Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2790Views
AA

22. Nog niet voorbij...

LOUIS'S POV:

Ik stond weer op en ging naast Zayn staan. "Jij hebt ruzie gezocht met de verkeerde vampiers!"riep Zayn. Zayn stampte de ontvoerder recht in zijn of haar gezicht, waardoor de hoed afviel. "Zo Willy, herken je me nu?!" Het was een mooi meisje, met lang blond haar, blauwe ogen, van ongeveer 18jaar schat ik. Willy herkende haar. "Ja, ja nu weet ik wie je bent, jij bent dat model Lilly, jij bent mijn ex." "Ja, ja, dat ben ik, ik ben de gene die jij bedroog, weet je het nog, Willy, weet je het nog, oh ja nog een surprise ik ben een demon, dus jullie kunnen niet winnen!" "Dat zullen we nog wel is zien, nu Li!" Ik had Liam snel gebeld en hij had Darcy naar Paul gebracht. Liam kwam van boven naar beneden gesprongen, recht op het model, ik zij tegen Willy dat hij snel alle staken uit iedereen moest gaan halen, en dat deed hij, te beginnen met Niall. Wij begonnen dat model te slaan en te stampen, maar ze was was plots weg, het enige wat nog over was was een dikke zwarte rook. Dit was nog niet voorbij...

 

een paar uur later...

 

HARRY'S POV:

Ik werd wakker, met de pijn die ik al lang niet meer had gehad. "Waar is Charlotte!" Was het eerst waar ik dacht. "Charlotte is daar."zei Louis. Ze was een beetje bloed aan het drinken, ik pakte een rietje en stak het er bij in, best romantisch, als je er niet aan dacht dat het bloed was.

"en de rest, zijn die ok?" "Ja Sam en Niall zijn gaan douche... 2uur geleden." Lou knipoogde toen hij dat laatste zei. "Haha ja"zei ik, ik snapte wat hij bedoelde.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...