Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2759Views
AA

30. Zonder jou...

CHARLOTTE'S POV:

Ik werd wakker op bed, met Harry die mijn hand vast hield. "Harry...wat...wat is er gebeurt!" "Babe, je bent wakker, ze is terug!" Ik was bang en keek waarschijnlijk ook zo. "En waar is iedereen?" De deur ging open, we zagen iedereen binnen lopen, behalve Darcy en Liam. Harry vroeg "Waar zijn Darcy en Liam?" "Onvindbaar!" Riep Niall. "We hebben echt overal gezocht, maar nergens."

 

Een paar weken later...

 

SAM'S POV:

We zijn nog steeds aan het zoeken naar Liam en Darcy, waar zijn ze, zijn ze ok? Niall en Zayn kwamen thuis, niets. Charlotte en Harry kwamen thuis, niets. Louis, Jacob kwamen thuis, niets. En Willy en Eleanor kwamen thuis, ook niets. Ik begon te huilen. "Niall... we gaan hun..' nooit meer zien." Plots ging de deur open, het waren Liam en Darcy! Liam had Darcy in zijn armen, hij had tanen in zijn ogen. "Liam waar waren jullie?!" "Ze had ons gegijzeld, maar... Ze... Ze heeft Darcy vermoord!" Liam begon te huilen en legde Darcy in de zetel. "Lou, probeer haar te genezen!" Vroeg ik. Louis pakte haar op en haar mee naar haar kamer.

 

 

een half uur later...

 

LIAM'S POV:

Louis kwam de kamer binnen, met Darcy's lichaam, hij schudde zijn hoofd. Ik voelde mijn tranen komen. Ik kon het niet geloven...

Darcy was... ze was DOOD!

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...