one vacation, one drink, One Direction

Achley is maar een gewoon meisje, maar ook gewone meisjes vinden ongewone liefde. Wat als bevoordeeld de Harry Styles appelsap op je knoeit. Maar niet alles in ACHLEY'S leven is meer perfect als haar ouders haar het ergste nieuws ooit vertellen

2Likes
4Comments
1320Views
AA

2. 2.De vreemde date

ACHLEY'S POV:
Liam vroeg alleen maar dingen over mij, maar als ik hem iets vroeg weigerde hij iets te vertellen. "Achley en van waar in Engeland ben je precies?" 
"Doncaster." "Oh dat is toevallig Louis is ook van Doncaster." "Ja weet ik, ik heb met hem op school gezeten, maar vertel nu eens wat over jezelf." "Oh, is het al zo laat, ik denk dat we beter gaan, hij zal...euh...ik bedoel, je bent leuk." "Dankje, jij ook." Ik vond het echt leuk met Liam, maar ik kende hem niet goed genoeg om hem leuk-leuk te vinden, maar misschien sloeg de vonk over na een kus, dus boog ik me voorover om hem te kussen. "Euh, sorry, ik kus nooit op date's en zeker niet op de eerste."zei Liam. Daarna vertrok hij. "Daag!" riep hij me nog snel na. Dit was echt de vreemdste date ooit. Ik ging  naar mijn kamer en er lag weer een briefje, maar nu op mijn bed. 
'Je bent niet alleen mooi, maar ook lief. 
Sorry dat ik er niet bij was vanavond, 
maar ik wilde eerst weten hoe je was.
Wil je nog eens afspreken? 
Kom straks naar mijn kamer, het is kamer 453 B.'
Ik voelde een klein kriebeltje en ook een beetje een opluchting, Liam was toch niet echt mijn type denk ik. Ik deed mijn haar nog even goed, werkte mijn make-up bij en keek even in de spiegel of alles nog goed zat en vertrok toen.
Toen ik bij kamer 453 B kwam klopte ik voorzichtig en wachtte even, tot ik voetstappen hoorde. De deur ging langzaam open en ik zag... "Harry!" "Hey, kom binnen."zei hij, ik hoorde dat hij verlegen was, schattig. Ik liep binne in een gigantische kamer, "Dus... waren die briefjes van jou?" "Ja en het tafeltje, alles." "Waarom was je er dan net niet?" "Ik was er wel, maar op het laatste moment durfde ik niet meer en vroeg ik aan Liam of hij het voor me deed." "Je durfde niet?" "Ja, stom he?" "Nee, helemaal niet, wel schattig." Ik zag dat hij begon te blozen en ik kreeg een warm gevoel vanbinnen.

HARRY'S POV:
Ze zag er echt fantastisch uit en toen ze zei dat het schattig was dat ik niet durfde voelde ik mijn wangen rood worden. "Achley?" "Ja." "Je ziet er echt fantastisch uit." Haar wangen werden nu ook rood. "Dankje." Ze keek naar haar schoenen, ik tilde haar kin op en kuste haar voorzichtig, ik brak de kus en zei "Je bent echt geweldig." "Jij ook." Ze glimlachte toen ik dat zei en ik kuste haar opnieuw, maar deze keer met meer passie, ik pakte haar heupen en we lieten onze tongen spelen met elkaar. Ik had nog nooit zo iets gevoelt, ik voelde hoe ze me terug kuste en hoe ze met haar handen door mijn haar ging, mijn hele lichaam tintelde er van.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...