gone (1D not famous)

sanne word heel erg gepest. priecies op het moment dat ze het niet meer trekt leert ze Niall kennen een schattige blonde jongen. hij komt uit Ierland en woont nu in Nederland. Niall komt voor sanne op en ze worden heel goede vrienden. ze leert Harry, Liam, Louis en Zayn kennen via Niall. thuis gaat het steeds slechter de enige optie is vluchten...

0Likes
0Comments
124Views
AA

2. nieuwe buren

Sanne:

op eens gaat de deurbel, mijn vader is inmiddels in de keuken en schreeuwt dat ik open moet doen. als ik de deur open doe zie ik 2 blauwe ogen die me aanstaren, ze bekijken me van top tot teen en dan begint de jongen te praten. hoi ik ben Niall ik ben hiernaast komen wonen. mijn moeder zei dat ik hier lang moest gaan omdat hier iemand van mijn leeftijd woont. en hoe heet jij? ik ben Sanne. Leuk dat je hier bent komen wonen. sorry maar ik moet nu echt verder met mijn huiswerk, ik kom je wel een keer opzoeken, zei ik toen ik de deur weer dicht deed. wauw wat was hij knap zeg, zou hij bij mij op school komen? ik hoop het maar. ik hoor mijn vader vragen wie er aan de deur was. de nieuwe buurjongen, hij wou kennismaken hij lijkt me erg aardig.  dat vroeg ik toch helemaal niet! begon mijn vader te schreeuwen. ik dacht dat je dat wel wou weten zeg ik zacht. niet zo brutaal jonge dame. zegt hij als hij dreigend op me af komt lopen. hij pakt mijn arm stevig vast en voor ik ook maar iets kan zeggen geeft hij me een klap. ik voel d tranen in mijn ogen e loop naar de tafel waar mijn huiswerk op ligt. ik pak het op en loop naar mijn kamer.

 

Niall:

ik verveel me echt dood in Nederland. zeg ik tegen mijn moeder als ik neerplof op de bank. er woont een meisje naast ons van jouw leeftijd, misschien kan je daar even langs gaan om kennis te maken? ik sta op met een zucht en loop naar het huis van de buren. als ik aanbel doet een meisje met mooie groene ogen en golvend bruin haar open. ik merk dat ik aan het staren was want ze lijkt zich nogal ongemakkelijk te voelen. snel begin ik met praten. hoi ik ben Niall. ik ben hiernaast komen wonen en mijn moeder zei dat ik hier langs moest gaan omdat hier iemand van mijn eigen leeftijd woont. en hoe heet jij? het meisje kijkt een beetje verbaas den geeft dan antwoord. ik ben Sanne. Leuk dat je hier bent komen wonen. sorry maar ik moet nu echt verder met mijn huiswerk, ik kom je wel een keer opzoeken zei ze terwijl ze de deur weer dicht deed. wow zo'n mooi meisje heb ik nog nooit gezien dacht ik bij mezelf toen ik terug liep naar huis.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...