just one night with five guys...

Ella en Minne zijn al BFF sinds de kleuterklas
en besluiten voor hun 18e verjaardag een week naar Londen te gaan.
Maar dat loot anders dan gepland,
als ze een avond terug komen van de club,
gebeurt er iets dat je maar 1 keer in je leven meemaakt...

1Likes
2Comments
299Views
AA

3. ge hoord nog van mij

ELLA'S POV

**BEEP BEEP**

mijn alarm gaat af. 4uur!!!! Maar...ik moest pas om 6 uur opstaan?! "SAAAAAAAM!!" (Ella's broertje -17jaar- heet Sam) Ik hoor een luid gelach. Ik kijk waar het vandaan komt. Natuurlijk, Sam's kamer! "SAAAAM" roep ik nog een keer en ik open de deur en dan sta ik daar. bevroren. daar liggen Sam en Eva (de gene die elke dag van school mij het leve zuur maakte) samen op één bed, mij uit te lachen. "hahaha, zie u gezicht" roept Sam. " hahahaha, en ik dacht dat het niet meer erger ging worden!!" Ik nam de sleutel van de deur, gooide de deur dicht en sloot hen op. haha. wie laats lacht best lacht!! ik kleede mij om en had dit aan:


ik zette mijn bagage klaar en liep naar Minne's huis.ik belde aan, het was nu 6u30. Mara (de mama van Minne) deed open. "hey Ella!" "hey Mara!" ik gaf haar een knuffel. " waar is Minne? " " in de badkamer" "oh dan wacht ik wel even." "zet je maar in de zetel"

**15 min later**

"Ella!!"

"Minne!!"

"zo vroeg?"

"ja, Sam en Eva hebben mijn wekker op 4 uur gezet!"

" Ooh, ... wacht, wat doet Eva in u huis?"

"long story, zet u neer"

**flashback**

"Hey bitch, waar denkt gij naar toe te gaan?" hoor ik iemand achter mij roepen. Ik herken de stem meteen. Eva. " Hey Eva, ook fijn om u te zien" zei ik. "tja, ik weet dat ik mooi ben om naar te kijken dat moet ge niet nog eens herhalen, jammer dat ik niet het zelfde kan zeggen over u!" roep ze terug. Ik kon er miet meer tegen. ik gooide mijn hete koffie over haar hoofd. "OMG!!" roep ze "Ik had mijn haar net gewassen en die outfit was nieuw!! Ik haat u!!" "love u 2" antwoorde ik. en ik hoorde haar nog roepen: " dit is nog niet voorbij ge hoort nog van mij!!"

**end flashback**

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...