give me a chance !?

Niall Horan en Holly James zijn onafscheidelijk in de kleuterklas en de lagere school, maar als ze naar de middelbareschool gaan moet Holly verhuizen, Niall is kapot, hij heeft gevoelens voor haar, maar heeft die nooit durven toegeven aan haar. War gebeurt er als Niall en Holly elkaar tegen komen op de straat, zal Niall zijn gevoelens nu wel durven toegeven of is hij gewoon te bang dat hij hun vriendschap hierdoor verpest...

2Likes
1Comments
447Views
AA

9. Waarom is dit gebeurt ????

Waarom is dit gebeurt ??!!! 

#1  MAAND LATER# 
Niall's POV : 
Ik moest nog steeds elke dag aan Holly denken , ze heeft me echt diep geraakt ,. Na alles wat er gebeurt was ben ik een week in een appartementje gaan wonen ,  ik ben terug gegaan voor Louis ,zayn en Harry. Ik zat hier nu drie weken in mijn kamer en ik kwam er bijna nooit uit , maar vandaag ging ik eten halen.  Ik ging daar de living waar Holly en Liam zaten , terwijl ik op en stoel zat en men schoenen aan deed. Holly keek naar me en zei tegen Liam : kom we gaan naar je kamer we kijken wel een andere keer die film."  Liam en Holly stonden op en gaven elkaar een hand , daarna waren ze al snel boven. Ik het gewoon niet aanzien , ik ben men beste vriendin kwijt ! Ik liep 'met tranen in men ogen naar buiten , het was al donker en het regende. Ik stak over en voelde een harde klap. Alles werd zwart en ik werd bang , daarna voelde ik niks meer alleen hoorde ik een man roepen. 

Onbekende man POV : 
Ik was zo ongerust en zette men auto aan de kant en legde de jongen in het gras. Ik liep naar het telefoon hokje en belde een ambulance. Daarna stapte ik in mijn auto en reed snel weg , ik wou niet dat iemand wist dat ik dit had gedaan!

HOLLY'S POV :
Ik zat boven met Liam op het bed en opeens hoorde ik een auto heel hard stoppen. Ik dacht dat het wel niets zou zijn maar tien minuten later hoorde ik ambulance in de straat. 

Ik : "Liam gaan we kijken wat er gebeurt is ?" 
Liam :  het is vast één of andere zatlap die een ongeluk heeft veroorzaakt ." 
Ik  : oke als jij het zegt." 

ONGEVEER 2 uur later 

Trrrring , tttrrrring , trrring 
Liam maakte mij wakker : schat je telefoon gaat !"
"Oke , ik neem wel op ." Zei ik rustig 
  
Stem: hallo , spreek ik met Holly green 
Ik: ja , met wie spreek ik ?
Stem : met het ziekenhuis ,....
Ik : hu , wat is er ? Onderbrak ik de vrouw
Stem : het is voor niall Horan hij heeft een zwaar ongeluk gehad..
 Straanen kwame, het was allemaal mijn schuld ....
Stem : hallo ??? 
Ik : uuuh ja kan ik hem zien ?
Stem : uuuh , normaal wel , maar het gaat heel slecht met hem. 
Met die woorden legde ik af en begon te Wenen, Liam vroeg wat er was maar hij zou het toch niet begrijpen . "Ik moet even weg." Zei ik. "Naar waar , ik ga met je mee !" Riep Liam , "nee , ik moet dit alleen doen!"  Ik wist dat ik waarschijnlijk niet lang alleen met hem zou kunnen zijn , maar ik moest nu gaan.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...