give me a chance !?

Niall Horan en Holly James zijn onafscheidelijk in de kleuterklas en de lagere school, maar als ze naar de middelbareschool gaan moet Holly verhuizen, Niall is kapot, hij heeft gevoelens voor haar, maar heeft die nooit durven toegeven aan haar. War gebeurt er als Niall en Holly elkaar tegen komen op de straat, zal Niall zijn gevoelens nu wel durven toegeven of is hij gewoon te bang dat hij hun vriendschap hierdoor verpest...

2Likes
1Comments
453Views
AA

7. Gebroken......

Niall's POV : 
Ik zag een auto stoppen op de oprit , het was Liam. Hij liep naar de andere kant en deed de deur open , dat was Holly. Ze praatte nog even en daarna gaf Liam haar een knuffel , ik kon het niet aanzien. Ze staarde voor een lange tijd naar elkaar , en kuste. Ik. Kon het niet zien en begon verder te spelen op mijn gitaar. Ik hoorde de voordeur opengaan , "Niall!" Riep Liam. "Wat!" Antwoordde ik. 

 


"Holly is echt geweldig ze is grappig en heel mooi !" Zei Liam terwijl hij binnenkwam. Ik forceerde een glimlach en zei dat ik moest plassen. Ik liep naar de wc en zag een Zayn en Gemma kussen in de keuken en toen ik terug naar mijn kamer ging zag ik een dronken meisje en een dronke Harry binnen komen, dat was de druppel. Ik liep naar mijn kamer , Liam zat er nog steeds en begon weer te zagen over 'zijn Holly '. "Verdwijn nu uit mijn kamer Liam , laat me alleen !" Ik gooide de deur dicht en ging op bed liggen. Ik viel in slaap en werd terug wakker door rare geluiden van Harry's kamer. Ik liep naar de muur en nee serieus, gekreun en gepiep kwam uit Harry's kamer , kan het nog erger ! Ik liep teug naar het bed , deed oorstoppen aan en zetten een kussen op mijn hoofd.

DE VOLGENDE OCHTEND....

Ik had bijna niet geslapen, door Harry zijn 'extreme nacht' dus was ik al wakker om 08:30 en ging ik naar beneden. Holly zat op de bank , ze keek een interview. Ik ging naast haar zitten en we hadden een diep gesprek.
"Dankje Niall, voor het ontmoeten van Liam , hij is geweldig ! " 
" kan je over niks anders praten !?" Zei ik.
"Sorry , Niall , waarom doe je nu zo ?" 
"Niks laat maar , sorry vergeet gewoon wat ik gezegd heb , oké ?" 
" ja , is goed "

 Ik kon het niet meer laten en kuste haar , ik kon er niks aan doen.


"GODVERDOMME !! Niall !!!" 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...