Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2759Views
AA

13. Niets zeggen...

CHARLOTTE'S POV:

OMFG, ik had net mijn eerste moord gepleegd, het bloed was zo lekker, het kwam van een nog redelijk jonge vrouw, het smaakte zo goed. "Babe, onthou, je mag niet altijd mensenbloed drinken, we stelen bloedzakjes uit het ziekenhuis, ok?" "Ja, en Sam, mag zij hiervan weten?" "Sam mag helemaal niets weten, niets. Oh ja en dan nog iets Eleanor en Perrie weten ook van niets, en het ergste Eleanor is zwanger van Louis dus is dat kind een DEMOON!" 

 

De volgende dag.

 

CHARLOTTE'S POV:

Sam was wortels aan het snijden in de keuken, waarschijnlijk voor Louis, ik vind het zo moeilijk om tegen haar te liegen, we zijn al vriendinnen sinds de kleuterklas."Hey, en hoe was jou date met Harry, de mijne was echt phenomeNIALL." Voor ik kon antwoorden sneed Sam in haar vinger. Ik werd gek, er kwamen aders uit mijn nek, mijn bruine ogen werden rood, ik werd bleek en mijn hoektanden werden groot."Sis, wat is er met jou?"vroeg Sam. Maar het was te laat mijn tanden stonden al in haar nek en haar hart stopte met klopen.

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...