Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2789Views
AA

48. Zonder jou had ik dit niet gekund...

HARRY'S POV:

Waar the fuck was lou, hij was weg van...euh...we denken gisteren-avond. Eleanor was bang, nu was haar vent en haar zoon, waarschijnlijk door de dezelfde persoon. "Hey, Elea, het komt wel goed." Ik ging naast haar zitten en probeerde haar te troosten. "Nee Harry, ik ben mijn vent kwijt en mijn zoon en ze lopen waarschijnlijk gevaar!" "Ik zal er alles aan doen om hun terug te krijgen." "Ja dat kun je wel zeggen, ja!" "Elea, ik probeer alleen maar te..." "Harry ga weg, ik wil alleen zijn!" Ik liet haar alleen en ging naar Charlotte. "Hey schatje alles ok?"zei ze ik ging op bed zitten en begon te huilen. "Nee, babe, ik ben mijn beste maat ooit kwijt." Ze wreef over mijn rug om mij te kalmeren, het hielp niet echt, maar ik gaf haar toch een bedankende glimlach. "Het komt wel goed, Harry, het komt wel goed." Ik voelde mijn tranen terug komen en begon nog harder te huilen. "Nee, babe...het komt...niet...goed...ik ga Louis nooit meer...zien!!!" Ik legde mijn hoofd op Charlotte haar schoot en zij streelde mijn haar zachtjes. 

 

 

CHARLOTTE'S POV:

Ik vond het erg om Harry zo te zien en ik dacht er aan hoe ik het zou vinden moest Sam verdwijnen, ik denk dat ik nog erger zou reageren. "Harry, Harry, Harry!" Riep ik om zijn aandacht te krijgen. "Harry, kijk me aan!" Hij keek me aan. "Harry dit gaat ons lukken, we gaan Lou en Jacob terugvinden, ik ben er voor je." Ik kuste hem voorzichtig. "Je hebt gelijk, dit gaat ons lukken, samen!" Zei Harry. En hij kuste mij en gaf me daarna een knuffel. "Charlotte, zonder jou had ik dit niet gekund."

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...