouden door een van de jongens. "Ze zei nee geloof ik!" "Wat is jou probleem gast, ze is dronken en nog maar 14, laat me haar naar huis brengen!" Voor ik het wist voelde ik een helse pijn, het liep het bloed langs mijn gezicht en ik viel op de grond. Lot viel naast mij neer en was bewusteloos, ik keek naar haar, maar kreunde het uit vn de pijn, omdat de jongens allemaal in mijn buik, in mijn heup en tegen mijn hoofd begonnen te te trapen. Mijn ogen vielen dicht met helse pijn...

 

LOTTIE'S POV:

Ik werd waker op een koude grond, in een vreemt huis. Ik ging rechtop zitten en kreunde, mijn hoofd deed zo veel pijn. Plots zag ik Harry op de grond liggen, helemaal onder het bloed. WHAT THE FUCK is er gebeurt!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...