Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2824Views
AA

20. Waar is...

CHARLOTTE'S POV:

We hadden 'Darcy' aan Willy voor gesteld en Niall ging pizza halen. Maar hij was nu al bijna 2uur weg, wij waren nu toch wel een beetje ongerust aan het worden, en Sam vooral. Ineens ging Sam's gsm, het was Niall.

Niall: ik heb Niall, als je hem terug wilt breng William (Willy) naar het oude station, ALLEEN! 

ik vertelde het aan iedereen, en we gingen akkoord, behalve aan dat 'alleen' deel, maar we gingen wel niet allemaal, Liam bleef thuis met Darcy, die sinds hij haar gezien had, niet meer van haar weg wou. We kwamen aan bij het station, toen ik het zag kreeg ik de rillingen. Ik pakte Harry's had, hij kneep er in en zei "Het komt wel goed, babe, wie kan het nu opnemen tegen 5vampiers en, ja 1 mens." "Iemand die sterk genoeg is om er al 1te ontvoeren." "Ja maar wij zijn met 5." Harry zei het wel heel relaxt, maar zijn ogen zeiden iets anders, angst, alsof hij wist wat daar binnen zat. "Hazza, lieg niet tegen mij, wat zit daar?" "Babe, ik weet het niet zeker, maar ik... ik denk een demon." "En wat dan, wat is er daar dan gevaarlijk aan?" "Een demon, is zoals je weet de zoon of dochter van een vampier en een mens, maar ze zijn veel meer dan dat, Louis is de zoon van 2vampiers en hij is al veel sterker dan een vampier zoals jij en ik, maar een demon is 5keer sterker en ze zijn onsterfelijk, wij ook maar ons kun je doden door een houten staak die 24uur in ons zit, hun niet en zij niet en zei kunnen nog iets dat een vampier kan doden, hun ziel stelen, babe, ik wil je nu niet ongerust maken, maar pleas pas op voor hem of haar." Ik knikte, maar Harry kon zeker zien dat ik bang was. Ik keek naar Sam, ze was onverschrokken en zelfverzekerd, ze zou er alles voor doen om Niall teug te krijgen, dat zag je.

SAM'S POV:

Ok moest Niall kosten wat het kost levend, of toch zo levend als hij was terug krijgen, niets kon mij tegen houden, wat hij allemaal al voor mij had gedaan, hij liet me de liefde voelen die ik nog bij niemand anders had gevoelt, hij bleef geloven dat ik nog leefde, toen iedereen dacht dat ik dood was, hem mocht ik niet verliezen, hij was mijn alles.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...