give me a chance !?

Niall Horan en Holly James zijn onafscheidelijk in de kleuterklas en de lagere school, maar als ze naar de middelbareschool gaan moet Holly verhuizen, Niall is kapot, hij heeft gevoelens voor haar, maar heeft die nooit durven toegeven aan haar. War gebeurt er als Niall en Holly elkaar tegen komen op de straat, zal Niall zijn gevoelens nu wel durven toegeven of is hij gewoon te bang dat hij hun vriendschap hierdoor verpest...

2Likes
1Comments
461Views
AA

8. Niall en Liam....Liam's POV : 
"GODVERDOME , niall. ! " riep ik. Hij kuste gewoon mijn vriendin ! Ik liep naar hem toe en begon tegen hem te schreeuwen : "zijt ge helemaal op uwe kop gevallen , je kuste mijn vriendin godverdomme , niall !!! " " ik heb altijd al van haar gehouden !!! " schreeuwde niall. "What the fuck niall , wa bezielt je ?!?!" Antwoordde ik , hij sloeg me , duwde me en begon me uit te schelden. Zoiets had ik nooit van hem verwacht. Holly haar ogen zagen rood van het huilen en het werd nog erger toen ik daar lag. Ze kwam naar me toe en begon te schreeuwen tegen niall. Ik stond op en liep struikelend naar de zetel , Holly ging ijs halen voor op mijn hoofd. 

HOLLY'S POV : 
Toen ik Liam daar zag liggen begon ik nog meer te huilen en liep naar hem toe. "Niall , wat heb je gedaan , hoe kun je zoiets doen ?!!?" Riep ik. "Hij is je niet waard , wees mijn vriendin , jij verdiend beter !" Antwoordde hij , "lul , ga weg , ik wil je nooit meer zien ! Ik dacht dat je een echte vriend was !!" Schreeuwde ik.  
"O my god , Liam ben je oke ?" Vroeg ik rustig , "ja maar kun je wat ijs halen ?" Vroeg hij terwijl hij opstond en naar de zetel huppelde. Ik ging ijs halen en legde het op zijn voorhoofd . Liam en ik keken nog wat tv en daarna gingen we naar boven (daar tv kijken omdat Liam zich niet goed voelde ) 
Daar keken we nog wat verder tv, maar we wouden niet meer beneden blijven, omdat Niall daar zat te eten. "Zou Niall dat menen?" "Wat babe?" "Dat hij altijd van me gehouden heeft." "Waarschijnlijk, je bent dan ook geweldig, maar vind jij ook dat je beter verdient als ik?" "Natuurlijk niet, je bent geweldig, leuk, lief, grappig en ik hou van je." Hij glimlachte en zei: "Meen je dat?" Ik knikte en kuste hem, hij sloeg zijn armen om me heen en trok me dichter tegen zich aan. Ik ging met men handen door zijn haar en hij ging met zijn hand onder men t-shirt. Ik lachte en duwde hem op het bed. "Au, sorry babe." Ik ging terug rechtzitten en hielp hem recht. "Het spijt me Li." "Het is wel ok babe, jij kunt er niets aan doen." Ik forceerde een glimlach en kroop weer dicht tegen Liam aan en we gingen weer verder met het kijken naar de film.

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...