give me a chance !?

Niall Horan en Holly James zijn onafscheidelijk in de kleuterklas en de lagere school, maar als ze naar de middelbareschool gaan moet Holly verhuizen, Niall is kapot, hij heeft gevoelens voor haar, maar heeft die nooit durven toegeven aan haar. War gebeurt er als Niall en Holly elkaar tegen komen op de straat, zal Niall zijn gevoelens nu wel durven toegeven of is hij gewoon te bang dat hij hun vriendschap hierdoor verpest...

2Likes
1Comments
448Views
AA

10. Ik mis.....niall ..... Het is mij schuld !


HOLLY'S POV :
Ik ging meteen naar het ziekenhuis. Ik ging naar de balie en vroeg naar niall  Horan , ik was teleurgesteld over wat ik hoorde : "sorry mevrouw , daar kan u nu even niet bij." "Maar waarom dan niet , is er iets gebeurd ?" Vroeg ik , "uuuh nee , voorlopig mag alleen zijn vriendin en zijn familie erbij."  "Uuuhm , ik....ik ben Holly.... Ik ben zen beste vriendin.....ja was ik...." Stotterde ik.  Ik zei oke en ging zitten in de stoelen tot ik binnen mocht. Iets later kwam er een dokter naar mij en vroeg: " ben jij Holly , Holly green ?" , "ja dat ben ik." 
Ze kwam naast me zitten en staarde even naar de muur. "Het gaat niet goed met hem..." Zei ze , nog steeds naar de muur starend. "Mag ik .... Mag ik hem...zien ?" Zei ik met tranen in mijn ogen.  "Ja,.....het is best oke....."zei ze rustig. We stonden samen op en gingen naar zijn kamer , ga maar zei ze. 
Ik deed de klink naar beneden en begon te twijfelen want het is allemaal mijn schuld , ik zei lul tegen men best vriend ! Ik ging dan toch naar binnen en kon mij niet meer inhouden tranen. Stroomde over mijn wangen , ik ging naast niall zitten en nam zijn hand. Hoe kon ik zo gemeen zijn tegen hem ?! Seconden werden minuten , minuten werden uren en nog steeds lag hij daar , zo levenloos , zo zwak , zo.... , oke neen dit moet stoppen hij word heus wel wakker. Ik werd uit mijn gedachten getrokken door een klop op de deur. "Ja kom binnen !" Riep ik alles jongens kwamen binnen , maar Liam niet , niall is zijn vriend ! Ik heb het hem ook vergeven !! " hey , Holly'......uuuhm.....Liam zoekt je ." Zei Louis met een zachte stem. "Ik kan nu beter hier blijven , ..... Bij niall..." Antwoordde ik met tranen in mij ogen . Ik keek naar niall zijn gesloten ogen in de hoop dat die ooit terug open zouden gaan. 

Harry's POV: 
Ik vond het zo erg wat er met niall was gebeurt , nadat hij ruzie had met Holly en zijn beste vriend , ging hij er helemaal onder door! Dat is de rede waarom dit alemaal is gebeurt denk ik. Ik vond het ook raar dat Holly hier was , ze hebben ruzie ?!!  Na 2 uur hopeloos langs het bed van niall zitten gingen de jongens en ik terug naar huis , maar Holly wou nog even blijven. 

Toen we thuis komen was Liam helemaal aan het stressen. " Liam wat is er ?" Vroeg ik hem. "Wel.. . Het is Holly ze is nog steeds niet thuis ,.... Waar is ze....?" 
Zei hij heel ongerust , "nou ze is .... Ja ze .... Is bij....niall ." Zei ik rustig. 
"Wat!!"  begon hij te schreeuwen , we wouden hem kalmeren maar dat lukte niet echt. Hij nam zijn schoenen en jas en liep naar buiten. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...