one vacation, one drink, One Direction

Achley is maar een gewoon meisje, maar ook gewone meisjes vinden ongewone liefde. Wat als bevoordeeld de Harry Styles appelsap op je knoeit. Maar niet alles in ACHLEY'S leven is meer perfect als haar ouders haar het ergste nieuws ooit vertellen

2Likes
4Comments
1322Views
AA

9. 9. I wish...

ACHLEY'S POV:
Het ging al wat beter met Niall, hij kon zich Liam al terug herinneren, maar hij wou toch dat alleen ik hem verzorgde, ik was dag en nacht bij hem, Harry was er niet echt blij mee, maar ik kon ook niet anders. "Achley, wil je nog blijven tot ik slaap?" zei Niall toen ik hem zijn bed in hielp. "Tuurlijk." zei ik toen ik naast hem ging zitten. "Niall?" "Ja." "Hoe komt het dat je je mij nog herinnerde." Hij ging recht zitten. "Ach, ik werd wakker en zag die ogen van je, ik herinnerde me je fantastische lach, je glanzende haren en ik herinnerde ook onze..." "Niall, Niall wat herinnerde je je nog, Niall?" Hij lag al te slapen, hij zag er zo schattig uit, net een klein puppy-tje. "Slaap zacht, Ierse puppy." Ik gaf hem een kusje op zijn hoofd. 

NIALL'S POV:
Ik werd wakker en zag Achley een ontbijtje voor mij maken. "Oh ben je al wakker, hier ontbijt." Ze gaf me een plateautje met: fruitsap, appel en een boterham met nutella. "Thanks Ach." Ze ging naast me op bed zitten en ik begon met eten. "Niall, gisteren vertelde je mij hou het kwam dat je je mij nog kon herinneren, maar je viel inslaap voor je klaar was, je zei iets over mijn lach, mijn ogen en mijn haren, wil je het me verder vertellen?" Ik zuchte. "Achley, ik herinnerde onze..." Ik kreeg tranen in mijn ogen en begon te huilen. Niall, alles ok?" Ik knikte. "Ja, ja, ik had gewoon niet gedacht dat dit zo moeilijk was om te zeggen. Ok ik begin opnieuw, Achley, ik herinnerde onze...kus." "Maar...maar waarom?" "Achley, ik...wacht even." Ik stond op en pakte mijn gitaar en ging terug naast haar op bed zitten. 
"Achley dit is voor jou. 
'He takes your hand
I die a little
I watch your eyes and I'm in riddles 
Why can't you look at me like that?
When you walk by I try to say it
But then I freeze and never do it
My tongue gets tied the words get trapped
I hear the beat of my heart getting louder whenever I'm near you
But I see you with him slow dancin, tearing me apart cause you don't see
Whenever you kiss him I'm breaking,
Oh I wish that was me...' 
Moet ik verder zingen?" Ik keek haar aan, ze keek alsof ze niet wist wat ze moest zeggen. "Achley, I love you."

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...