one vacation, one drink, One Direction

Achley is maar een gewoon meisje, maar ook gewone meisjes vinden ongewone liefde. Wat als bevoordeeld de Harry Styles appelsap op je knoeit. Maar niet alles in ACHLEY'S leven is meer perfect als haar ouders haar het ergste nieuws ooit vertellen

2Likes
4Comments
1308Views
AA

16. 16. Oh My god Ni

NIALL'S POV:
"Harry, het was Harry. Harry had mij neergeslagen en mij ook die brieven gestuurd dus. Ik weet nog wat hij zei, hij zei:  Blijf weg van Achely, het is mijn meisje en dit is maar een waarschuwing!" "Oh My god Ni, dat meen je niet!" Hij stapte op me af en gaf me een knuffel, hij was mijn beste vriend ever en zou me altijd beschermen en ik hem. "Je moet dit tegen Ach zeggen" "Nee ik ga de relatie van Ach en Harry niet verpesten." "Maar Nialler hij heeft je neer-ge-slagen, hij verdient niet beter." "Li ik kan dit Ach nu niet aandoen." "Wat is er eigenlijk met haar?" "Kan ik niet zeggen en ik ga maar weer." 

KATIE'S POV:
Harry en Achely waren romantisch aan het doen en ik werd er kotsmisselijk van, raar want normaal heb ik niets tegen koppeltjes die voor mijn ogen zitten te kussen en te slijmen in elkaars mond, wat heb ik ze zijn super schattig, maar als ik ze bezig zie moet ik meteen aan Niall denken en aan de manier waarop zijn helder blauwe ogen in de mijne staarde, de manier waarop hij me aan keek toen hij zijn hoofd dichter naar het mijne kwam. Hij is zo schattig, ik weet dat ik hem nog maar net ken maar ik begin toch al gevoelens voor die jongen te ontwikkelen. Ik glimlachte alleen maar bij de gedachten aan ik en Niall. "Aan wat denk je Katie?"vroeg Achely. "Babe je kan aan WIE denk je, al denk ik dat we allemaal wel weten aan wie." Ik lachte en voelde mijn wangen rood worden. De deur ging open en daar stond Niall. "Zo Nialler wat kom jij doen." vroeg Harry, Niall keek kwaad en liep dan op mij af. "Euh is er iets." Ik stond op en ging achteruit, hij bleef naar me toe lopen tot ik tegen de muur stond en zijn lichaam tegen het mijne gedrukt stond. "Wat wil je van me!" Er verscheen een klein lachje op zijn gezicht. "Dit!" Zei hij terwijl hij zijn lippen op de mijne drukte.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...