love is in the air

(this is a swedish fan fiction) Denna novell handlar om 17 åringarna Inez och Ida från Sverige, de är i Australien på semester i några veckor där de träffar deras livskärlek.
Inez är en månad äldre än Ida, hon är en kort och smal brunett.
Den andra brunetten Ida är några centimeter länge och lite större än Inez.

2Likes
0Comments
643Views
AA

8. du kan lita på mig

När vi står i hissen och ska säga hej då till tjejerna ger de oss varsin kram, jag kramar förstås tillbaka, men när jag kramar Ida så är det inte den där, varma, mysiga, glada kramen jag brukar utan den blir bara kall och ledsen, vilket jag tror hon märkte för hon kolla lite konstigt på mig när hon släppte mig för att gå till sitt rum.

 

Idas perspektiv

- Är det bara jag eller blev hemresan lite väl stel, frågar jag Inez när vi precis kommit innanför dörren till vårat hotellrum.

- Nä, jag tyckte också det, jag tyckte att Zayn och Liam verka lite nere, säger Inez och tar ut en flaska vatten från kylskåpet.

- Något är definitivt fel, säger jag och sätter mig på en av köksstolarna

- Aja men vi tar det lite senare, vad säger du lust att ta en liten sväng på stan och shoppa lite, frågar Inez för att lätta lite på stämningen.

- Visst säger jag och skrattar.

 

Vi går runt en bra stund i massor av skoaffärer, klädaffärer, väskaffär, souveniraffärer och en hel massa annat. Inez verkar njuta riktigt bra av shoppingrundan, men jag kan fortfarande inte släppa tankarna på Liam och hans hej då kram, det var något som inte stod helt rätt till och jag vill veta vad det är.

Många affärer senare går vi äntligen hem, med några påsar var, till hotellet. Det har blivit ganska sent och solen har gått ner, så vi tar hissen upp till vårat rum för att göra oss beredda för natten.

Men jag kan fortfarande inte släppa tankarna om Liam, jag liggen en bra stund i sängen innan jag fattar beslutet att jag ska gå upp en våning.

- Vad är problemet? säger jag lugnt när Liam öppnar dörren.

- Problem? Vadå problem och vad gör du här så sent Ida? frågar Liam som verkar riktigt förvånad över mitt plötsliga besök.

- Vad gör du vaken så här sent? frågar jag honom.

- Jag kunde inte sova, säger han och ser förbryllad ut.

- Inte jag heller, säger jag lugnt och bjuder in mig själv till hans rum.

- Men vad gör du här? frågar han samtidigt som han stänger dörren.

- Jag vill veta varför du betedde dig så konstigt när vi var på båten och varför du behandlade mig så kyligt när vi sa hejdå i hissen, säger jag och kollar med stora ögon på honom.

- Vadå, konstigt? det är inget fel, säger han men jag kan höra lögnerna efter varje ord.

- Nähä, jag vet att vi inte känt varandra så länge men jag kan lätt se om något inte står rätt till och om något inte står rätt till vill jag lösa det.

- Är det nånting jag har gjort?

- Nej, det är det inte.

- Så... vad är det?

Liam svarar inte utan kollar bara stumt ner på golvet.

- Okej, suckar jag tyst innan jag börjar gå mot dörren.

 

Liams perspektiv

- Okej, säger hon och börjar gå mot dörren.

Jag får panik, vad ska jag säga?

Jag vet inte vad som flög i mig, men precis innan hon hann öppna dörren, tog jag tag i hennes arm och snurrar runt henne, så att vi nu står ansikte mot ansikte.

Ida ser ganska förvirrad ut innan jag pressar mina läppar mot hennes.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...