Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2805Views
AA

16. Nerver let you go

HARRY'S POV:

Het was nu 3dagen later na het gevecht tussen mij en Niall. En Sam was nog altijd niet wakker, arme Niall, hij heeft al alle dagen bij haar gezeten, een mens voor haar gevangen en haar er uit laten drinken, maar niets, Sam lijkt dood, misschien vecht ze niet hard genoeg of misschien kan ze niet wakker worden, Charlotte voelt zich zo schuldig, dankzei haar is Sam niet wakker te krijgen en het ergste is als ze deze avond voor middernacht niet wakker is zal ze sterven...

 

Om 23:56

NIALL'S POV:

"Niall, denk niet dat ze het nog gaat halen over 4 minuten is ze dood, het spijt me." "Lou, ik blijf hoop houden, het kan nog altijd dat ze wakker word, ik geef niet op." Ik keek naar Sam het was net of ze sliep maar dat was niet, misschien werd ze wakker als ze hoorde dat ik er in geloof. "Baby, pleas, ik weet dat je het kunt, je kan wakker worden, pleas, blijf vechten, voor mij, jij bent mijn alles, zonder jou ben ik niets je bent het beste wat er in mijn leven gebeurt is, ik geloof dat je het aan kunt als vampier, pleas doe het voor mij." Ik keek haar aan maar er gebeurde niets, ik wilde net weggaan toen ik een klein zwak knijpje in mijn arm voelde. Sam leeft nog! "Lou, Li, Zay, Haz, Char, SAM LEEFT NOG, IK VOELDE HAAR IN MIJN ARM KNIJPEN!!!" Ze kwamen allemaal binnen Charlotte en Harry als laatste, Charlotte had Harry's hand vast, ze had kei hard gehuild. Ik keek weer naar Sam "Het komt goed, baby, je moet sterk zijn." Ik voelde haar harder knijpen. En toen opende ze eindelijk haar ogen, ik had haar zo gemist. "Niall! OMFG wat heb ik je fucking gemist!" "Ik wist wel dat je het kon baby, I never let you go!" Ik omhelsde Sam en keek haar toen recht in haar ogen, ik kuste haar, ik had dat zo gemist, ze pakte mijn nek en kuste me hard terug, ik had haar zo hard gemist en nu kon er niets meer tussen ons komen. We're always being together!!!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...